Jump to content

dimkrom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About dimkrom

  • Ημ. Γέννησης 27/10/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dimkrom's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Η εγγύηση λήγει 29/12/2022. Δεν έχει καμία γρατσουνιά ή κτύπημα, φοράει θήκη και τζαμάκι προστασίας στην οθόνη και τις κάμερες από την πρώτη μέρα, και δεν έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας. Δίνεται με τι συσκευασία του και όλα τα περιεχόμενα, τα ακουστικά του είναι αχρησιμοποίητα. Έχει φορεμένο τζαμάκι το flexibleglass edge της 3mk στην οθόνη, και τζαμάκι τις spigen στις κάμερες. Μαζί δίνονται έξτρα 1 τζαμάκι T-MAX UV, 1 τζαμάκι απλό (που έχει κόλλα περιμετρικά), 1 τζαμάκι για τις κάμερες τις spigen, 1 θήκη spigen rugged armor, και 2 άλλες απλές.

    330 €

    ΡΟΔΟΣ

  2. Η fuelpass2 τις viva μπορεί να μπει και να δουλέψει από την curve; Η εφαρμογή myalpha wallet σας δουλεύει με emui 12 και google με googlefier; εμενα μου βγάζει μήνυμα "η δημιουργία του ψηφιακού σας πορτοφολιου απέτυχε παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα"
  3. τελικά η μπαταρία, μετά από μερικές μέρες φενεται να έστρωσε και να είναι όπως πριν
  4. έχω την εντύπωση ότι κατά τη χρήση τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία από ότι πριν (με την ιδια χρήση), ενώ οταν έχω κλειστή την οθόνη, σε αναμονή δεν πέφτει πολύ η στάθμη.
  5. εχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με το emui 12;
  6. πια εκδοση android τρεχει με το emui 12; αν εχεις gms με googlifier δουλεύουν μετα το update;
  7. στο δικό μου κινητό οταν πάω να ενεργοποιήσω το winbabk pay μου βγάζει το μήνυμα internal error. το εχω με google services με googlefier. Ούτε της alphabank παίζουν οι ανέπαφες, δεν μπορώ να τις ενεργοποιήσω.
  8. στο tmax παρατήρησα ότι το υγρο που έχει μέσα, οταν τοποθετείς το τζαμακι και χύνεται από τα πλαϊνά αρχίζει και λιώνει την κόλλα που ειναι περιμετρικά της οθόνης, και κρατάει την οθόνη κολλημένη στο σασί. Οταν το σκουπίζεις φαίνεται σαν να είναι μαύρη σιλικόνη που λιώνει. Για αυτο φοβάμαι μην χαλάσει την αδιαβροχοποίηση.
  9. από τζαμακια τι χρησιμοποιείτε, εχω βάλει το tmax αλλα αρχισε να ξεκολλάει στη γωνία και ηρθε η ώρα να το αλλάξω, έχετε να προτείνετε καποιο που να μην ειναι με uv glue ουτε με περιμετρική κόλλα, αλλα full glue και case friendly;
  10. τελικά με τον τρόπο στο παρακάτω βίντεο δούλεψε. https://m.youtube.com/watch?v=wctem5rtTig
  11. Καλησπέρα παιδιά, εχώ τα gms εγκατεστημένα με googlefier και άλλαξα password στο λογαριασμό gmail μου έχω στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τον καινούριο στο κινητό, γιατί μου ζητάει πιστοποίηση και μόλις τον βάλω κλείνει η εφαρμογή και μου ζητάει να τον βάλω ξανά. Δεν θέλω να κάνω downgrade επαναφορά και ξανά από την αρχή τα gms. Ευχαριστώ.
  12. η εργοστασιακή μεμβράνη μου έχει μετακινηθεί προς τα δεξιά. Ενώ στο πάνω μέρος ξεκινάει κανονικά απο το ύψος που είναι το κουμπί του power και κάτω πάει λοξά δεξιά και στο κάτω μέρος η δεξια μεριά της φτάνει πάνω στο πλαίσιο αλουμινίου του κινητού. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Μάλλον απο τη ζέστη στην τσέπη ή στο αυτοκίνητο, περίεργο πάντως.
  13. αυτο το τζαμαμι απο mediamarkt το cellular line το εχει βαλει κανεις; ειναι συμβατο με θηκη; https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/aksesouar-kinitn/thikes-membranes-huawei/cellular-line-tempered-glass-gia-huawei-p40-pro--cl380228/1525323?utm_campaign=skroutz&utm_content=xml_text_link&affiliateId=linkwise&utm_medium=affiliate&utm_source=CD16639&lkws_10719=600fd695-4248-3d90-30ea-da0f2e15ded8
  14. στην καμερα εχει τρυπα ή ειναι ολο γυαλί το tmax; ειχε και το κιτ τοποθέτησης μέσα;
  15. Το panzerglass λεει πανω οτι ειναι case friendly. Το εχει βαλει καποιος να μας πει εντυπωσεις; ειναι full glue ή εχει μονο περιμετρικα κολλα; αυτο με τα uv τζαμακια, το οτι δεν δείχνει καθαρα η σελφι καμερα ισχύει για ολα, ή ειναι θεμα τολοθετησης ή μάρκας;
×
×
  • Create New...