Jump to content

popcornito23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About popcornito23

  • Ημ. Γέννησης 23/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

popcornito23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά και απο εμένα λοιπόν!Υγεια και ευτυχία σε ολο το κόσμο!
  2. νιαου νιαου καλη μου τύχη λοιπόν.έλα κ το θέλω πολύ όμως :ninja::cool:
  3. είπανε οτι είναι καλα.δεν ξέρουν γιατι το κάνει αυτο,οπως κ να'χει η ξαδελφούλα μου έκανε το θαύμα της πάλι.το έκανε πλάτσα πλούτσα ;P δεν ανοίγει πλέον.ευχαριστώ παιδια.
  4. εξω απο αθήνα το κατάστημα.ενα είναι σίγουρο..δεν φταίει η κάρτα sim,την έχω χρόνια...δοκίμασα κ με άλλες κάρτες αλλα το ίδιο.υπάρχει περίπτωση να έχει καει ή τπτ τέτοιο απο τον ήλιο???
  5. Καλημέρα παιδια.Θα'θελα όποιος γνωρήζει να με βοιθήσει στα εξής προβληματα με το 6500 slide...μου το έδωσε η αδερφή μου(χαρα εγω με το κιν...) το οποίο όμως έχει 2 προβλήματα απ'οτι παρατήρησα(μέχρι τωρα...) 1τον>δεν δουλεύει η κεραία του,δεν έχει σήμα καθόλου,κ 2ρον η κάμερα δεν ανοίγει,είναι μονίμως σε κατάσταση αναμονής(γι αυτο κάτι διάβαζα για το κουμπάκι που έχει δίπλα,το δοκίμασα αλλα τπτ πάλι)!! Για το 1το πρόβλημα το πήγε η αδερφή μου στο νοκια κ της είπαν οτι είναι μια χαρά το κιν κ οτι δεν ήξεραν γιατι το κάνει αυτο!!!!να το παω στον γερμανό??????? Για το 2ρο ακόμα το ψάχνω...
  6. δωσε μου ενα email σου να σου στειλω οδηγιες για ελληνικα στο luna
  7. γεια χαρα.θα ηθελα να σε ρωτησω πως τα καταφερες να βάλεις ελληνικα στο nokia 8600 luna.Πήρα πρόσφατα κ εγω ενα απο αγγλια κ δεν μπορω να κανω αναβαθμιση.Μπορεις να μου εξυγησες τι έκανες κ έβαλες ελληνικα????pleaseeeeeeeeeeeeeeeee.Μ'αρεσει πολυ σαν κινητο αλλα δεν μπορω να γραφω.Εντομεταξυ μηνύμα στα ελληνικα τα δεχεται κανονικα μου τα δειχνει.Τι πρεπει να κανω?
  8. παιδια,έχει βγάλει nokia 8600 luna με τεχνολιγία triband μήπως η nokia?????γνωρίζει κανείς?
×
×
  • Create New...