Jump to content

coma256

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coma256

  1. Και εγώ όταν αγόρασα άλλη μπαταρία δεν είχα πρόβλημα για καμιά εβδομάδα. Μετά άρχισε και αυτή να μου παρουσιάζει τα ίδια!
  2. Ναι, το έβαλα να λειτουργεί στα 700MHz max και πάλι παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Γενικότερα, έκανα και ενημέρωση στην stable CM 10.1 που βγήκε προ ημερών αλλά όπως και οι υπόλοιπες που δοκίμασα στην συσκευή μου δεν είναι "stable". Παρουσιάζει πάλι επανεκκινήσεις και σε πολλές περιπτώσεις κολλάει και χρειάζεται να βγει η μπαταρία. Μάλιστα σε αυτό το στάδιο αν δεν το καταλάβεις ζεσταίνεται στο πίσω μέρος και καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Σε μια περίπτωση κόλλησε το βράδυ και το πρωί είχε εξαντλήσει όλη την μπαταρία (το βράδυ είχε περίπου τη μισή). Κατά τα άλλα η διάρκεια της μπαταρίας είναι μια χαρά (περίπου 1.5 ημέρα).
  3. Εγώ αφού έκανα root μετά από κάποιες δοκιμές διαπίστωσα ότι το πρόβλημα των επανεκκινήσεων εξακολουθεί και εμφανίζεται. Δοκίμασα με CM 10.1, CM 10, Android 2.3.6 και σε όλες τις περιπτώσεις μου παρουσιάστηκε επανεκκίνηση. Πλέον είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη συσκευή. Το άφησα με CM 10 και βλέπουμε. Θα εξετάσω την συμπεριφορά της συσκευής με καμιά εφαρμογή που να διατηρεί την συχνότητα της CPU κάτω από το κανονικό μήπως και έχει διαφορετική συμπεριφορά.
  4. Δηλαδή ούτε το να ξαναβάλεις την μπαταρία είχε αποτέλεσμα;; Εγώ προετοιμάζομαι για το rooting...
  5. Πρέπει να ανοίξουμε club μου φαίνεται. :lol:
  6. Άντε να δούμε. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα καθώς με ενδιαφέρει η περίπτωση του CM σαν λύση για τις επανεκκινήσεις αλλά αν η μπαταρία κρατάει μισή μέρα δεν είναι λύση. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Αν έχετε απενεργοποιημένα τα wifi/3g internet τότε η διάρκεια πόση είναι;
  7. Και εμένα... Τσάμπα η παραγγελία! Φαινόταν βέβαια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (η αμέσως φθηνότερη τιμή ήταν >25€)
  8. Σήμερα πρέπει να έκανε τουλάχιστον 5 επανεκκινήσεις (λόγω ζέστης; ). Οι υπόλοιποι είχατε ανάλογα περιστατικά;
  9. Το 10.1 το βλέπω experimental ακόμα. Αυτό έβαλες;
  10. Εγώ έβαλα κατευθείαν το 4.0.4 οπότε δεν ξέρω αν θα παρουσίαζε το πρόβλημα σε 2.3.6. Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσει κάποιος βάζοντας cyanogenmod αυτό που λες.
  11. Τελικά μάλλον η αλλαγή μπαταρίας δεν αποτελεί την απλή και εύκολη λύση στο πρόβλημα των επανεκκινήσεων όπως μου φαινόταν αρχικά. Όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να το εμφανίζει στην ίδια συχνότητα όπως με την παλαιότερη μπαταρία. Και εγώ είχα την υποψία για την αύξηση της θερμοκρασίας σαν αιτία του προβλήματος. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι όταν παρουσιάζει επανεκκίνηση η συσκευή και συνεχίζεις κατευθείαν να τη χρησιμοποιείς τότε είναι πολύ πιθανό να ξανακάνει επανεκκίνηση. Αλλά και πάλι υποψία είναι αυτή. Αν κάποιος που έχει το πρόβλημα δοκιμάσει και με cyanogenmod τότε ας μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα.
  12. Αρκέι να έχετε χοντρή θήκη για να χωράει :)
  13. Εγώ δοκιμαστικά μετά τα προβλήματα επανεκκινήσεων που βίωσα και έχοντας διαβάσει κάποιες αναφορές που έγραφαν ότι φταίνε τα ρεύματα που προκαλούν επανεκκινήσεις αποφάσισα να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω μια νέα μπαταρία (από ebay) και μάλιστα διαφορετικού τύπου (όχι σαν της μαμάς). Στο κάτω κάτω είναι μικρό το κόστος (~12€). Αφού την παρέλαβα την δοκιμάζω τώρα μια εβδομάδα και μπορώ να πω ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά το κινητό. Μέσα σε 8 μέρες μου έκανε μόνο μια επανεκκίνηση (με την παλιά είχα τουλάχιστον μία κάθε 3-4 ημέρες) και ενδεχομένως να μην οφειλόταν στον ίδιο λόγο με τις προηγούμενες. Επομένως η συμπεριφορά του κινητού είναι πολύ καλύτερη και μπορώ να πω ότι έχω κάνει σχετικά έντονη χρήση. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους μαστίζονται από το ίδιο πρόβλημα επανεκκινήσεων να δοκιμάσουν με μια διαφορετική μπαταρία. Όποιος δοκιμάσει ας κάνει post εδώ με τις εντυπώσεις του. Εγώ συνεχίζω να παρακολουθώ την λειτουργία της συσκευής με την νέα μπαταρία και θα ενημερώσω αργότερα.
  14. Μάλλον πως θα κάνεις υποβάθμιση (4->2.3) είναι αυτό που ψάχνεις... :) Εγώ τζίφος με την LG. Αφού παρέλαβαν το κινητό με ενημέρωσαν ότι δεν προορίζεται για την Ελληνική αγορά και μου το στείλαν πίσω. Το κατάστημα λέει ότι πρέπει να τους το στείλω εγώ αν θέλω service. Δεν νομίζω ότι θα τους το στείλω αυτή τη στιγμή. Θα δω πως κυλίσει η κατάσταση και βλέπω. Προς το παρόν χρησιμοποιώ τη συσκευή έχοντας ως δεδομένο ότι κάνει ~1 reboot την ημέρα.
  15. Και εγώ αυτό φοβάμαι και μάλιστα το τόνισα στον άνθρωπο που μίλησα τηλεφωνικά, δηλ. την συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος. Θα δούμε τώρα. Τουλάχιστον ότι ήταν να κάνω από πλευράς μου το έκανα.
  16. Εγώ το έδωσα χθες στην LG μπας και βγάλω άκρη (λόγω των επανεκκινήσεων). Να δούμε τι θα μου πει.
  17. Εμένα παρουσιάστηκε από την αρχή αλλά επειδή το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η αναβάθμιση στο ICS δεν μπορώ να ξέρω πως θα έπαιζε με gingerbread.
  18. Κάποιες ακόμα σχετικές πηγές με το πρόβλημα των reboots είναι οι εξής: http://support.lgforum.com/lg/topics/problems_with_ics http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28819 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811811
  19. Αυτό το είχε πάρει το μάτι μου αλλά θεώρησα ότι αφορούσε το CyanogenMod. Άλλο ένα περίεργο είναι ότι όταν δίνω εντολή από τη συσκευή να αναζητήσει updates εμφανίζεται το μήνυμα "Checking for available software updates. please wait..." και μένει εκεί σαν να μην παίρνει ποτέ απάντηση από το server.
  20. Περίεργο. Βρήκα ελάχιστες αναφορές σε ξένα sites για αυτό το πρόβλημα. Έχει βρει κανείς κάτι ποιο συγκεκριμένο; (π.χ. θα λυθεί με κάποιο μελλοντικό software update)
  21. Όταν το αγοράζεις δεν πιστεύεις ότι θα τύχει σε σένα κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα είναι μια φοβερή συσκευή για τα χρήματά της (αρκεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα).
  22. Και εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με τις τυχαίες επανεκκινήσεις. Από εχθές το βράδυ που έθεσα σε λειτουργία για πρώτη φορά τη συσκευή (εχθές την παρέλαβα) έχει κάνει γύρω στις 6 επανεκκινήσεις. Εχτές το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν το update από το εργαλείο της LG σε ICS. Ίσως να δοκιμάσω να το κάνω hard-reset μήπως δω φως αλλά δεν ελπίζω και πολύ.
  23. Έχω το N71 εδώ και 8 μήνες και παρατηρώ ότι η κάμερα πίσω από το προστατευτικό τζαμάκι μαζεύει σκόνες. Το ερώτημα είναι πως μαζεύονται εκεί οι σκόνες αφού υποτίθεται υπάρχει το τζαμάκι που τις εμποδίζει και δεύτερον, πως μπορώ να ανοίξω το κινητό για να τις καθαρίσω. Έχει αντιμετωπίσει άλλος κάτι παρόμοιο;
  24. Το πρώτο κατέβασε (fb_s60_3rdv0.94_240x320.sisx) και εγκατέστησέ το στο κινητό σου.
×
×
  • Create New...