Jump to content

fotinos_89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fotinos_89

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1989

fotinos_89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά για την οθόνη του ε5 τί λέτε; Σκέφτομαι να το πάρω αλλά κάπου διάβασα πως είναι τόσο μικρή η ανάλυση που φαίνονται και τα pixel. Δεν το πιστεύω αλλά θα ήθελα να μου πει τι συμβαίνει κάποιος που το έχει. Πάντως για την τιμή του είναι τέλειο!
  2. ΜΠΑ, ούτε πάλι κάνει τίποτα. Δέν έχω το destinator αλλά στο πρόγραμμα του κινιτού το μόνο που κάνει είναι να δίχνει τους δοριφόρους που βλέπει και όχι τίποτα παραπάνω(αυτούς που χρησιμοποιεί ή αυτούς που είναι για άλλους σκοπούς). Ούτε κλιδώνει θέση ή κάτι τέτοιο. Το χρησιμοποίησα και με το gmaps και πάλι τίποτα. Μήπως φταίει η ανβάθμηση από σε wm6? Το πήρα από πλαίσιο, αλλά δεν έχω την απόδειξη πια. Μπορούν να με βρουν αν τελικά έχει πρόβλημα το κινητό? ευχαριστώ
  3. γειά σας, στο παραπάνω μοντέλο έχω κάνει αναβάθμηση σε wm6 από 5 και τώρα το gps έχει κάπιο πρόβλημα. ούτε στο μαμίσιο πρόγραμμα πιξίδας βρήσκει δορυφόρους( φτάνει μέχρι το επίπεδο του ''in view'', ούτε στο gmaps. σίγουρα δεν φταίει το σημείο που βρίσκομαι διότι πριν την αναβάθμηση όπου και να βρισκόμουν έπιανα μια χαρά.... βοήθεια, αν μπορείτε να μου πείτε τα default port settings για το gps και επίσης να διευκρινησω πως έχω κάνει και reset.
×
×
  • Create New...