Jump to content

NIKOSX73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NIKOSX73

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

NIKOSX73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα και παλι οι εντυπωσεις για το εν λογω μηχανιμα ειναι αρκετα καλες αν και εγω ειμαι νεος χρηστης με μια εβδομαδα κατοχης του. Το destinator που μου εδωσαν οι φιλοι δουλευει αψογα επανω του. Μια μικρη προσοχη γιατι εγω πανικοβληθικα οταν ξαφνικα εκανε ενα ηχο σα να κολησε.εκλεισε και δεν ανοιγε. Τελικα ηταν η προειδοποιηση της μπαταριας,το προβλημα λυθηκε οταν εβαλα τον φορτιστη,ανοιξε κανονικα. Αλλη μια παρατηρηση οταν οριζετε διευθυνση και πριν πατησετε το πληκτρο κατω δεξια (μετ) (μεταβαση)επιλεξτε την ποιο γρηγορη διαδρομη (με μεγαλυτερη ταχυτητα)και οχι την ποιο συντομη σε χλμ γιατι μπορει να σας μπερδεψει στο δρομο αφου μπορει να σε παει απο πολλα στενα.
  2. μηπως ειναι κλειδωμενει? εχει στο πλαι ενα κουμπακι η μνημη και μπορεις να την κλειδωνεις για τσεκαρε το
  3. Παιδια συγχωρεστε με για καποια σημεια που το συντακτικο μου ηταν κινεζικο και κανα δυο ορθογραφικα αλλα η ταχυτητα σκοτωνει.... ασε που ειναι διπλα επικυνδινο οταν εισαι στη δουλεια.:O
  4. Λοιπον.... εχθες εγινε το πρωτο ταξιδι. τα θετικα...με βαση τους χαρτες destinator που εστειλαν η αγαπημενοι φιλοις και ηταν "τουμπανο':D εντοπιστικαν 2 μπλοκα που ηταν στην θεση τους,ολες οι καμερες ταχυτητας και γενικα ολα τα επικινδυνα σημεια στη διαδρομη. Τα αρνητικα τωρα... Δεν ξερω τι κοτσανα ειχα κανει και ενω ειχα περασει την Πατρα και πηγαινα για κυλληνη μου ελεγε να στριψω δεξια σε πολες εξοδους πριν την κυλληνη. Δεν το ακολουθησα και εστριψα φυσικα απο εκει που πρεπει να και οταν εφτασα στο σημειο μου ειπε να στριψω. Στην επιστροφη με βοηθησε παρα πολυ γιατι ειχε γινει ατυχημα εξω απο το αιγιο και με οδηγησε αψογα απο την παλαια εθνικη(αφηστε τι τραβηξα 2 ωρες περιμενα εγκλοβισμενος στην ουρα,δεν κουνιοταν τιποτε στην εθνικη). Μηπως πρεπει να κανεις καποια ρυθμισει(για εμας τους ασχετους μιλαω)ετσι ωστε να μην μας βγαζει απο την πορεια μας σε πιθανους κυκλους και χασιμο χρονου? φιλικα Νικος
  5. Καλησπερα σε ολους τους φιλους Το rye 3503 τσεκαριστικε σε διαδρομες και με το destinator ειναι πολυ καλο. Θεωρω οτι ειναι μια δικαιη αγορα και με το παραπανω για τα χρηματα που δινεις ,και γινεται καλυτερη με την βοηθεια των φιλων απο το forum ,που μας δινουν χαρτες πολυ καλυτερους απο αυτους που διαθετει η συσκευη. Μενει να σας πω εντυπωσεις αυριο απο ταξιδι που θα κανω αρκετα μακρινο,ετσι ωστε να δουμε πως τα παει και εκτος Αθηνων.
  6. Παιδια εγω εβαλα μια sd που ειχα 64 mb την ειχα απο πχ:lol:και δουλεψε το destinator τελεια.το destinator ειναι 46 mb. το sygic το δοκιμασα και με κουφανε.....πηγαινα σπιτι μου ημουν 500 απο αυτο και μου ελεγε να παω 2 χλμ και να στριψω αλλου γι αλλου.:dizzy: παντος σα μηχανακι καλο φαινεται. Δεν χρειαζεται να σβησεις το sygic αν παρεις καρτουλα διαλεγεις το προγραμμα πλοηγου destinator και thats all. Ας ευχαριστησουμε ολοι τον pano για την αμεσοτητα και την βοηθεια.
  7. ευχαριστω εγω ψιλοεβγαλα ακρη,σχετικα με το δικο σου προβλημα δεν εχω ανακαλυψει κατι ακομη μια και δεν εχω βγει ακομη εξω να το τεσταρω. Με μια πρωτη ματια ομως πιστευω οτι ειναι μια χαρα για τα χρηματα που δωσαμε..... Το δευτερο σταδιο ερωτησης ειναι μηπως ξερει καποιος αν μπορουμε να βαλουμε κατι μεσα και να μας ενημερωνει για σημεια ενδιαφεροντως στις εθνικες οδους? κλασικα σημεια .... αν καποιος ξερει αν μπαινει κατι στο 3503 ας ενημερωσει και εμας τους νεους.
  8. Ρε παιδια πρεπει να ειμαι πολυ χαζος τελικα. Δεν μπορω να το ξεκινησω με τιποτα,παταω πλοηγηση μπαινω μεσα στο μενου και μετα?προσπαθω να βαλω διευθηνση γραφω greece και μου ζηταει πολη αλλα δεν μπορεις να γραψεις. και αυτο το manual δεν λεει τιποτα. ποσο χαζος ειμαι τελικα?
  9. H συσκευασια εχει μονο βαση στηριξης ,φορτιστη,cd, δεν εχει ακουστικα,ολο απατεωνιες κανουν για να ριξουν την τιμη....επισης δεν εχει καλωδιο mini usb,και καρτα οσο για την φορτιση αυτη γινεται απο το αυτοκινητο και απο τον υπολογιστη μεσω usb.
  10. καλησπερα σε ολους μηπως εχουμε κανενα νεο απο το τραγουδι αυτο??? δεν μπορουμε να βρουμε ακρη πουθενα...
  11. Kαλησπερα σε ολους αν και εχει ξαναγινει η ερωτηση οσο και να εψαξα στο forym δεν βρηκα την απαντηση Ειναι ενα τραγουδι που το παιζει ο nitro θυμηζει santana(δεν ξερω αν ειναι δικο του)ακουγεται να εχει παιδικη χορωδια και τραγουδαει καποιος αλλος τραγουδιστης (αν δεν κανω λαθος εχει refren sera sera)αν μπορειτε να με βοηθησεται θα ειμαι υποχρεος....
×
×
  • Create New...