Jump to content

Petros the Great

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.277
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by Petros the Great

  1. Αν θέλουν απλώς να κρατήσουν τον αριθμό και να κάνουν και κανένα τηλέφωνο όταν βρίσκονται εκεί, μπορούν να κοιτάξουν και τη λύση της vodafone "για το εξοχικό" (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060)! Σίγουρα δεν είναι σταθερό, αλλά κρατάς τον αριθμό σου και κάνεις και κλήσεις αν θέλεις, με 5 ευρώ το μήνα.
  2. ούτε και εκπαίδευση παίζει να μην τους κάνουν στα καταστήματα για να γλιτώσουν κόστος.

    Έτσι είναι. Παλιότερα, όποιος έπιανε δουλειά σε κατάστημα wind, περνούσε απαραιτήτως από εκπαίδευση στα κεντρικά της εταιρίας, διάρκειας δυόμιση εβδομάδων. Εδώ και καιρό όμως (ενάμιση χρόνο νομίζω περίπου) αυτό έχει σταματήσει...

  3. Παιδια ζητω την βοηθεια σας...εχω κανει καρτοσυμβολαιο στην Wind,30 κατι ευρω τον μηνα...εχω 1500 λεπτα και μηνυματα για wind και μιαμιση ωρα περιπου για αλλους χρηστες....εγω ξεπερασα κατα πολυ τον προηγουμενο μηνα τα λεπτα προς αλλους χρηστες...ποσο χρεωνει αφου ξεπερασω το οριο;;θα ερθει μεγαλο φεσι;;

    Μα πώς γίνεται να ξεπεράσεις το όριο στην καρτοσύνδεση; Αν τελειώσουν οι μονάδες που σου δίνει, πρέπει να βάλεις κάρτα ανανέωσης!

  4. Μιλάς γαι τις υψηλές ταχύτητες έως 50Mbps VDSL2 ;;;

    Από όσο γνωρίζω είχε ξεκινήσει με Αττική, μετά Θεσσαλονική και μετά όπως λες σε αστικά κέντρα εκτός Αττικής.

    Αν έχει βάλει κάποιος οικιακός ή εταιρικός ας μας πει εμπειρίες αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά... (βέβαια για τον μέσο χρήστη δεν νομίζω πως παίζει τεράστιο ρόλο)

    Τουλάχιστον να μάθουμε πραγματικές ταχύτητες...

     

    Ναι γι' αυτές! Από προχτές διατίθενται, εκτός του νομού Αττικής, και στους νομούς Αχαΐας, Γρεβενών, Έβρου, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Λασιθίου, Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Χανίων. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην ξεπερνάει το μήκος του βρόχου του πελάτη τα 1100 μέτρα. Στα καταστήματα συνεργατών της cyta υπάρχει ήδη διαθέσιμη η web εφαρμογή που κάνει το σχετικό έλεγχο με χρήση της διεύθυνσης του υποψήφιου συνδρομητή!

  5. Θέλω να δω αν υπάρχει κάλυψη στο χωριό μου να βάλω CYTA

    Το νούμερο είναι 226109513* δεν βγάζω άκρη με τον έλεγχο διαθεσιμότητας στο site.

    Δεν γίνεται να έχω σταθερό χωρίς internet ;;;; ( VoIP )

    Οπότε η πιο οικονομική λύση είναι 19€ μηνιαίως ;;; (2play 4Mbps + Σταθερά Ελλάδο 200')

    Ουσιατικά για τις κλήσεις το χρειάζομαι...

     

    PS: Ξέρω τι είναι VoIP αλλά πίστευα θα είχε πρόγραμμα απεριόριστα αστικά-υπεραστικά χωρίς να σου επιτρέπει πρόσβαση στο internet.

     

    Αν το χωριό είναι στο νομό Βοιωτίας, τότε δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου cyta. Βλέπω ότι σε αρκετά σημεία στον νομό όμως ότι έχε κάλυψη η HOL, η οποία δίνει και πακέτα χωρίς internet. Δες π.χ. εδώ το telephony lite.

     

    Επίσης, από σήμερα ξεκινάει η εμπορική διάθεση του vdsl από τη cyta και σε πολλά αστικά κέντρα εκτός Αττικής!

  6. Μ' αρέσει αυτό που βλέπω.. Ειδικά για 8άρα που γράφεις, γιατί κι εγώ 8άρα θέλω... :)

     

     

     

    Αυτά είναι.... :X Και δεν έχει ακουστεί τίποτα παραπάνω, ε;... Τι να πείς... Η Cyta, όμως, είναι πιο ακριβή από την On και με μικρότερη ταχύτητα... Επίσης η Wind, δεν έχει στα 8mbps απεριόριστα σταθερά ( νομίζω μόνο στα 24 ) ή είναι πολύ πιο πάνω από την On στην τιμή... :worry: Μπλέξιμο...

     

    Εγώ τη χρησιμοποιώ για 11 μήνες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το 8άρι ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά έχει πάγιο 26,76 ευρώ (28 στη cyta, η wind δίνει μόνο 24άρι με 34 ευρώ) αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει ακριβότερο κόστος ενεργοποίησης με νέα αριθμοδότηση. Είναι στα 98 ευρώ, όταν η cyta είναι στα 50 και η wind στα 72. Αν όμως έχεις ήδη γραμμή και τη μεταφέρεις τότε είναι 36 ευρώ, όπως και σε wind. Επιπλέον είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20 ευρώ ενώ έχει λήξει η ετήσια δέσμευσή σου!

  7. Το κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Εγνατία με Ι. Δραγούμη, λειτουργεί και πάλι (υπό νέα διεύθυνση) εδώ και τρεις ημέρες.
  8. Μπορεί ο συνεργάτης να δώσει άλλες τιμές σε φυλλάδιο;

     

    Και ποιος παρανοϊκός θα κάτσει να τυπώσει δικά του φυλλάδια από τη στιγμή που η Cyta του τα δίνει ΔΩΡΕΑΝ;

    Τα 5000 φυλλάδια χονδρική έχουν 150€...

     

    Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει κατάστημα που εμπορεύεται και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες και έτσι μπορεί να εκτυπώνει ένα συνολικό φυλλάδιο για το κατάστημά του. Εκεί ίσως έχει γίνει τυπογραφικό λάθος!

  9. Πρεπει επιτελους να καθαρισει ο χωρος της κινητης απο τους 'κουτοπονηρους υπαλληλους'. Στο τελος, κοστιζουν πιο πολυ στις εταιριες τετοιες συμπεριφορες. Τοσα παιδια ειναι στην ανεργια...

     

    Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές υποκινούνται από τους "από-πάνω"! Τι περισσότερες φορές δεν είναι ιδέες των ίδιων των πωλητών...

  10. Εγινε ένα τρελό σκηνικό προχθές σε κατάστημα Wind. Παίζει να βρεθεί το video αν το ζητήσω από τα κεντρικά;

    Μπήκανε κάτι πελάτες και βρίζανε μια πελάτισσα, αν το ζητήσω τι πιθανότητες έχω να το πάρω; Τυχαίνει να είμαι και εγώ στο σκηνικό και έχει απίστευτο γέλιο.

    Δεν έχεις καμία πιθανότητα.

  11. Καλημέρα σε όλους απλά θέλω να σας αναφέρω τα καταστήματα που έχουν κλείσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να μην ψάχνετε τα μόνα που είναι ανοιχτά ειναι στην Βενιζέλου 11 , στην Τσιμισκή 99 και στην Μητροπόλεως 14

    Αυτό που είναι Αγίου Δημητρίου με Αγίας Σοφίας; Λειτουργεί ή έκλεισε κι αυτό;

  12. Θες να σου σκανάρω το μονόφυλλο (φωτοτυπία) με τα προγράμματα και τιμοκατάλογο, που μου 'χε δώσει τον Αύγουστο ένα κατάστημα που πωλεί CYTA;

    Το "ΠΟΤΕ" να προσέχουμε όταν το βάζουμε.

    Επειδή είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, ότι ΠΟΤΕ η cyta δεν χρέωνε 70 ευρώ τη νέα αριθμοδότηση, αλλά την είχε 50 ευρώ ΠΑΝΤΑ, θα πρότεινα να μας παραθέσεις το φυλλάδιο, το οποίο φυσικά περιμένω να είναι φυλλάδιο της εταιρίας και όχι δημιούργημα του συνεργάτη-καταστήματος.

  13. Να ρωτήσω κάτι; Αν έχει κάποιος ένα νέο νούμερο καρτοκινητού στην Κόκκινη, μπορεί να τραβήξει για την Πράσινη την αμέσως επόμενη μέρα ή θα φάει πόρτα; Πρέπει να μείνει κανείς αναγκαστικά 1 μήνα στην Κόκκινη αν είναι νέος ο αριθμός του καρτοκινητού;

     

    μπορεις και την επομενη μερα αν θελεις. αυτο που δεν ξερω ειναι αν πρεπει να κανεις μια ανανεωση πρωτα.

     

    Και την ίδια μέρα μπορείς, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ούτε ένα ευρώ ανανέωση :)

  14. Αν και θα μπορούσε να τεθεί σε όποιο δίκτυο από τα 3, το θέτω εδώ.

     

    Κάνεις αίτηση φορητότητας από πχ την Wind που είχες μέχρι τώρα σε Vodafone. Πας στο κατάστημα της VF υπογράφεις, παίρνεις το κινητό που θέλεις και όλα καλά. Μετά σε καλεί η Wind και σου δίνει καλύτερη προσφορά και θέλεις δηλαδή να παραμείνεις στην Wind. Μπορεί να γίνει αυτό? Πρέπει να παραδώσεις την συσκευή πίσω? Πρέπει να την πληρώσεις?

    Κανονικά σου δίνουν τη συσκευή αφού δώσει έγκριση ο πάροχος δότης, οπότε και μπορούν να ενεργοποιήσουν τη γραμμή στο νέο δίκτυο!

  15. Να ενημερώσω άλλο ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε τη λειτουργία του, αυτό που βρίσκεται στη γωνία Εγνατίας με Ι. Δραγούμη, στο κέντρο. Αναμένεται να λειτουργήσει πάντως ξανά σύντομα, από άλλο συνεργάτη.
  16. Ασύρματο τηλέφωνο με wifi και λειτουργία voip δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά και να υπάρχει σίγουρα θα είναι ακριβό. Όμως, αν έχεις το Ν82 όπως δείχνει το avatar σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη viva μέσω αυτού! Θα παιδευτείς λίγο αλλά λογικά θα το καταφέρεις!
  17. Για μενα η wind αποτελει μονοδρομος εαν θελω να απαλλαγω απο τον οτε,στη forthnet δεν παω γιατι μου καναν πολλες κομπινες τοτε,η cyta εφαγε ακυρο επειδη ειναι voip,η hol δεν εχει διαθεσιμο δικτυο στην περιοχη μου,μενει η wind,το θεμα ειναι οτι με τον οτε ειμαι ευχαριστημενος απο τις ταχυτητες στα 15Mbps κλειδωνει και κατεβαζω με 1,6mb/s,θα πιασω τις ιδιες ταχυτητες με τη wind???? η θα πιανω λιγοτερο????

    Σε σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που αρχικά είχα ΟΤΕ και συγχρόνιζε η γραμμή στα 15-16, μετά τη μεταφορά στη wind είχα 18-19. Όμως είχα αποσυνδέσεις κατά περιόδους.

  18. Πάω σήμερα να κάνω φορητότητα σε ένα καρτοκινητό Q σε Wind, για να μην λήξει βασικά μιας και δεν θέλω να τους δώσω ούτε το 1€ της ανανέωσης. Δίνω το ΑΦΜ μου και μου λέει ένα παλιό νούμερο που είχα. Τον ρωτάω αν μπορώ να το διαγράψω μιας και δεν το χρησιμοποιώ πια, και μου λέει ότι θα διαγραφεί αυτόματα. Ελα ντε που θυμήθηκα ότι δεν το είχα δηλώσει ποτέ, μιας και ήδη το είχα καταργήσει...Το καλώ πριν λίγο και μου λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει...

     

    :blink:

    Μήπως το νούμερο ήταν με συμβόλαιο κάποια στιγμή και το είδε στις ακυρωμένες γραμμές;

  19. Ο πάροχος δότης, πριν δώσει έγκριση παραχώρησης της γραμμής στον πάροχο δέκτη, κάνει την προσφορά στον πελάτη του. Αν ο πελάτης δεχτεί την προσφορά, απορρίπτει την αίτηση και έτσι η γραμμή δεν φεύγει όσες υπογραφές και να έχουν μπει ;)
×
×
  • Create New...