Jump to content

akilleas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akilleas

  1. Οχι, αλλά πολλά κουφά και περίεργα μπορούν να στρώσουν με μια επαναφορά. Πχ, πριν 3 χρόνια σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί μείωσης της έντασης. Πήγα το άλλαξα και συνέχισε να μη δουλεύει. Αλλάξαμε και δεύτερο και πάλι τα ίδια. Έτσι το έκανα για την πλάκα επαναφορά και έστρωσε.
  2. Δεν γνωρίζω τον ακριβή τρόπο, αλλά σίγουρα χρειάζεστε νομικό, χρόνο και χρήμα.
  3. Να φανταστώ ότι έχει γίνει επανεκκίνηση τώρα τελευταία. Αν δεν έστρωσε έτσι τότε η μόνη λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υπόψιν σβήνει τα πάντα. Εάν δεν και έτσι τότε πας για service.
  4. Είναι όπου τους πιάσεις... Κάνε μια αίτηση για φορητότητα και θα σε καλέσουν αυτοί. Λογικά θα σου δώσουν την τιμή που ζητάς.
  5. Ξέρω ότι σίγουρα γίνεται με το εμειλ. Ειδοποιήσεις σε browser γενικά δεν χρησιμοποιώ εγώ.
  6. Με συμβόλαιο και σταθερή συνδιαστικά έχω 10 GB απεριόριστη ομιλία και 6000σμς στα 13,10€, ενώ για να παραμείνω στο καρτοπρόγραμμα ως είχα με 8 giga ζητούσαν 17+.
  7. Δεν είναι η Gov.gr? Θα βγει και άλλη; Δεν μου βγάζει άλλη ακόμη.
  8. Δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή πλέον, αλλά δεν έχει απλά download? Ή στο μενού του διαμοιρασμού μήπως έχει Save to ή κάτι παρόμοιο?
  9. Δεν νομίζω να κλειδώνει ποτέ. Τουλάχιστον μια φορά που είχα ξεχάσει το μοτίβο εγώ δεν θυμάμαι να μου κλείδωσε μετά από αρκετές προσπάθειες. Απλά μετά από ένα αριθμό προσπαθειών, θα σου βάζει χρονικό όριο για να προσπαθήσεις ξανά και το οποίο αυξάνεται συνεχώς
  10. Οκ. Τέλος καλό! Κάνει τα πάντα να ξέρεις. Γενικά θεωρείται στην κοινοτητα κορυφαίος explorer!
  11. Solid Explorer. Κάνει τα πάντα όπως πρέπει.
  12. Δύσκολο αυτό, αλλά σίγουρα θέλει να είσαι ρουτ
  13. Με τη εφαρμογή Files δεν σου ανοίγει; Δοκίμασε και με κάποιον άλλον Explorer, Solid Explorer πχ.
  14. Στο δικό μου με Miui 12,5 εάν πας στα θέματα έχει επιλογή για Τα Θέματά μου και εκεί πρώτο πρώτο έχει το Default. Κάπως έτσι θα είναι και το δικό σου.
  15. Εβγαλε και στης γυναίκας μου χθες νομίζω. Εγώ θα το κάνω αργότερα το βραδάκι
  16. Νομίζω κάτι τέτοιο, εάν δεν το προσφέρει ο κατασκευαστής, θέλεις ρουτ με xposed module για να γίνει
  17. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Better Battery Stats. Ακριβέστατο και αναλυτικότατο. Έχω χρόνια να το βάλω όμως. Επίσης από τα πολύ καλά το Accubattery. Νομίζω ότι και το Ampere πρέπει να δείχνει τέτοιες πληροφορίες.
  18. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά σε μένα.
  19. Και τα δύο έχουν απεριόριστα. Και τα δύο έχουν τις ίδιες ακριβώς παροχές.
  20. Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις; Εγώ για αυτό που καταλαβαίνω θα έκανα το εξής :θα έβγαζα φωτογραφίες το ιστορικό και θα τα αποθήκευα με όνομα πελάτη σε κάποιο cloud που θα έχω πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και από το κινητό. Θα έχεις έτσι καλή ανάλυση, ευκαιρία για ζοομ, ίσως και κάποιο πρόχειρο edit... Εκτός εάν δεν κατάλαβα καλά.... ;
  21. Τι εννοείς; Εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον 5γβ δεδομένα και λίγη ομιλία, αλλά να ξέρω ότι εάν χρειαστώ να μιλήσω να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Με 300 λεπτά νομίζω καλύπτομαι.... Τί θα με συνέφερε περισσότερο;
  22. Λοιπόν, μου έδωσαν απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 3000 ΣΜΣ και 10gb (5 το πακέτο +5 διπλασιασμός γιατί έχω και σταθερό). Το καρτοπρόγραμμα είχε τη διαφορά ότι έδινε 16gb αλλά ήτανε πιο ακριβό. 16,60 το ένα και 17,90 νομίζω το δεύτερο και χωρίς κάποια έκπτωση λόγω ύπαρξης σταθερής. Είχα κάνει ήδη αίτηση για να τα κάνω κάρτα CU, αλλά τελικά βρήκα συμφέρουσα την προσφορά και έτσι προχώρησα σε σύνδεση. Το πιο σπαστικό είναι ότι δίνει διαφορετικές προσφορές αρχικά σε δύο νούμερα με ίδιο κάτοχο και ανανέωση για πάρα πολλά χρόνια μαζί. Από το 2003 και μετά τα κάνω πάντα μαζί. Κάθε μα κάθε φορά της γυναίκας το νούμερο θα έχει πιο καλή προσφορά. Παιδιά ειλικρινά πριν δύο χρόνια έδινε 10,90 με 4gb τότε στο ένα και περίπου 15 στο άλλο. Κάθε μα κάθε διετία θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ζητήσω και για τα δύο να μου δώσουν ενιαία τιμή. Έχω ρωτήσει πολλές φορές τηλεφωνικά, με τσατ, με εμειλ αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα. Το σύστημα τα βγάζει αυτόματα λένε. Πάντως σε χρήση, εγώ έχω περισσότερα data και η γυναίκα πολύ περισσότερη ομιλία, αλλά πάγιο όμως και οι δύο το ίδιο. Τώρα το πως βγάζουν τις προσφορές, ένας θεός ξέρει!
  23. Ήμουνα καρτοπρόγραμμα και το έκανα σύνδεση.
  24. Δεν μιλάω πολύ. Μπορεί να περάσουν και αρκετές ημέρες για να κάνω κλήση. Τώρα για δεδομένα λίγο που το παρακολουθώ δεν πρέπει να έχω ξεπεράσει σε κατανάλωση τα 4GB ποτέ. Τότε κάλεσα πάλι την Παρασκευή, γιατί Δευτέρα ήτανε λογικά η συμπλήρωση των 30 ημερών και μου λέει ο τυπάς "Γιατί δεν τα κάνεις πρόγραμμα κανονικό και ετσιτ ελικά τα έκανα. 13,55 το ένα και 12,50 το δεύτερο λόγο ύπαρξης και σταθερή σύνδεσης. Κάθε διετία μου βγάζουν το λάδι να ανανεώσω.
×
×
  • Create New...