Jump to content

geoponer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.328
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

About geoponer

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    moto g9 plus

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

geoponer's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

80

Φήμη

  1. Το είχα ενεργοποιήσει την πρώτη φορά χωρίς να μου έχει έρθει το SMS, και πήρα κανονικά τα MBs. Μετά από 2-3 μέρες μου ήρθε το SMS, έστειλα για τα δωρεάν MBs και ενώ πήρα επιβεβαίωση δεν τα βλέπω στο υπόλοιπό μου, οπότε υποθέτω ότι είναι μόνο για μία φορά. Ίσως έχουν συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα βέβαια, γίνεται λίγο χαμός στο CU μου. Μικρό το κακό, με βόλεψε την πρωτη φορά που δεν είχα καθόλου, αλλά τη δεύτερη είχα ήδη 30GB από προσωπική προσφορά με ανανέωση 🙂
  2. Δε μοιυ ήρθε το μήνυμα αλλά μια χαρά ενεργοποιήθηκε η προσφορά και η συμμετοχή στην κλήρωση, σε ευχαριστώ πολύ!
  3. Από προσωπική εμπειρία οι εταιρείες δε νοιώθουν από loyalty και δεν ασχολούνται με πιστούς πελάτες: Εγώ έφυγα από Nova (σταθερή & internet) μετά από 16 χρόνια και η μόνη προσπάθεια που έκανε να με κρατήσει (μετά από 10δες τηλεφωνήματα που μου έκαναν για ανανέωση και εγώ ζητούσα καλύτερη προσφορά από την τρέχουσα τιμή) ήταν αφού ολοκληρώθηκε η φορητότητα σε Voda (αλλά τους είχα ήδη σιχτηρίσει!). Επίσης φορητότητα F2G σε CU μετά από 25 συνεχόμενα χρόνια που είχα το F2G μοναδικό αριθμό, με ανανέωση σχεδόν κάθε μήνα (όχι πεταμένη η SIM σε συρτάρι, μιλάμε για κανονική χρήση) και δεν ασχολήθηκαν καν να μου κάνουν αντιπροσφορά όταν έφυγα. Όταν είναι να έρθεις όμως σαν νέος πελάτης, σου κάνουν μια χαρά δώρα και προσφορές για να σε καλοπιάσουν. Αν μπορούσες στην σταθερή (και στα συμβόλαια της κινητής) να αλλάξεις πάροχο χωρίς πέναλτυ όποτε ήθελες (όπως γίνεται στο ρεύμα, στα κίτρινα συμβόλαια), τότε η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική. Όταν όμως σε έχουν δεσμευμένο για 2 χρόνια με ρήτρα αποχώρησης, τότε είναι σε θέση ισχύος σε σχέση με τον πελάτη.
  4. Προφανώς έχω να στείλω χρόνια SMS, δε μου χρειάζονται πουθενά. Την πρώτη φορά που μου το είπαν τους εξήγησα ότι είναι παράλογο το νούμερο, ακόμα και αν τρέχω καμπάνιες μέσω sms! 😁 Προσπάθησα να παζαρέψω λιγότερα/καθόλου sms με περισσότερα δεδομένα αλλά τα πακέτα είναι standard όπως μου είπαν.
  5. Με πήραν για 3η φορά τηλέφωνο για μετατροπή του CU που έχω σε συμβόλαιο (άλλες φορές στην κουβέντα μας ανέφερε καρτοσυμβόλαιο). Η προσφορά ήταν απεριοόριστες κλήσεις, 3GB και 6.000 SMS το μήνα με €10,65 για 2 χρόνια. Τον 2ο χρόνο υπάρχει περίπτωση αύξησης της τιμής κατά €1,5/μήνα max λόγω πληθωρισμού. Ενώ ξεκαθάρισα ότι δε με ενδιαφέρει να δεσμευτώ για 2 χρόνια με συμβόλαιο (η τιμή ήταν συμπαθητική), και δε μου επιστρέφουν το υπόλοιπο της κάρτας (παρά μόνο μεταφορά σε άλλο CU, που δε με ενδιαφέρει), ο υπάλληλος 2 φορές με παρακίνησε να κάνουμε επιβεβαίωση στοιχείων (προφανώς για να προχωρήσει τη μετατροπή σε συμβόλαιο). Και τις 2 φορές τον έκοψα, λέγοντας ότι δε με ενδιαφέρει η προσφορά. Αν συνέχιζα την ταυτοποίηση προφανώς θα έκανε τη μετατροπή που δεν ήθελα να κάνω. Αναγκάστηκα να γίνω αγενής και να του κλείσω την κουβέντα με συνοπτικές διαδικασίες. Προσοχή λοιπόν, ειδικά αν έχετε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με CU, γιατί μπορεί να βρεθούν με συμβόλαιο χωρίς να το καταλάβουν.
  6. Μιας που το χρησιμοποιείς, και μπορεί να με βολέψει τις επόμενες εβδομάδες, μπορείς να μου πεις αν κάνει rollover σε περίπτωση ανανέωσης πριν τη λήξη του;
  7. Ανανεώνω σχεδόν κάθε μήνα (γιατί παίρνω bonus data με κάθε ανανέωση λόγω φορητότητας) και μου έρχονται κάποιες από αυτές τις προσφορές ανά διαστήματα. Για παράδειγμα τώρα μου ήρθε μήνυμα για 150GB για 30 ημέρες με €7 (αντί για €14,50 - ίσως αναφέρεσαι σε αυτό) και πριν από μερικές ημέρες έλαβα άλλο μήνυμα για 1.000 λεπτά και 30GB στην επόμενη ανανέωση (επιπλέον του bonus που λέω). Η εμπειρία μου από το F2G που είχα είναι αυτή που αναφέρεις (οι προσφορές έρχονταν σε νούμερα που είχαν να κάνουν καιρό ανανέωση) αλλά με το CU δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική. Επίσης στους αριθμούς CU που έχω στα παιδιά μου έρχονται κάποιες συμφέρουσες προσφορές για μετατροπή σε συμβόλαιο, ενώ οι προσφορές για το δικό μου είναι πιο "τσιμπημένες" - οι τιμές είναι διαφορετικές για τις ίδιες παροχές.
  8. ... και αν δεν δουλέψει δοκιμάζεις ανανέωση €8 από μηχάνημα σε κατάστημα, αν έχεις κάποιο κοντά σου. Δεν πάνε χαμένα τα χρήματα, όλο και κάπου θα καταναλώσεις το υπόλοιπο.
  9. Θα προτείνω κάτι, που μπορεί να είναι και εντελώς άκυρο: Κάθε φορά που κάνω reset το κινητό μου ή το smartwatch, δεν μπορώ να περάσω την Payzy στο Google Wallet. Από ότι έμαθα, αυτό είναι επειδή η κάρτα έχει περαστεί και αποθηκευθεί σε πολλά websites (π.χ. Wolt, efood, Box, Nike, Volton κλπ.) και έχει περάσει κάποιο όριο καταχωρήσεων. Πρέπει λοιπόν να επικοινωνώ κάθε φορά με την εξυπηρέτηση πελατών της payzy και να μου διαγράφουν κάποιες από τις αποθηκευμένες "τοποθεσίες" για να μπορέσω να περάσω την κάρτα στο Wallet. Ίσως είναι αυτή και η δική σου περίπτωση, οπότε δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Εθνικής για να βγάλεις άκρη - και στη συνέχεια με την Curve μήπως σου εξηγήσουν το λόγο της απόρριψης (αν τον βλέπουν).
  10. Το ίδιο σφάλμα έρχεται ακόμη και χωρίς κανένα συνημμένο, με Edge και Chrome και απενεργοποιημένο το AdBlocker... δεν θα τους αφήσω έτσι όμως.
  11. Το ίδιο και σε μένα. Online πληρωμή λογαριασμού πριν 45 ημέρες και δεν έχω πάρει ακόμη τους πόντους. Μίλησα μαζί τους μέσω Messenger και με παρέπεμψαν σε μία φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της τράπεζας, στην οποία όταν πάω να υποβάλλω το αίτημα βγαίνει μήνυμα αποτυχίας... Πριν δύο τρεις μέρες πλήρωσα και δεύτερο λογαριασμό με πάγια εντολή, για τον οποίο επίσης δεν έχω λάβει πόντους.
  12. Με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσεις τα χρήματα που είναι"κλειδωμένα" στην paysafe. Δεν είναι άσχημη προσφορά βέβαια.
  13. Δηλαδή να λέω πάλι καλά που πήρα τα δώρα για τους δύο μήνες, γιατί η συσκευασία της sim έγραφε ενεργοποίηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2024, ή κάτι τέτοιο (οπότε δεν θα έπαιρνα καθόλου δώρα) 😡
  14. Ναι, ακριβώς μια μέρα πριν λήξει το προηγούμενο. Μου απάντησαν από το support ότι έληξε η προσφορά γιατί πέρασαν οι 6 μήνες, αλλά εγώ ενεργοποίησα το νούμερο τον Ιούνιο... Ήταν η sim που ήρθε δωρεάν όταν έκανα φορητότητα σε CU τον Φλεβάρη, αλλά δεν την είχα ενεργοποιήσει μέχρι τον Ιούνιο.
  15. Τελικά έφαγα φόλα: δεν μπήκε το κλασικό bonus online ανανέωσης, οπότε έληξε το προηγούμενο (και δεν θα δω αν κάνει όντως rollover). Μιλάμε ότι τον αριθμό τον ενεργοποίηση μέσα στον Ιούνιο, οπότε δεν παίζει να έχει λήξει η όποια σχετική προσφορά. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι θα το δουν και περιμένω τηλέφωνο
×
×
  • Create New...