Jump to content

basilis35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About basilis35

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

basilis35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα.Έκανα πριν λίγες μέρες 26 Μαίου ανανέωση συμβολαίου για 18μηνες αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το σήμα του που έχω με την βονταφον.Μπορώ να ζητήσω να το κάνω καρτοκινητό ή όχι. Αν ναί αξίζει να το κάνω. Πάγιο που έχω είναι 15€ το μήνα.
  2. Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα στο wi fi.δεν βλέπει κανένα δίκτυο και το εικονίδιο δεν ανάβει.Εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά ούτε με 3G.Πως μπορώ να κάνω εφαρμογή εγκατάσταση;Εχω όλες τις εφαρμογές σωσμένες στην κάρτα.
  3. Χρόνια Πολλά σε όλους...Μακάρι πάντως...
  4. Από τα λίγα κινητά που έχουν και hdmi.Από τα καινούργια ξέρει κανένας να μου πεί ποιό έχει τέτοια σύνδεση;Ανεξαρτήτως μάρκας.
  5. Εχω πρόβλημα με το νετμπουκ аcer aspire one.Μάλλον κατά λάθος σβήστηκε το realtek και από τότε δεν έχει καθόλου ήχο.Πάω στον ήχο και είναι αόρατα(δεν μπορώ να τσεκάρω τίποτα).Τι μπορώ να κάνω;
  6. lousou76 σε ευχαριστώ πολύ.Έχω την ίδια ακριβώς άποψη αλλά ρώτησα γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα.
  7. Δεν θα λειτουργεί καλύτερα;Κάνει κάτι ψιλοκοληματάκια κάπου κάπου.
  8. Καλημέρα σε όλους.Έχω το νεο ν με έκδοση 2.3.4.Πώς μπορώ να το κάνω 2.3.7; Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο; Δεν ξέρω και πολλά από προγραμματισμό σε κινητά. Το κινητό είναι χωρίς πειράγματα(μανίσιο).
×
×
  • Create New...