Jump to content

xekola

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xekola

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

xekola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω και θα ανακοινώσω αποτελέσματα... ελπίζω να είναι θετικά! Και πάλι ευχαριστώ...
  2. Δυστυχώς έχω intel Pentium 4 (στα 1,5 Θεέ μου, περιμένω να πάρω τον καινούριο τώρα). Δηλαδή φταίει η έκδοση του λειτουργικού? Και να φανταστείς ότι αποφάσησα να ασχοληθώ με το linux εξαιτίας του jahshaka!!! Στα καταρραμένα windows προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά κάτι πήγαινε στραβά με τις βιβλιοθήκες όταν εγκαθηστούσα και το jahplayer. Έψαξα και βρήκα πως δεν έπρεπε να εγκαταστήσω το τελευταίο, αλλά και πάλι δεν δούλευε... Είμαι καταδικασμένος να περιμένω την έκδοση 3 ή ούτε κι αυτή δεν θα δουλεύει με την έκδοση 7.10? Και μια τελευταία σημείωση: δεν σκέφτομαι να πάρω AMD64 στο νέο μου υπολογιστή!!!
  3. Και τα προβλήματα μόλις άρχισαν ξανά! Προσπαθώ να εγκαταστήσω το openlibraries μεσα απο το synaptic αλλα συνεχώς παίρνω αυτό το μήνυμα: openlibraries: Εξαρτάται από: libboost-filesystem1.33.1 but it is not installable Εξαρτάται από: libboost-python1.33.1 but it is not installable Εξαρτάται από: libboost-regex1.33.1 but it is not installable Εξαρτάται από: libboost-thread1.33.1 but it is not installable Εξαρτάται από: libglew1 (>=1.3.1) but it is not installable Εξαρτάται από: libopenexr2c2a (>=1.2.2) but it is not installable Εξαρτάται από: libqt3-mt (>=3:3.3.6) but it is not installable Εξαρτάται από: olib-mlt but it is not going to be installed Εξαρτάται από: olib-mlt++ but it is not going to be installed Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω αυτά τα πακέτα ξεχωριστά παλι παίρνω μηνύματα του ίδιου τύπου, πχ: olib-mlt: Εξαρτάται από: libqt3-mt (>=3:3.3.6) but it is not installable Εξαρτάται από: libsamplerate0 but it is not installable Το ίδιο γίνεται αν δώσω εντολές για τα πακέτα στο τερματικο. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει? Ευχαριστώ
  4. XD Ναι κι εγώ αυτό πιστευώ! Το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να συνδεθώ επιτέλους στο internet με το linux! Πολύ χρήσιμο το αρχείο, ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το jahshaka v2.0. Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω... Ευχαριστώ και πάλι!
  5. Χρόνια πολλά καλή χρονιά! Ευχαριστώ πάρα πολύ για το αρχείο, θα δω τι μπορώ να κάνω. Θα δημοσιεύσω τυχόν απορίες ή προβλήματα που θα παρουσιαστούν! Δυστυχώς ξέρω ότι κάποιοι θα πρέπει να με "ανεχτούν" επειδή είμαι κάπως noobας στο linux!!! :)
  6. Ναι, συγνώμη, ΤΟ linux! Έχω τη διανομή Ubuntu (την πιο πρόσφατη από την επίσημη ιστοσελίδα την κατέβασα)...
  7. ne paidia, to photoshop einai to kalitero!! an kai ligo diskolo na to vreis elef8ero! alla ego afto xrhsimopoio
  8. Γεια σας! Είμαι σχετικά νέο μέλος του myphone και αυτό είναι το πρώτο post μου. Συγνώμη αν αυτό το θέμα δεν έπρεπε να δημοσιευθεί σε αυτήν την κατηγορία. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα usb sagem modem τύπου f@st 800 και θέλω να συνδεθώ με αυτό στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας τα linux. Διάβασα αμέτρητες άλλεσ συζητήσεις για το θέμα αλλά ήταν όλα σαν Κινέζικα για εμένα... κατέβασα και κάτι drivers επίσης αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να τους εγκαταστήσω. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  9. Αυτό το έργο έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Νομίζω πως η Ελλάδα προχωρά πολύ αργά σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν ξέρω τι θα πουν αυτοί που την αγαπούν, αλλά εγώ μάλλον με βλέπω να φεύγω σε κάτι χρονάκια. Την αγαπώ, την εκτιμώ, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση
×
×
  • Create New...