Jump to content

NIKOSROUMEL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NIKOSROUMEL

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

NIKOSROUMEL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χτες το μεσημέρι στο κατάστημα WIND στην πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι αρνήθηκαν ανανέωση 10 € και αντιπρότειναν 11 €. Δική μου απάντηση: "Να πάρουμε το 1260 να ρωτήσουμε;". Άτακτη υποχώρηση: "Να δούμε αν γίνεται...είστε έτοιμος". Τoυς έκραξα κανονικά: "Θέλετε 11 για το bonus κλπ" Όλοι οι Χαλανδριώτες ζητάμε επιτακτικά 10 €! Να βάλουν μυαλό. Προσωπικά θα στείλω και mail στη Wind!.
  2. Δηλαδή εγώ που πλήρωσα 24€ για μια μνήμη RAM από Κίνα με china post να μην ανησυχώ καθόλου για τελωνείο;
  3. Πρέπει να υπάρχει αδυναμία στο σύστημά τους. Με έχουν χρεώσει και μένα 1 € για daily internet και στη συνέχεια μετά από αίτησή μου μου το πίστωσαν. Πάρτε τους τηλέφωνο.
  4. Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει adaptor για να κάνει to X5 dual sim? Εντόπισα έναν σε κατάστημα στην Αγγλία και μου έγραψαν ότι είναι συμβατός αλλά διστάζω λιγάκι...:worry:
  5. Το ίδιο συνέβη και με μένα σε F2G πριν από αρκετές μέρες. Είχα υπόλοιπο 4 Giga και με χρέωσε 1 € επιπλέον. Τους πήρε και τους σήκωσε. Ζήτησα πίσω το 1 € καθώς και 24 λεπτά για μια αποτυχημένη κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Μου τα έδωσαν πίσω χθες. Είτε είναι bug του συστήματος ή ηθελημένη προσπάθεια να κερδίσουν περισσότερα...
  6. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δε το έχω βρει. Το κινητό κλειδώνει μετά από ένα λεπτό. Πως μπορώ να το κλειδώνω αμέσως και να μη χρειαστεί να περιμένω;
  7. Δε γνωρίζω αν συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε για το θέμα ή έχετε λιγο ηρεμήσει μετά από την ένταση των πρώτων ωρών. Θα ήθελα να τοποθετηθώ ως εκπαιδευτικός που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο. Αρχικά, ως προς το ερώτημά σας σχετικά με τη δυνατότητα ελέγχου της απόφασης του ΣΔ δείτε εδώ http://users.in.gr/efstratiouss/DIOIKHTIKA/kauhkontasymboyliodidaskontvn.htm Περιέχει βασικές διατάξεις για τη λειτουργία του Συλλόγου ο οποίος κάθε άλλο παρά άτυπο όργανο είναι. Πρακτικά οι πράξεις του μπορεί να ελεγχθούν από ανωτέρους μόνο ως προ τη νομιμότητά τους. Από όσα γράψατε συνάγω το συμπέρασμα ότι η αποβολή του παιδιού σας δεν είναι παράνομη. Δε μπαίνω όμως στην ουσία της υπόθεσης γιατί δε γνωρίζω ούτε τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού αλλά ούτε και τη διαγωγή του μαθητή μέχρι το συμβάν. Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έλθετε σε σύγκρουση με τους καθηγητές του σχολείου. Ο μόνος που θα μπορούσε να ζημιωθεί είναι το ίδιο το παιδί σας.
×
×
  • Create New...