Jump to content

flery298

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About flery298

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

flery298's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κάτοχος και εγώ της συσκευής από την προηγούμενη εβδομάδα με ανάμικτα συναισθήματα. Σίγουρα σαν συσκευή είναι ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά η δυσκολία με τις εφαρμογές υπάρχει. Είναι αλήθεια ότι το Appgallery έχει πολύ λίγες εφαρμογές από τις διάφορες γνωστές που κυκλοφορούν και οι υπόλοιπες κατεβαίνουν από άλλα sites (apkpure, aptoide κτλ) που δημιουργούν μια σχετική ανασφάλεια. Ήδη για παράδειγμα έκανα Update στην εφαρμογή της Eurobank μέσω aptoide και δεν δούλευε καθόλου. Φυσικά εννοείται ότι banking apps πρέπει να εγκαθίστανται και ενημερώνονται μόνο από το Appgallery. Έχω όμως ένα θέμα που μου παρουσιάζεται είναι κάποιες φορές όταν με καλούν και απαντώ, δεν ακούγεται κάτι (είτε εγώ είτε ο συνομιλητής) και μετά από λίγο κλείνει η γραμμή (είτε την κλείνει ο συνομιλητής). Σε επανάκληση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος? Έχω 2 sim cards και το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στην 2η sim.
  2. Το κινητό δέχεται με κάποιο τρόπο 2 Sim από τη Vodafone? Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλημέρα, χτες ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στη Nova και το πακέτο που έχω επιλέξει είναι το Nova 2play+ με VDSL. Χτες και σήμερα όμως το router κλειδώνει σε ταχύτητες ADSL που είχα και με ΟΤΕ. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί το VDSL?
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει σε μένα η επανεκκίνηση. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και ουσιαστικά αχρηστεύει το πληκτρολόγιο. Υπάρχει περίπτωση με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δουλέψει?
  5. Καλημέρα και Καλή Χρονιά και από εμένα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα κουλό πρόβλημα πού μου εμφανίζεται στο G2 (Android 5.0.2) not rooted. Αγόρασα ένα bluetooth keyboard για να το χρησιμοποιήσω σαν φυσικό πληκτρολόγιο και ενώ συνδέεται κανονικά και το αναγνωρίζει, δεν μου βγάζει την επιλογή για φυσικό πληκτρολόγιο στο μενού Γλώσσα & Εισαγωγή για να αλλάξω τα layouts. Η πλάκα είναι ότι η συντόμευση του πληκτρολογίου για να αλλάξει τα Αγγλικά σε Ελληνικά δουλεύει, γιατί αλλάζει η γλώσσα αλλά η πληκτρολόγηση παραμένει στα Αγγλικά. Η λύση που προτείνεται στο Net είναι με app τύπου External Keyboard Helper αλλά υποτίθεται ότι στο Lollipop έχει φτιαχτεί το πρόβλημα και μπορεί να γίνει μέσα από το Android. Όταν το δοκίμασα στο Moto G (5.0.2 και αυτό) της γυναίκας μου δούλεψε κανονικά (εμφανιζόταν το μενού Φυσικό Πληκτρολόγιο άλλαξα τα layouts και άλλαζε κανονικά η γλώσσα από το πληκτρολόγιο). Τι μπορεί να φταίει?
  6. Τελικά τα κατάφερα και εγώ και έσπασα την οθόνη μετά από μια μεγαλοπρεπή τούμπα, το έστειλα στη Procordia και το παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. (κόστος 141,64 Ευρώ για άσπρο G2). Όλα καλά με την οθόνη, μόνο που παρατήρησα ότι η οθόνη έχει ένα μαύρο περιθώριο τώρα (περίπου όσο και το λευκό bezel) Το έχετε και εσείς? Ρωτάω γιατί είχα ένα tempered glass προηγουμένως που δεν έπιανε κλασικά όλη την οθόνη και δεν το είχα παρατηρήσει. *άκυρο, είδα κάποιες φώτο στο web και υπάρχει σε όλα τα λευκά G2.
  7. Υπάρχει κάποιος αριθμός που στέλνεις μήνυμα και σου στέλνει πόσο δωρεάν χρόνο στη σύνδεση έχεις ακόμα όπως στη Voda?
  8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με γλύτωσες από τρελή ταλαιπωρία!!
  9. Ρε παιδιά έχω φάει 1 μέρα να προσπαθώ να ξεκλειδώσω τους χάρτες και τπτ ακόμα. Έχω wm6 για αρχή. Έχω κατεβάσει ένα 3 σε 1 και εχει 2 κωδικούς (1 για autodrive και 1 για Bluechart atlantic) Ποιον βάζω στο generator βοηθήστε γιατί έχω πελαγώσει!
  10. Σήμερα πέρασα από ένα κατάστημα Wind και ρώτησα αν μπορώ απλά να βάλω 2 αριθμούς σε μια κάρτα χωρίς να ενεργοποιήσω το 2in1 ώστε να έχω και το NonStop500 όπως διάβασα εδώ και μου είπαν ότι δεν γίνεται και μάλιστα πήραν και την εξυπηρέτηση πελατών για να το επιβεβαιώσουν και τους είπαν τα ίδια. Τελικά τι γίνεται? Μπορώ με κάποιον τρόπο να έχω 2 αριθμούς σε μία κάρτα (συμβόλαιο-F2GO) και να έχω και NonStop 500(αδιαφορώ για τις δωρεάν προωθήσεις)? Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα!:wacko:
  11. Εγώ έχω έναν αριθμό με συμβόλαιο που πραγματοποιώ όλες μου τις συνομιλίες και έναν F2GO που τον έχω για το Non Stop 500 με την κοπέλα μου και για το Wind Plus Non Stop και δεν με παίρνει κανένας άλλος. Με συμφέρει το 2in1? Γιατί από ότι κατάλαβα έχει νόημα μόνο όταν σε παίρνουν και στην κάρτα. Μπορώ να βάλω απλά και τους 2 σε μια κάρτα και να τα διατηρήσω τα παραπάνω?
  12. Έχω και εγώ μια ερώτηση ελπίζω να με βοηθήσετε παίδες! Έχω ένα εταιρικό πρόγραμμα με τέσσερις γραμμές το οποίο έχει πλέον μια σεβαστή επιδότηση. Η εταιρία όμως έχει κλείσει και δεν έχω την σφραγίδα πια. Εάν κάνω ένα οικογενειακό πρόγραμμα για τα ίδια νούμερα χάνω την επιδότηση? Γιατί σε ένα κατάστημα voda που πήγα μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να πάρω την επιδότηση με την σφραγίδα κτλ και μετά να το γυρίσω σε οικογενειακό. Γνωρίσει κανένας τίποτα για αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...