Jump to content

anant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anant

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

anant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η XXUGNA5 εκτός από το ρουτ εχει καμιά αλλη διαφορά απο την προηγούμενη EUR?
  2. Εμένα ενεργοποιήθηκε πατώντας το Αριθμός κατασκευής
  3. Σωστός! δεν είχα καταλάβει οτι το sammobile δεν είναι σαιτ της samsung! Θα το θέσω διαφορετικά, Είναι το ιδιο αρχείο με αυτό που δίνει το sammobile?
  4. Είναι το ίδιο αρχείο με αυτό που δίνει το επίσημο σαιτ?
  5. Παιδιά μια βοήθεια. Το τηλέφωνο ειναι αγορασμένο απο γερμανο ειχε τη rom της cosmote με τα ακόλουθα στοιχεία AP: I9300XXELLA, CP: I9300BOLK3,CSC:I9300COSLL1,του πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες απο το πρώτο post την XXELLA EUR,μετα OTA εκανε αναβαθμιση σε XXEMC2 και ξανα σε XXEMG4. Μέχρι εδω καλα, και η συσκευή φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Το πρόβλημα ειναι οταν μπω σε recovery δείχνει ενα ανθρωπάκι ανάσκελα με ενα κόκκινο τρίγωνο και ενα θαυμαστικό μεσα και με κίτρινα γράμματα τα ακόλουθα #MANUAL MODE# ---Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code:CYO Succesfully Applied multi-CSC Τι ειναι αυτο ,επηρεάζει τη λειτουργιά της συσκευής? Αν ναι με ποιο τρόπο διορθώνεται χωρίς να ξαναβάλω τη rom τής cosmote Ελπίζω να μην κούρασα.
  6. Μια ερώτηση.Το τηλ είχε ρομ κοσμοτε XXELLA COS έβαλα με odin XXELLA EUR ,μετά απο μόνο του ON AIR έκανε αναβάθμιση σε xxemc2 και μετά ξανά σε xxemg4. Ειναι σωστο?
  7. Καλησπέρα. πήρα και γω το s3 μεταχειρισμένο ειναι τής cosmote,αν βάλω την ελληνική eur ρομ τι αλαζει? (εκτος το σπαστικο logo της cosmote οταν ανοιγουμε και κλεινουμε το τηλεφωνο) χανω την εγγυηση?
  8. anant

    ZTE Blade III

    Τι πρέπει να κάνω για να μου έρθει ΟΤΑ αναβάθμιση? η συσκευή μου είναι root.
  9. Για να δουλεψει, πρωτου κανεται εγκατασταση, αλλαζετε τα δικαιώματα του apk se rw- r-- r-- εμενα δουλεψε
  10. Μου εσπασε η οθονη που μπορω να βρω (εκτος του cleverstor που μαλον κοροιδευουν)?
  11. Γεια σας εχω το εξει προβλημα.απεγκατεστησα ενα προγραμα στο οποιο ειχα κανει συντομευση στο μενου εναρξη.μετα την απεγκατασταση το εικονιδιο παρεμεινε στο μενου και οταν παω να το ξετσεκαρω μου λεει cannot move that item πωσ μπωρω να το ξετσεκαρω γιατι μου πιανει ασκοπα μια θεση στην εναρξη.το προγραμα ηταν το S2P για τραγουδια. υσ αφαιρεσα και καποια στοιχεια απο τη registy οπως λεει για πληρη απεγκατασταση.
×
×
  • Create New...