Jump to content

Arkadimos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arkadimos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Arkadimos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους :D
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά :D
  3. Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω άν στις συσκευές που εισάγει η Infoquest, επηρρεάζεται σοβαρά η λειτουργία το 4G στην Ελλάδα χωρίς την 800άρα μπάντα? Έχει παρατηρήσει κάποιος προβλήματα στην ταχύτητα του δικτύου 4G? Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτό και στο P9 lite 3gb που έχει την 800άρα. :wacko::wacko:
  4. Πόλυ καλή συσκευή, καλή επιτυχία σε όλους :)
  5. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλουε, όλα να πάνε κατ' ευχήν φέτος :D
  6. Το έχω κ' εγώ δοκιμασμένο το birdphone και δεν είχα κανένα παράπονο, υπάρχει μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο στα 400 ευρώ http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/HTC-Desire-816-Meridian-Grey-EU.aspx, αλλά και πάλι είναι ακριβό αν σκεφτείς ότι το πλαίσιο το έχει στα 380 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/HTC-Desire-816-Grey-99HZS016-00.htm. Σκεφτόμουν για κάποιο έμπιστο ηλ. κατάστημα με πιο πρόσιτες τιμες γύρω στα 300-320 περίππου:worry:
  7. Καλησπέρα παιδιά, ανήκω κ' εγώ στο fan club της htc εδώ και 3 χρόνια περίππου. Αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους συσκευή και ψάχνοντας βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο. Έψαξα στο google για καταστήματα που το έχουν στην Ελλάδα και βρήκα αυτό: http://www.imobile4you.gr/el/smartphones/htc-desire-816-detail.html Γνωρίζει κάποιος αν το παραπάνω κατάστημα είναι έμπιστο?? Αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο έμπιστο ελληνικό κατάστημα για να το δω??:X
×
×
  • Create New...