Jump to content

gatos814

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.268
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About gatos814

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 1

Πρόσφατοι Επισκέπτες

10.078 profile views

gatos814's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

79

Φήμη

  1. Κοιτα ... ειναι 1000% θεμα λογισμικου ... Ισως ισως ομως να ειναι και σε ενα ελαχιστο ποσοστο ... ο συνδυασμος με την ΤV σου! Ολα αυτα τα μαμα λογισμικα εχουν τα θεματακια τους ... ποσο μαλιστα αυτα με Android 11 που ειναι και πολυ ''μπασταρδεμενα'' ! Για μενα ειναι μονοδρομος η αλλαγη λογισμικου με ενα τυπου ugoos και ευτυχως για σενα ο slimhouse εχει την λυση! Και λεω εχει την λυση γιατι στα τυπου ugoos εχει ενα σωρο ρυθμισεις που θα σου λυσουν τα χερια! Οπως π.χ. αυτη ... Slimbox Προτεινω καλυτερα την slimBOXtv mod που εχει περισσοτερα καλουδια (σχεδον οτι εχουν και οι βερσιον με Android 9) ! Δυστυχως σε Android 11 δεν φαινεται να λειτουργει τιποτα απο ANT1+ ... Ουτε και σε ugoos ugoos μποξακια ... Απεναντιας σε Android 9 και ugoos μποξακια η και σε μποξακια με πατσαρισμενο ugoos ugoos λογισμικο η εφαρμογη κατεβαινει και ανοιγει μια χαρα ! Δυστυχως ομως δεν εχω κωδικους ANT1+ για να δω και αν παιζει ... αλλα φανταζομαι πως αν δεν παιζει ... με μια ΜΑΓΙΚΗ τριπλα θα ειναι πολυ ΚΟΝΤΑ να συμβει ! Παρολα αυτα εχω να σου δωσω μια εφαρμογη για δοκιμη αν θελεις η οποια σε αλλο φιλο με αλλο μποξακι δουλεψε αλλα μονο στα live !!! Αν θελεις πες μου σε π.μ ...
  2. Σε ποιο μποξακι αναφερεσαι και με τι λογισμικο ;
  3. Ναι Συνηθως σε αυτα τα air mouses με ΒΤ ... δουλευει το γυροσκοπιο μονο οταν γινει η ζευξη !
  4. Για μενα ... οτι και να παρεις μην αγορασεις κατι με ΒΤ ! Καλυτερα με receiver στικακι ...! Αυτα τα 3 πιο κατω ειναι δοκιμασμενα απο εμενα ... ΜΧ3 G30 G10S PRO Με διαρκεια μπαταριας απο 1 - 2 μηνες ... αναλογως με την χρηση ! Το 1ο gt king που ειχα ηταν με ενα σχεδον ιδιο G10S PRO με αυτο και με στικακι και ειχε πολυ καλη αισθηση ... Το 2ο μου gt king που ειναι με ΒΤ G10S PRO ... το air mouse το αλλαξα και το δουλευω με το G30 ! Βεβαια οπως ολα τα κινεζικα ... θελει και λιγο τυχη σε τι ποιοτητα ... θα πεσεις !!! Γιατι κυκλοφορει πολυ πραμα εκει εξω και ενω ολα φαινονται ιδια ... δεν δουλευουν ιδια και σε τρελενουν !
  5. Δεν μιλησα για το Minix Neo Χ5 με τον 2 πυρινο RK3066 και custom Android 5 αλλα για το (δικο μου) Minix Neo Χ7 με τον 4 πυρινο RK3188 !!! Καποιος απο τα παιδια εκει στο φορουμ της ΜΙΝΙΧ ειχε κανει αυτην την προσπαθεια ... και μεχρι εκει! Εχει τα θεματακια του το λογισμικο αλλα σαφως εχει περισσοτερες συμβατοτητες με εφαρμογες μιας και αρκετες απο αυτες τουλαχιστον μεχρι προσφατα ειχαν σαν μινιμουμ εγκατασταση το Android 5 ! Δυστυχως ομως για το Neo Χ5 ... απ'οσο ξερω ... δεν εχει βγει τιποτα πιο πανω απο Android 4.4.2 οπως ειπες και εσυ ...! Οποτε ... το αφηνεις στην ακρη για να το εχεις για τα πολυ πολυ βασικα ... και αν το αποφασισεις για Χ4 κοιτα το ΤΟΧ3 που σου ειπα που για κανα 2 μερες ακομα το εχουν σε πολυ καλη προσφορα ! Σαν 1ος ξαδερφος Ugoos ... το παιρνεις και δεν ξανα ασχολεισε με λογισμικα και φασαριες (αν θελεις μιας και υπαρχει και slimbox λογισμικο) !
  6. Καλυτερα να μεινεις με το Χ3 που εχεις...! Αν ομως θελεις οπως και δηποτε να παρεις κατι σε Χ4 καλυτερα να μην παρεις αυτο το Χ4 που σκεφτεσαι...! Δεν ειναι και απο τα καλυτερα Χ4 που κυκλοφορουν... Καλυτερα ''χτυπα'' ενα ΤΟΧ3 ... πρωτο ξαδερφο των Ugoos! Οσο για τους Χ5 ... μεχρι να κυκλοφορισουν μεχρι να ''στρωσουν'' τα λογισμικα τους και μεχρι να ασχοληθει ο SlimHouse θα παρει πολυ καιρο ακομα !!! Τωρα για το ΜΙΝΙΧ ... Παλιος κατοχος και εγω ενος MINIX NEO X7 με RK3188 ... Μηχανηματα ΜΕ ... κακαλα! Του εχω βαλει ενα 5.0.1 custom λογισμικο και το εδωσα σε ενα φιλο μου με πολυ απλες απαιτησεις ... Μπορει να αργει λιγο αλλα αυτα που θελει αυτος τα κανει!!!
  7. Αν θελεις πες μου να σου δωσω κατι να δοκιμασεις σε π.μ ...!
  8. Επειδη δεν εχω Ant1 plus ... τι κανει η τι δεν κανει ακριβως σε AOSP ;
  9. Δεν το γνωριζω αυτο γιατι δεν κατεβαζω... Συνηθως στριμαρω!!! Αν παντως καμια φορα χρειαζομαι υποτιτλους τους κατεβαζω απο το Subs4free η απο το Subs4series και κανω την δουλεια μου!
  10. Αυτα με τους σερβερς αλλαζουν σε τακτα διαστηματα... Ακομα ακομα αλλους σερβερς βγαζει βραδυ αλλους πρωι...! Συνηθως μετα απο καποια αναβαθμιση της εφαρμογης επανερχονται... Αλλες τετοιες εφαρμογες ειναι : Cinema HD (η πρωτη αυτου του ειδους) TeaTv FilmPlus Και φυσικα το Stremio που ειναι τορενταδικο... Μαζι με το Βee tv ειναι πανω κατω οι ιδιες στην ουσια εφαρμογες (εκτος stremio) και βασιζονται ολες στο Cinema HD που ηταν και η πρωτη εφαρμογη αυτης της λογικης (των scrapers) ... Αυτες οι παραπανω εφαρμογες υπαρχουν και μοντιφαριζμενες αν ψαξεις λιγο ... χωρις διαφημισεις ! Οπως π.χ στο ΑpkΤime... Ολη η φασαρια γινεται απο τους opensubtitles ... Πλεον θελει και εκει εγγραφη για να παιζουν...! Αν τις περασεις ομως απο κανενα παλιο backup αυτες τις εφαρμογες και απο πανω κανεις τις αναβαθμισεις τοτε θα συνεχισουν να δουλευουν! Σε μενα παντως δουλευουν μια χαρα ! Επισης ... για δοκιμασε και με κανενα vpn να δεις αν αλλαξει κατι ... Και αν εχεις και dns Google ... ακομα καλυτερα !
  11. Και για να συμπληρωσω αυτο που ειπε ο @makis1024 ... τσεκαρε και τι ram/rom λεει μεσα στις πληροφοριες αυτης της εφαρμογης ! Και για να εισαι και ποιο σιγουρος κατεβασε και την AIDA64 επισης απο Playstore και αντιπαραθεσε το τι λεει για την μνημη και την αποθηκη και στις 2 αυτες εφαρμογες !!!
  12. Υποθετω οτι εχεις αυτο με τον RK3229 επεξεργαστη... Αν και αυτα τα μποξακια βγαιναν και συνεχιζουν να βγαινουν με το ... κιλο! Λοιπον ... δυστυχως δεν γινεται κατι ... Ειναι πολυ αδυναμο αυτο το μποξακι ! Ισως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του καθαριζεις την μνημη πολυ συχνα ... Καθως και τα προσωρινα αρχεια μεσα απο τον αποθηκευτικο του χωρο στις ρυθμισεις... Αλλο πραγμα δεν γινεται !
  13. Ωραια ... ανεβασε μια φωτο απο τις πληροφοριες του λογισμικου και θα ξεκινησουμε...
  14. Εχεις μηπως μαμα λογιαμικο γι'αυτο ; To ρωταω αυτο γιατι δυσκολα βρισκεις για R2 !
×
×
  • Create New...