Jump to content

m_themis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About m_themis

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

m_themis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. m_themis

    LG L90 (D405N)

    Ωραίο σύγχρονο περιβάλλον και γραφικά. Κάντε ένα backup οπωσδήποτε πριν την αναβάθμιση (στην sd), θα χρειαστεί σε ορισμένες συσκευές να γίνει factory reset ώστε να σβηστούν "υπόλοιπα" και ρυθμίσεις του προηγούμενου λογισμικού. Η συσκευή θα επανεκινήσει με το νέο λειτουργικό (5.0.2 lollipop) έτσι κι αλλιώς! Χαίρομαι που δεν έκανα "root" στο τηλέφωνο ... Το έχω περίπου ένα χρόνο και είναι σα να το αγόρασα χθες ! :up:
  2. Αν δεν γράφει ότι υποστηρίζει ελληνική γραφή (sms ας πούμε) δεν θα μπορείς να κάνεις ούτε καταχώρηση επαφών με ελληνικούς χαρακτήρες. Πάντως οι περισσότεροι που έχουν το τηλέφωνο από ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, έχουν φροντίσει να υπάρχει και ελληνικό μενού. Προτίμησε αυτούς που το γράφουν ξεκάθαρα.
  3. Το τηλέφωνο είναι αυτό που περιμέναμε μετά τη σειρά 6300. Άψογη εμφάνιση και διάρκεια μπαταρίας εντυπωσιακή για τηλέφωνο με 2 Sim Cards. Αυτό το τηλέφωνο το θέλουμε για να μιλάμε... Συνεργάζεται με το pc Suite με σύνδεση bluetooth (σε Win 7 Pro δουλεύει σε όλες τις βασικές λειτουργίες). Η απόλυτη κάλυψη, για όσους μιλούν πολύ, είναι ένα android dual Sim (για να περνάει και η ώρα...) και το 515. Οι γραμμές περνάνε σε twin Sim (micro για το 515) οπότε, όταν θέλουμε κλείνουμε το android (ή όταν τελειώσει η μπαταρία του) και οι γραμμές μεταφέρονται στο 515 - και αντίστροφα !
  4. α. Όχι, απλά πατάς το κάτω σημείο από το πλήκτρο περιήγησης, εμφανίζονται τα ονόματα και ή κάνεις scroll down ή up, ή γράφεις 2-3 γράμματα στο πλαίσιο που εμφανίζεται και "έρχεται" η αντίστοιχη λίστα. β. Μπορείς να διαμορφώσεις να εμφανίζεται το μητρώο με μία κίνηση στο πλήκτρο περιήγησης: μενού, ρυθμίσεις, οι συντομεύσεις μου, πλήκτρο περιήγησης και "αλλαγή" σε όποιο πλήκτρο θέλεις να βάλεις τη συντόμευση (εμφανίζεται μια λίστα διαθέσιμων).
  5. Ναι, είναι dual standby 3g στην 1η simcard.
  6. Προτιμήστε το μαύρο και διαλέξτε σκούρο θέμα από το site: http://www.zedge.net/themes/ Βάλτε και ένα σκούρο κοστουμάκι... :cool:
  7. Προφανώς η Nokia έχει πρόβλημα με drivers του 515. Εντάξει, το bluetooth κάνει τη δουλειά του, αλλά είναι στα μείον της εταιρείας να μην έχει καταστήσει δυνατή την επικοινωνία μέσω usb μετά από ένα εξάμηνο κυκλοφορίας. Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο είναι άψογο.
  8. Έκανες αναβάθμιση ή υπήρχε; Δοκίμασε κάποιος σύνδεση με usb σε win 7 ή 8.1 με το pc suit; Ενώ με Bluetooth δεν έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να το συνδέσω με usb γιατί και στα δύο μου βγάζει ότι το 515 έχει συνδεθεί σε μη "συμβατή λειτουργία" ή κάπως έτσι...
  9. Η έκδοση λογισμικού είναι V 05.08 / 8-10-13 RM -952 original Nokia Ίσως θα έπρεπε να αποταθείς πρώτα στο κατάστημα που το πήρες. Οποιαδήποτε μεταβολή στο λογισμικό ή "ίχνος λογισμικής παρέμβασης" θα επιφέρει αποποίηση των ευθυνών του καταστήματος που στο πούλησε και φυσικά ακύρωση της εγγύησης. Τα προβλήματα που έχεις δείχνουν software bugs...
  10. Πρόταση: Να επιλέξεις το dual για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις πακέτα προσφορών ομιλίας όπως καρτοκινητό Cosmote με 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ + What's up με προσφορές επικοινωνίας με κατόχους What's up. Προσοχή: Να κάνεις ερώτημα προς το κατάστημα που θα το αγοράσεις αν θα έχει πληκτρολόγιο και με ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα (αυτό ίσως να μην σε πειράζει). Σημαντικό όμως είναι να έχει ελληνικό μενού για να μπορείς να γράφεις μηνύματα και να καταχωρείς ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες και βέβαια, σε περίπτωση αναβάθμισης λογισμικού που συχνά κάνει η Nokia, αν το ελληνικό μενού "φεύγει". Αν συμβαίνει αυτό, εάν έχουν τεχνικό τμήμα που επανεγκαθιστά το ελληνικό μενού δωρεάν. Η άλλη περίπτωση είναι να το πάρεις από επίσημη αντιπροσωπεία (όπως Nokia Care) όπου εκεί το τηλέφωνο έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα και φυσικά σε περίπτωση αναβάθμισης δεν απαλείφεται το ελληνικό μενού. Το κόστος του τηλεφώνου όμως σε αυτή την περίπτωση είναι περίπου 140 ευρώ. It's your choice...
  11. Κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις δεν έχω. Το τηλέφωνο το παρέλαβα αυτή τη βδομάδα (προτίμησα από Nokia Care και όχι παράλληλης εισαγωγής διότι ήθελα και ελληνικό πληκτρολόγιο) και μέχρι στιγμής είναι ακριβώς, μα ακριβώς αυτό που περίμενα. Γράφω αυτή τη στιγμή από περιοχή Μαρτίου, με ραδιόφωνο από το 515, με ακουστικά Sony Bass Boost και ήχο κρυστάλλινο. Μάλλον θα το χρησιμοποιήσω για βασικό, με twin sim για το Android (που δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ πολύ...). Ως παλαιός χρήστης του 6303 αλλά και του θρυλικού 6310 (ακόμα κάποιοι δεν το αλλάζουν), έχω να πω πως είναι μία φυσική συνέχεια της σειράς, αυτή τη φορά με dual sim !!! Την μπαταρία εδώ και τέσσερις μέρες δεν την έχω φορτίσει (και βλέπουμε). Το μόνο που έκανα ήταν να βρω και να αλλάξω το θέμα γιατί τα 2 θέματα που έχει ήδη, παραείναι συντηρητικά... Πάντως, η ποιότητά του είναι μη συγκρίσιμη με άλλα featurephones, υπερέχει σε όλα. Ένα μεγάλο μπράβο στη Nokia. :clap:
  12. Υπάρχει στα Nokia Care Stores με τιμή 149 euros. Αλλά ποιος δίνει τόσα για feature phone; :mad: Αν "λογικέψουν" την τιμή θα κάνουν χρυσές δουλειές ...
  13. Καλορίζικο, περιμένω για προμήθεια σε black για να παραγγείλω. Αναμένουμε εναγωνίως αναφορές σε επιδόσεις μπαταρίας με δύο κάρτες, αν υπάρχουν προβλήματα με την ταυτόχρονη αναμονή κλπ.
  14. Πες μας σε παρακαλώ από που το πήρες αν είναι το μαύρο ή το άσπρο και τιμή, γιατί θα τρελαθούμε από τις αντικρουόμενες πληροφορίες που παίρνουμε, please help !
×
×
  • Create New...