Jump to content

p1nkerboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by p1nkerboy

  1. p1nkerboy

    iOS 4

    παιδια, μια ερώτηση. Στο iPhone 4 μου εμφανιζει στο iBookStore μόνο τα δωρεάν βιβλία, και οχι τα επι πληρωμή. Ωστόσο, σε ένα iPhone 3G που τρέχει 4.0.1, το iBookStore έχει και δωρεάν και επι πληρωμή βιβλία. Τι συμβαίνει γνωρίζει κανείς?? Μήπως έχει να κάνει με το iBookStore του 4.0.2 (που χρησιμοποιώ εγώ στο iPhone 4)?? κανείς άλλος που να ξέρει ή να έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο???
  2. p1nkerboy

    iPhone 4

    Ευχαριστώ φιλε! :)
  3. p1nkerboy

    iPhone 4

    Να ρωτησω, έχει βρει κανείς την εφαρμογή iMovie στο iPhone? η μήπως δεν είναι ακόμα διαθεσιμη??
  4. να ρωτησω, σημερα προσεθεσα ενα πακετο 150MB στη συνδεση μου για vodafone web.Αυτο ειναι για χρηση μεσω UMTS δικτυου και με HSDPA? Γιατι βγαζει εικονακι οτι λειτουργει σε 3.5G και οχι 3G...με άλλα λογια, 3.5G και 3G ειναι το ιδιο ετσι?
  5. τιποτα παιδια, προκειται για το καλυτερο τηλεφωνο που επεσε στα χερια μου...ποιοτητα καταπληκτικη,κορυφαια αποκριση οθονης,βολικο πληκτρολογιο, ακριβεστατο τζι-πι-ες, η ενεργη αρχικη οθονη πολυ ευχρηστη και πρωτοποριακη, ολα καταπληκτικα!οπως ειχε πει καποιος υστερει τραγικα στο ονλαιν καταστημα αλλα με πολλα περιθωρια βελτιωσεων...το συστηνω ανεπιφυλακτα, κερδιζει επαξια τον τιτλο της ναυαρχιδας της σειρας Ν της Νοκια Υ.Γ.: δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το διακοπτη ξεκλιδωματος... Μηπως εχω το update προεγκατεστημενο??
  6. Για τσεκάρετε αυτό.....γιατι κάτι ειπώθηκε πρίν για έλλειψη n-gage: http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/gr/en/get_ngage/devices/n97.html
  7. Παιδιά, όσοι δεν κρατιέστε, παραγγείλτε το απο vodafone! τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα περιγράφει ο yiannis28:Χτές το παρήγγειλα, σήμερα μου κλείσανε ραντεβού για αύριο, και θα μου το φέρουν ντιλίβερι στο σπίτι δωρεάν!!! Όσο για την οθόνη οκ, δεν πρόκειται για την captive του iphone αλλά μιλάμε για symbian 5th edition, λογισμικό που θα φέρει επανάσταση στην κινητη τηλεφωνία...Όσον αφορά την σύγκριση Ovi store-itunes store προφανώς και δεν υφίσταται, το itunes προϋπήρχε και είναι πολύ μπροστά, ωστόσο δεν πιστεύω οτι η Νόκια θα μείνει με σταυρωμένα χέρια! Θα γίνουν αναβαθμίσεις.
  8. Εγώ το παρήγγειλα από vodafone μέσω ίντερνετ με χρήση της επιδότησης.....πόσο λέτε να τους πάρει για να μου το φέρουν???
  9. κάνεις αίτηση φορητότητας από την (π.χ.) βόνταφον στην (π.χ.) κοσμοτέ. Ε, οι άνθρωποι από το μαγζί που θα πας για να κάνεις την αίτηση θα την στείλουν στα κεντρικά για να λάβει έγκριση. Από εκεί, πρίν δώσουν έγκριση σε παίρνουν τηλ. να σε ρωτήσουν γιατί θές να φύγεις από την εταιρία.Ε εκεί τους αμολάς το παραμύθι οτι για την συσκευή που σε ενδιαφέρέι, οι άλλοι σου δίνουν (π.χ.) 400 ευρώ ενώ εκείνοι μόνο (π.χ.) 200.Ε ΑΜΕΣΩΣ, περιχαρής η υπάλληλος θα σου προσφέρει ακριβώς το ίδιο ποσό για επιδότηση! τοσο απλα!:ninja:
  10. Ναι το ξέρω το κολπάκι, το εφάρμοσε κ η αδερφή μου στο LG Arena...το θέμα είναι, τι κάνεις αν δεν τσιμπήσουν? Γιατί ένας θεός ξέρει πότε θα φέρει τη συσκευή η cosmote!!
  11. 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ????????? δι@ολ3...... -.- τελοσπάντων, περιμέναμε τόσους μήνες, 2 βδομάδες για το άσπρο δεν είναι και τόσες πολλές 460 μου βγαίνει με την επιδότηση..... :P
  12. Πέρασε κανείς από καμιά Vodafone να ρωτήσει εάν είναι διαθέσιμο????Γιατί καλές οι ανακοινώσεις μέσω ίντερνετ αλλά αν δεν υπάρχει stock στις αποθήκες.......
  13. δηλαδή δεν χρεώνεσαι για την χρήση του GPS αλλά μόνο εαν του δώσεις διαδρομή για να σε πάει κάπου?
  14. Παιδιά ξέρετε εάν για την χρήση του GPS υπάρχει έξτρα χρέωση και άν στο πακέτο θα περιλαμβάνονται χάρτες ή αν θα υπάρχει κι άλλη έξτρα χρέωση για να τους κατεβάσουμε απο το nokiamaps όπως με το Ν95?
  15. ΟΠΑ! πολλά δεν είναι? τι απέγινε το 549 ευρώ+ΦΠΑ?
  16. Πάντως το nokia online store για preorder δίνει τιμή 499 λίρες. αυτό είναι 572 ευρω. Καθόλου άσχημα να μας έρθει κ εδώ με τέτοια τιμή ;)
  17. παιδιά ξέρετε αν έχει ακουστεί κάτι πιο συγκεκριμένο οσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του? (κάτι περισσότερο δηλαδή απο το 1ο εξάμηνο του 2009!)
  18. apla skeftomai oti ama parw to prada ade na to kratisw 2 xronia.alliws to N95 mporei na kratisei allo toso mias k einai oti pio e3eligmeno iparxei
  19. apla re paidia mporei na me voi8isei kapoios na dialeksw?eimai ana mesa se N95 k prada alla den kserw ti na protimisw...trelo style i treles dinatotites???
  20. ti mono sto kalogirou????kala paei to xasame 8apesoun oles oi lissares panw tou
  21. paidia diladi kiklofoeise twra?xtes to epsaxna se ola ta sites(LGE,Germanos,Vodafone,ktl.)k den to eixan pou8ena!!!!
×
×
  • Create New...