Jump to content

starmanwarz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About starmanwarz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

starmanwarz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, Εδω και μερικες μερες σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη συσκευη αλλα εχω μερικες ερωτησεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει καθολου το UI εμφανισιακα και ολα τα features της LG, υπαρχει καποιος τροπος να βαλω 4.4 και να μοιαζει με το Nexus 5 και να λειτουργει απροβληματιστα? Εδω πρεπει να πω πως θα ειναι η πρωτη Android συσκευη μου. Υπαρχει καποιο guide?
  2. Εργαζομαι στον ΟΤΕ οποτε λιγο δυσκολο να αλλαξω παροχο. Επισης εχω επιδοτηση 210 ευρω και προφανως δεν θελω να την χασω :p Βρηκα αυτο http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/lg/lg-d821-nexus-5-black-eu.html Ειναι legit το μαγαζι? Θα μπορεσω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση μου? Γνωριζετε κανενα αλλο για Cosmote?
  3. Παιζει κανενα ελληνικο μαγαζι που να εχει το n5 και να μπορω να χρησιμοποιησω επιδοτηση απο Cosmote?
  4. Ευχαριστω! Το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? Η επιδοτηση μου ειναι σχετικα μεγαλη, φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα? Το δηλωνω κατα την παραγγελια?
  5. Γνωριζει καποιος γιατι η Cosmote το εχει στα 600 ευρω ενω τα online μαγαζια το εχουν 400? Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση απο Cosmote. Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα?
  6. Γνωριζουμε αν και ποτε θα το φερει η Cosmote?
  7. Δυστηχως ακομα και τωρα που περασα την 4 καθε φορα που μιλαω εξαφανιζεται το 3G και εμφανιζεται το κυκλακι.Νομιζα οτι ειχε να κανει με το προηγουμενο Firmware και το JB αλλα εκανα λαθος.Μονο σε εμενα γινεται αυτο?Εχω Cosmote (Carrier Settings 7.1),μπορει να διορθωθει καπως αυτο?
  8. starmanwarz

    iOS 4

    Ναι,μολις τελειωσει το restore.
  9. starmanwarz

    iOS 4

    Κατεβασε τον ηχο και απλα κανε διπλο κλικ,περναει μονο του στο Itunes!Καπου εχει μια επιλογη για να φαινεται ο φακελος ringtones,επελεξε τον και κανε sync!
  10. starmanwarz

    iOS 4

    Για ringtones κοιτα στο http://www.audiko.net.
  11. starmanwarz

    iOS 4

    Δυστυχως τις εχασα τις φωτο μου..Ευτυχως δεν ηταν παρα πολλες.
  12. starmanwarz

    iOS 4

    Χμμμ.Μολις εκανα restore from backup αλλα οι ρυθμισεις δεν αλλαξαν και ουτε περαστηκαν οι φωτο...
×
×
  • Create New...