Jump to content

asgan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About asgan

  • Ημ. Γέννησης 28/01/1969

asgan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. asgan

    Huawei P20 Pro

    Καλησπέρα, Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που δίνετε. Εχω το κινητό 6 μέρες και όλα είναι σούπερ. Το μόνο ανησυχητικό είναι οτι η μπαταρία φαινεται να τελειώνει γρήγορα. Είναι λογικό? Θα στρώσει ή να ανησυχώ?
  2. asgan

    Honor 6

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο back από την κάμερα (γυρίζει ακαριαία), ενώ η απόκριση και η απαλότητα στο browsing είναι κορυφαίες. Κάτι άλλο πρέπει να σου συμβαίνει φίλε μου.
  3. asgan

    Honor 6

    Παιδιά, Εδώ και μερικές μέρες (όχι από την αρχή που το είχα), υπάρχει μια μικρή στρογγυλή σκιά (μαυρίλα) λίγο κάτω από τη μέση στην πίσω κάμερα η οποία δυστυχώς εμφανίζεται και στις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Έχω σκουπίσει προσεκτικά τον φακό εξωτερικά, αλλά δεν έφταιγε αυτό. Μάλλον είναι hardware το πρόβλημα αν και δεν είμαι εντελώς βέβαιος. Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι ότι στην αρχή εμφανίστηκε ένα σκουπιδάκι όπως την photo 01 και μετά από restart μονιμοποιήθηκε η σκιά/μαυρίλα της photo 02. Η μπροστινή κάμερα και η οθόνη είναι ΟΚ. Είναι θέμα της πίσω κάμερας. Έχετε καμιά ιδέα ή να το πάρω απόφαση ότι θα μείνει ανάπηρο?
  4. asgan

    Honor 6

    Ναι υπάρχει πρόβλημα. Κάποιο παιδί πιο πίσω ανέφερε ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στην 3.0 Μπορεί να αναφέρουν και άλλοι αν έχουν το ίδιο πρόβλημα?
  5. asgan

    Honor 6

    Αν θυμάμαι καλά, με παρατεταμένο πάτημα πάνω στην πόλη που δεν μας ενδιαφέρει (πχ Πεκίνο κλπ) μας δίνει την επιλογή delete. Για δοκίμασε.
  6. asgan

    Honor 6

    Τελικα διαπιστωσα οτι δεν ειναι ο στοκ browser αλλα browset του ιδιου του facebook που νταβατζιλίκι μας τον φορτωνει. Η αλλαγή γίνεται απο τις ρυθμισεις εφαρμογης στα settings του facebook που ομως δεν δουλευει στο honor.....bingo...στο δικο μου τουλαχιστον. Σε εσας δουλευει?
  7. asgan

    Honor 6

    Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Δεν ειναι ροοτ το κινητο, εχω επιλεξει το "παντα" αλλα τα ίδια
  8. asgan

    Honor 6

    Παιδια, 2 ερωτησεις για 2 θεματα που δεν την παλευω οσο κι αν εψαξα. 1. Μονο απο facebook, τα λινκ μου τα ανοιγει με εναν browser που δεν ξερω ποιος ειναι και δεν μου δινει επιλογη για chrome ή mozilla οπως οταν γινεται απο τα λινκ του gmail ή του twitter ας πουμε. Ο browser αυτος εχει τη δυνατοτητα να του πεις να σου ανοιξει την σελιδα πχ με chrome αλλά είναι σπαστικό να υπαρχει και αυτό τοο επιπλέον βήμα. 2. Στα settings του facebook πατωντας "app settings" κολλάει και δεν εμφανίζει τίποτα. Please help
  9. asgan

    Honor 6

    Κατεβασε την εφαρμογη youtube αν δεν την εχεις ηδη και απο τα settings εκει προσθεσε 2ο account. Το δευτερο account θα προστεθει και στα account του τηλεφωνου
  10. Αυτά είναι απλά ακουστικά ή handsfree (απαντάμε και τις κλήσεις)?
  11. Καλησπέρα, Εν όψει αγοράς κάποιου κινέζικου, έχω μια βασική ερώτηση. Ξέρει κανείς με σιγουριά κάποιο μοντέλο που δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι ότι δεν σε ακούνε καλά?? Νομίζω συμβαίνει κυρίως όταν μιλάς από bluetooth και κυρίως στο δίκτυο της Cosmote. Εχω και προσωπική εμπειρία από το Newman K1 που έχω εδώ και 10 μήνες και από το οποίο είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος αν εξαιρέσει κανείς αυτό το θέμα. Το πρόβλημα το έχουν και διάφοροι γνωστοί μου με διάφορες μάρκες και μοντέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις
  12. asgan

    ZTE Racer

    Καλησπέρα. 1) Έχω ένα κρίσιμο πρόβλημα. Έχω επαφές στο racer που θέλω να τις κατεβάσω στο outlook στο pc. Υπάρχει τρόπος? 2) Αν όχι, μεταφέρονται κάπως στο google account μου αλλά ως ξεχωριστές για να μην μπλέξουν με τις εκεί επαφές? Αν ναι, μετά μπορώ, μόνο αυτές, να τις ανακτήσω σε άλλο android κινητό?
  13. Υποστήριξη Ελληνικού Τ9 έχει?
  14. Αγόρασα αυτό. 8,50 ευρώ η πεντάδα μαζί με τα μεταφορικά. Είναι μια χαρά.
  15. Ανοίγεις το dialer one, πας μενού-->settings-->T9 Language και επιλέγεις Ελληνικά. Προσοχή, όχι στο Application Language, στο Τ9 Language
×
×
  • Create New...