Jump to content

andreas157

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreas157

  1. παιδιά καλησπέρα, θελω να γυρίσω ενα συμβόλαιο cosmote σε καρτοκινητό και ηθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. το νουμερο αυτό: μιλάει κάθε μήνα περίπου 100-150 λεπτα. μυνήματα 0, ΜΒ 0. τι προγράμματα παίζουνε στην καρτοκινητή μαυτα τα δεδομένα? με συμφέρει whatsup ή κοσμοκαρτα? ψαχνω κάτι νάχει λεπτά προς όλους. επίσης για να κάνω την αλλαγή πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο? η μπορώ να την κάνω όποτε θέλω? ευχαριστώ.
  2. έχω αρκετό καιρό cm13 αλλά πλεον μουχει σπασει τα νευρα. (δε μακουνε). θελω να γυρίσω σε stock και δεν εχω ιδεα που εχουνε φτασει. τι μου προτείνετε? srkg 4.10? ποια και με τι kernel google edition 1.5 stock 30f η 30h. ευχαριστω.
  3. καλησπέρα, ξέρει κανεις που μπορω να βρώ αυτές τις slim cases 0.3mm? εκτός απο ebay παντα.
  4. με τη χρήση που του κάνω εγω φτάνω 3 μέρες. με 2.2 γύρω στις 2. :)
  5. κάπου είχα διαβασει στο xda λέγανε να ενεργοποιήσεις το gps, κλεινεις, ξανανοιγεις και κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα :blink:
  6. εγω εβαλα το kdz που τριγυρναει. μετα απο πολλες προσπαθειες τελικα μπήκε, αναβοσβηνε το σημα της LG ξύλωσα το καλώδιο :p αναψε και ολα οκ με 2.3.4 :lol:
  7. ακόμα τίποτα εδώ :(
  8. για πες για πες :confused:
  9. [άσχετος]για να κανω το update με το tool της LG πρεπει να το κανω unroot?[/άσχετος]
  10. αν έχουμε κανα feedback της μπαταρίας για κάθε rom καλό θα ητανε να το βαλουμε :)
  11. ακυρο λίγο. αλλα το βαζω και δω μιας και αφορα το τηλεφωνο. πως ξυλώνω το phone ή καποιο άλλο απο τον μπαρα κάτω, για να βάλω ότι εφαρμογη θέλω? γίνεται? είμαι root, v10e, stock launcher :wacko:
  12. στοκ όλα. lg optimus 2x, 2.2.1, v10e. θα γράψω και στο thread του κινητου καλύτερα...
  13. μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις
  14. λογω ασχετοσύνης :p πως μπορώ να βγάλω το phone απο τη μπαρα κάτω, και να βάλω το call log? δλδ να αλλάξω τις εφαρμογές της μπάρας κάτω(phone,contacts,messaging,apps). γίνεται βασικα? είμαι root.
  15. μααααλιστα. οπότε κανω ενα backup της stock καταστασης όπως ειναι τώρα, και μετα με το titanium κανω freeze όποιες δε θελω. εχω γερμανική rom της vodafone σε v10e. το backup να το κανω με root η όχι? εχει σχέση?
  16. oooook. κατάλαβα. θα το αφήσω έτσι λογικά. γιες εκανα update σε v10e. το root δε το γλυτωνει ομως :shifty: και κάτι άλλο. για να το επιστρεψω όπως ακριβως το πήρα σε περίπτωση που πάθει κάτι... κάνω πρώτα backup και μετά root? θαθελα να ξυλωσω κάποιες εφαρμογές που εχει μεσα. να πω επισης οτι το κινητο δε το πήρα απο μαγαζί της vodafone και εχει το logo αλλά απο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  17. εδώ είμαστε :p μόλις το πήρα και γω...κανα 2 απορίες εχει το κινητό boot logo της vodafone. γίνεται να το ξυλώσω? αν το ξυλώσω παίζει τίποτα με την εγγυηση? :(
  18. επειδη σκέφτομαι να το πάρω, πήγα και το είδα και παρατήρησα ενα ελαχιστο lag στο scroll του μενου ξερω γω. με καμια custom rom φεύγει ή ειναι καταδικασμένο να υπάρχει? :p
  19. το έχει flashaρει κανείς μόνος του το κινητό?
  20. μπορεί να μου πεί κάποιος το μοντέλο των ακουστικών που έρχονται μαζί με το τηλέφωνο? είναι πολύ καλά...και λέω να τα πάρω για ένα Ε900 που έχω:)
  21. Καλημέρα. Εδώ και καιρό αντιμέτωπίζω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που μπαίνω στα είσερχόμενα sms αρχίζει η δόνιση να χτηπάει συνεχόμενα και σταματάει μόνο άν σβήσεις το κινητό...Ξέρει κάποιος τι παίζει?:(
×
×
  • Create New...