Jump to content

Nick72_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nick72_

  1. Μια ερωτηση ακόμα: Πριν λίγο καιρό φόρτισα το κινητό μου από τον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. To κινητό μου είχε ξεφορτίσει τελείως, η μπαταρία ήταν δηλαδή εντελώς νεκρή. Από εκείνη την ημέρα που το φόρτισα (από το PC), παρατήρησα ότι μειώθηκε δραστικά ο χρόνος αναμονής της μπαταρίας. Μήπως έκανα εγω κάτι λάθος; Μήπως δεν είναι ο σψστός τρόπος να φπορτίζεις από υπολογιστή; Μήπως δεν έπρεπε να αφήσω την μπαταρία να ξεφορίσει τελείως; Ευχαριστω γαι την βοήθεια
  2. Καλημερα κυριοι, Χρειαζομαι την βοήθεια σας το τηλέφωνο μου εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να προβάλλει τις επαφες μου στην καρτα SIM και προβάλλει μόνο αυτές που είναι γραμμένες στην μνημη του τηλεφώνου. Η καρτα SIM δεν έπαθε κάποια ζημιά και είμαι σίγουρος ότι οι επαφες της SIM δεν σβήσθηκαν, απλά δεν προβάλλονται. Δεν τις διαβάζει δηλαδή το τηλέφωνο. Και αυτό το ξερω, γιατί, όταν πάω στο πληκτρολόγιο, και πληκτρολογήσω 697 (π.χ.) με το "smart dialing" μου προβάλλει όλες τις επαφες και του τηλεφωνου και της SIM, άρα οι επαφές υπάρχουν. Το ερώτημα είναι πώς θα της προβάλλω ξανα τις επαφές της SIM, στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού μου. Εκανα κάποια ρύθμιση χωρίς να το ξέρω και πώς μπορώ να την αλλάξω; Ευχαριστω
  3. 10 μέρες εχω το κινητο αυτό και είμαι γενικά ευχαριστημενος. Γενικά μου αρεσει ο σχεδιασμός του και το ευχάριστο μενού του. Για τα αρνητικά του να πω ότι ίσως θα μπορούσε να έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό έχει επίδραση και στο πληκτρολόγιο μηνυμάτων, που έχει γενικά μικρά πλήκτρα και στην αρχή δεν μπορούσα να γράψω μήνυμα με τίποτα. Μετά μαθαίνει κανείς, αλλά αυτό θα έπρεπε να το έχουν προσέξει οι κατασκευαστές. Επίσης δεν μπορείς με το ίδιο πληκτρολόγιο να γραψεις και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, αλλά πρέπει να αλλάζεις συνεχώς γλώσσα γραφής. ΄Η κάνω λάθος; Μου αρεσει επίσης που εχει φυσικά πλήκτρα call/end key. Δεν θα μου αρεσε να μην εχει αυτά τα πλήκτρα, διότι αυτή είναι η τάση. π.χ. samsung galaxy mini. Θα μπορούσαν όμως να φωτίζονται τα πλήκτρα αυτά όπως ή οθόνη. Η μπαταρία τελικά είναι μια χαρά. Με φτάνει για 3 γεμάτες μέρες. Αλλα τί είναι αυτό το πράγμα: κρατάει 3 μέρες με 50% και το άλλο 50% φεύγει σε μισή ημέρα. Το εχετε προσεξει και σεις; Προφανώς αυτός ο μετρητής μπαταρίας δεν μετράει με γραμμική κλίμακα και θυμίζει λίγο τα τηλέφωνα της Nokia, που μόλις χάσεις μία "μπάρα" μπαταρίας, καταρρέουν! Εχω κατι ερωτησεις και όποιοι γνωρλιζουν, τους παρακαλώ να με βοηθησουν: 1. Εχω φτιαξει εναν φακελο στην επιφανεια εργασίας. Πως μπορω να βαλω μεσα πχ φωτογραφιες κλπ; 2.Το τηλέφωνο δεν εχει αυτά τα γνωστά "προφιλ" προεγκατεστημένα (πχ δυνατό, διακριτικό κλπ). Γνωρίζετε πως θα βρω free τετοια προφιλ και χωρις την αναγκη να εγγραφω καπου κλπ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. Επανερχομαι στο θεμα της μπαταριας γιατι ειχαμε συνεχεια Υπενθυμιζω ότι η μπαταρια μου ενω ήταν στο 60%, έπεσε στο 4% με βαση τον μετρητη της συσκευης. Οταν συνδεσα όμως το τηλέφωνο με το laptop μου (μεσω USB) για λίγα δευτερόλεπτα (το ξερω ότι φορτίζει με το λαπτοπ, αλλά πάνω από 1 λεπτό δεν έμεινε συνδεδεμένη, μετά την αποσύνδεσα, άρα δεν πρόλαβε με τίποτα να φορτίσει) η ένδειξη της μπαταρίας σε λίγη ώρα σταθεροποιήθηκε στο 58% και μετά άρχισε να πέφτει ομαλά με φυσιολογικό ρυθμό, αδειάζοντας μετά από μισή μέρα και με έντονη χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα η μπαταρία μου δεν είχε αδειάσει όταν έδειχνε το 4%. Φαντάζομαι ότι τελικά το πρόβλημα δεν ήταν η μπαταρία, αλλά ο "μετρητής", άρα το λειτουργικό σύστημα και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβει και σε κανέναν από σας. Ευχαιστω.
  5. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω προσφατα αγορασει το τηλέφωνο αυτό και μετά από την 3η φόρτιση, (στις 2,5 ημερες μετα τη φορτιση για την ακρίβεια) και ενω η μπαταρια με βαση τις μετρησεις ήταν στο 60%, ξαφνικα μου εβγαλε μηνυμα ότιο πρέπει να φορτίσω: μπαταρία 4%! Κατι δεν παει καλα. Η ερωτηση ειναι: 1. 2.5 ωρες ειναι η συνηθισμένη του διαρκεια? Να πω ότι δεν κάνω εξεζητημενη χρήση. 2. Το 60% να γινεται 4% είναι normal?
  6. Γεια σας παιδια Προχτες πήρα και εγώ αυτό το τηλεφωνάκι και είμαι νέος στο Android. Εχω κάποια θέματα και απορίες άσχετα με android και θα ήθελα τη βοήθεια σας: 1. Πως βάζω τον δικό μου ήχο ειδοποίησης για μηνύματα; (όχι για κλήσεις, αυτό το βρήκα) 2. Πώς μπορω να έχω Ημερολόγιο στο τηλέφωνο χωρίς την ανάγκη να τους δηλώσω το e-mail μου κλπ μέσω internet; Λογικά να το δεις, δεν μπορεί ένα κινητό των 30 Ευρώ να έχει ημερολόγιο και το δικο μου να μην έχει. 3. Πως μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες; 4. Αν κατεβάσω από το internet στον υπολογιστή μου (όχι στο κινητό) μία εφαρμογή, πως την εγκαθιστώ στο κινητό; Ευχαριστω πολύ.
  7. Γεια σας. Εχω το Nokia 5230, για να καταλαβετε ότι ειμαι ενας χρηστης με μικρές απαιτήσεις απο το κινητό μου. Επίσης είμαι "κολλημενος" με τη Nokia. Αυτη η συσκευή, το C5-03 τραβηξε την προσοχη μου. Αλλα για πειτε μου: αληθεύει ότι το C5-03 δεν εχει "πληκτρο λήψης" φωτογραφιας στο πλάι, όπως όλα τα κινητά με οθόνης αφής; Δεν είναι απλά ότι το πλήκτρο αυτό "βολεύει" στην ληψη της φωτογραφιας. Είναι και ότι το πλήκτρο αυτό αποτελεί και μία συντόμευση για την φωτογραφική μηχανή, παρακάμπτοντας έτσι το Μενου του κινητού. Εγω δεν μπορω να καταλάβω πως εξελίσσουμε ένα κινητό βάζοντας πχ περισσότερα MegaPixels ή βάζοντας WiFi και άλλα παρόμοια "κέρατα" και δεν βάζουμε τα στοιχειώδη. Εγω μπορω να σας βρω τηλέφωνα με την μιση τιμή, που έχουν αυτήν την λεπτομέρεια που για μενα μετράει. Για να καταλάβω, ένα τσούρμο "χαζοί" σχεδιάζουν τα κινητα για τις εταιρείες?
  8. Γεια σας. Κατ αρχήν φανταζομαι να έχετε προσεξει ότι η αυτονομία της συσκευής αυτής είναι σκανδαλωδώς μεγάλη! Τόσο μεγάλη αυτονομία δεν θυμάμαι ούτε την εποχή που οι οθόνες των κινητών ήταν "ασπρομαυρες", με μηδενική κατανάλωση δηλαδή σε σχέση με τις ενεργοβόρες σημερινές οθόνες. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με αυτή την αυτονομία και διορθώστε με αν κανω λάθος. Παρατηρώ επίσης ότι η μπαταρία δεν έχει και τις πιο υψηλές mAh της αγοράς. Απορία: αφού δεν είναι θέμα μπαταρίας, θα είναι θέμα κατανάλωσης: πώς μπόρεσε η Samsung να περιορίσει τόσο πολύ την κατανάλωση; Από που "κόβει" δηλαδή κατανάλωση η Samsung στην συσκευή αυτη και κάνει τόση οικονομία; Ευχαριστω
  9. Πρωτα πρώτα ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης. Να παρακαλέσω επίσης, μήπως υπάρχει εναλλακτικό Link του FolderPlayer γιατι το συγκεκριμένο από το Myphone Forum οδηγεί σε σελίδα Rapidshare με την ένδειξη error, που σημαίνει οτι δεν είναι πια διαθεσιμο. Υπαρχει μηπως κάπου αλλου? Ευχαριστω. ΥΓ υπαρχουν εφαρμογες για χρονόμετρο και αντιστροφη μέτρηση, που δεν έχει το συγκεκριμένο μοντελο; Προερχομαι από το 6303, που μου φάνηκε τελικά πιο "στιβαρό" κινητό. Ειναι "σπαστικό" να πας για κάτι καλύτερο και αυτο να σου βγαίνει με ελλείψεις σε σχέση με κάτι που θεωρείς κατώτερο. Α και για να μην βλεπουμε μόνο τα αρνητικά: η 2 MP κάμερα που έχει νομίζω ότι είναι καλύτερη από την 3.2 του προηγούμενου κινητού, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο. Το 6303 πρέπει να είχε κάποιον ενσωματωμένο αλγόριθμο επεξεργασίας της φωτογραφίας (smoothing κλπ), που τελικά την έκανε χειρότερη (σαν ψεύτικη) την φωτό. Και παλι ευχαριστω για την φιλοξενία.
  10. Γεια σας παιδιά. Μόλις προχτες πήρα και εγώ το νέο μου Nokia 5230 με επιδότηση συσκευής. Ωστόσο δοκίμασα μια δυσάρεστη έκπληξη όπως άρχισα να το "παιζω": Τα αρχεία που υπήρχαν στην κάρτα μνήμης μου (που είχα από το πρηγούμενο Nokia 6303) όταν άνοιξα την "Εκθεση" ήταν εντελώς "χύμα" και όχι οργανωμένα στους φακέλους που τα είχα οργανώσει εγώ. Δηλαδή αυτό το τηλέφωνο δεν προβάλλει τα αρχεία όπως τα έχω οργανωσει. Αυτό είναι ένα αρνητικό. Αν δηλαδή θέλεις να βρεις ένα συγκεκριμένο αρχείο (πχ φωτογραφία) πρέπει να ανατρέξεις όλες τις φωτογραφίες και όχι να την βρεις μέσα στον φάκελο που ξέρεις ότι είναι. Ψάχνοντας βρήκα βέβαια την "Διαχείριση αρχείων, όπου μπορω πια να δω τους φακέλους μου, αλλά εκεί δεν μπορώ να πάω από την μία φωτογραφάινστην άλλη με "κύλιση" ούτε να αναπαράγω το ένα MP3 μετά το αλλο εντός του φακέλου. Ξέρει κανείς καμία λύση; Α και το άλλο: το παλιό μου 6303 μπορούσε να αναπαράγει σε σειρά τα MP3 κάθε ενός φακέλου και έτσι δεν είχα την ανάγκη να φτιαχνω λιστες. Ηθελα να ήξερα αυτοί οι τυποι που σχεδιασαν το 5230, δεν είδαν πόσο κουραστικό είναι να φτιαχνεις λίστες αναπαραγωγής; Ξερει κανεις πως μπορω να βοηθηθω; Και όχι με λυσεις του τυπου PC Suite. Σιγα τη λυση. Ευχαριστω προκαταβολικά. Η αλήθεια είναι ότι "κρυωσα" λίγο με αυτο το κινητο. Το 6303 ήταν καλύτερο!
  11. Γεια σας παιδιά. Η γυναικα μου έχει το Samsung Star. Θεωρώ ότι στο θέμα της αυτονομίας συσκευής είναι το απόλυτο νούμερο ένα. Εχω όμως μία απορία: Μπορω να γραψω SMS με μικρα (πεζά) και όχι με κεφαλαία γραμματα; Το λεω γιατι όταν ξεκινω την συνταξη μηνυματος, η επιλογη των πεζών γραμματων είναι απενεργοποιημένη. Και το παράξενο είναι ότι μπορω να λάβω μήνυμα με πεζα γραμματα από άλλο χρήστη, άρα υπάρχουν τα Fonts στην συσκευή. και το πιο "κουφό" είναι ότι όταν κάνω επεξεργασία αυτού του εισερχόμενου μηνύματος με τα πεζά μπορώ πλέον να γράψω με πεζά γραμματα. Προφανώς υπάρχει κάποιο λάθος στη συσκευή. Και παραδεχτείτε το ότι είναι εκνευριστικό να διαβάζεις SMS γραμμένο εξ' ολοκλήρου με κεφαλαία. Σχεδόν πιο εκνευριστικό από τα greeklish. Ευχαριστώ παιδιά.
×
×
  • Create New...