Jump to content

Absolut_D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Absolut_D

  1. Πανω σε αυτο θα μπορουσα να πω οτι εχει να κανει με το οτι ειναι απο japan δεν σπαει δεν χαλαει... :cool: Ηθελα παρα πολυ να παρω ενα αλλα δεν εχω βρει κατι καλο (πρωτη σειρα 90-96) σε νορμαλ τιμη.... :wacko:
  2. Γι αυτο λατρευω τις παλιες Alfa & ειχα αγορασει μια Gtv του '79 ουτε ηλεκτρονικα ουτε τπτ και η κινηση στο σωστο μερος πισω μαζι με το σασμαν... :)
  3. Καλημερα.... Ειμαι πωλητης σε αλλη μαρκα (Peugeot) αλλα φανταζομαι οτι η διαδικασια ειναι ιδια για την Εθνηκη.... 1)Περνουμε το χαρτι εξοφλισης απο την Τραπεζα (το οποιο αναφερει τον αρ πλαις του αυτ/του 2)Δινουμε το χαρτι στο εμπορο απο οπου αγορασαμε το αυτ/το το οποιο και μεταφερει στην κεντρικη αντ/πια για να δουν οτι εχει γινει εξοφλιση του δανειου 3)Η κεντρικη αντι/πια βγαζει ενα καινουριο χαρτι το οποιο ειναι για την αρση παρακ κυριοτητας και μαζι με αυτο και το ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤ/ΠΙΑΣ που εχει βαλει την παρακρατηση... 4)Ο ενδιαφερομενος η καποιος με εξουσιοδοτηση πρεπει να παει μετα στο υπ. συγκ. με την πρωτοτυπη αδεια & το χαρτι απο τα κεντρικα (που εχει και το ΦΕΚ) και να του βαλουν μια σφαγιδα που λεει: "Αιρεται η παρακ κυριοτητας κτ.λ...." Aυτα...αν και αργα ελπιζω να βοηθησα λιγο.....
×
×
  • Create New...