Jump to content

ntevan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ntevan

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ntevan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους τους τεχνογκατζετόφιλους και λοιπούς τεχνοσαλιάρηδες...:lol: ειθε η χύναμη να είναι μαζί σας:p
  2. τελικα ηταν τοσο απλο...:O:lol::lol::lol: τελικα η μεταβαση απο σονι σε νοκια ειναι κουραστικη κοντευω να μισησω το τηλεφωνο και ειναι κριμα γιατι εχει αρκετα να δωσει αλλα πρεπει να τα μαθεις.... τωρα μηπως ξερετε αν τα νοκια υποστηριζουν smiles στα μυνηματα σαν τα σονι ? σας ευχαριστω ολους που με βοηθατε :)
  3. σε ευχαριστω για την εφαρμογη την εψαξα και ειδα οτι ειναι με χρηματα, οποτε, να σε ρωτησω?, το εχεις δει να δουλευει συγκερκιμενα σε N86? .... οσο για το αστερακι ....μου λες οτι σε εσενα δουλευει??? :blink: εμενα μου βγαζει μονο τα συμβολα και τιποτα αλλο ....ηξερα για το αστερακι αλλα δυστυχως και περιεργος τζιφος :blink::( και κατι αλλο επισης. για καποιο λογο δεν φτανουν ποτε οι ovi εφαρμογες με μυνημα στην συνδεση κοσμοτε. !!:blink::blink: ενω αν αλλαξω σιμ και βαλω την καρτοκινητη wind δεχεται τα μυνηματα..!!! περιεργο εεε? ποιο παλια που ειχα στειλει τος εφαρμογες με μυνημα στο κοσμοτε αλλα σε 5800 τις δεχοταν τωρα που ακυρωσα το 5800 και στελνω συγκερκιμενα σε N86 τιποτις σας λεω...:(:( εχει τυχει σε κανεναν?
  4. καλη και η καμερα του n86 αλλα εχει βρει κανεις κανενα προγραμα να ανοιγει το φλας με την μια για να δουλευει σαν φακος? επισης εχει βρει κανενας πως αλλαζεις γλωσσα γραφης εκτος απο το μενου των μυνηματων..? ειναι απιστευτα εκνευριστικο να κανεις πλοηγηση και να πρεπει να πας στα μηνυματα για να αλλαξεις γλωσσα......μα καλα ειναι δυνατον ? δεν το σκεφτηκαν ? :mad::mad::mad:
  5. με ενα N86 που αποκτησα προσφατα, βλεπω οτι μπορω να δω το διαδικτυο για να παρω πληροφοριες αναγκης να χαβαλεδιασω στο γιουτιουμπ, αλλα ειναι ενοχλητικο για τα ματια οποτε το μονο που εχω βρει μεχρι στιγμης χρησιμο ειναι το ιντερνετικο ραδιοφωνο :) το οποιο παρεπιπτωντως σε περοχες με φουλ 3g ,φορτωνει απιστευτα γρηγορα και τυχον email, αναγκης παντα, . θα ευχομουν σιγουρα μεγαλυτερη και καλυτερη καλυψη 3g , περισσοτερα γιγαμπαιτ σε λογικες τιμες ανα μηνα,ας πουμε.... 10gb με 5 ευρω...:lol: οπως και τελικα μεγαλυτερη οθονη...:lol:
  6. να βγω λιγο απο το παρων υπο-θέμα...... μηπως εχει κανενας μουσικοφιλος , συγκρινει το w996 με το n86 ( η αλλο σιμπιαν μουσικο κινητο..) ζωντανα μπροστα του , και τι συμπερασμα εβγαλε? η μηπως ξερετε αν εχει ειπωθει καπου αυτο το θεμα....το βαζω σαν αναζητηση αλλα μου βγαζει ξεχωριστα μεταξυ τους .... επισης ειμαι αρκετα σιγουρος οτι πιθανον σε αυτο το τοπικ δεν θα παρω αντικειμενικη ,μαλλον, απαντηση αλλα ....:O:O
  7. φυσικα και μπορεις στον υπολογιστη να φτιαξεις λιστες...αλλα ο τροπος δεν ειναι να κανεις λιστες , τουλαχιστον οχι για μενα..... μπορεις να κανεις πολλα με ενα πισι αλλα το θεμα ειναι να μην τρως την ωρα σου , αλλα να γινονται γρηγορα , και ποιο γρηγορα απο drag and drop και μετα πανε στον φακελο και παιξτα ολα δεν υπαρχει.......
  8. οταν ακους συνεχεια μουσικη , συνηθως εχεις και παρα πολους φακελους στην συσκευη , οποτε ειναι ενοχλητικο καθε φορα να φτιαχνεις και playlists... χωρια που καποιοι φακελοι συνεχεια ανανεωνονται. ταλαιπώρια μιλαμε...:lol: τεσπα...ακομα δεν καταφερα να βρω αυτο την εφαρμογη που αναφερετε.(αν θυμασται πως λεγετε θα με βοηθουσε παρα πολυ....) αλλα θα ψαξω ακομα λιγο.... ευχαριστω παντως.
  9. εχει βρει καποιοςτον τροπο ή καποιο κολπο! η καπιοα εφαρμογη που να παιζει τα μουσικα αρχεια , mp3απο εναν φακελο κατευθειαν στον player? οπως ειναι στα windows το, play all , και οπως ειναι στο αλλο μου κινητο το w850. με ενοχλει παρα πολυ το οτι δεν υπαρχει κατι τοσο απλο ποια ( δεν υπαρχει ουτε στα καινουργια ερικσον....!!!) δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να κανουν ενα μενου που να λεει play all ? ασχολειται κανενας με το να ακουει μουσικη απο κινητο ολη μερα? θα με βοηθουσε παρα πολυ....ευχαριστω εκ των προτερων.:) υγ: αγγελιες δεν υπαρχουν στο myphone? ειμαι σχεδον ετοιμος να το πουλησω , 3 μερες κινητο...!!:wacko: Ενημέρωση από Ομάδα Διαχείρισης : Οι Αγγελίες - Buy & Sell ,είναι μια επιπλέον δυνατότητα για τα μόνιμα και ενεργά μέλη ...
×
×
  • Create New...