Jump to content

ptemp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ptemp

  1. θα τα ανεβάσω στα μέσα Ιουλίου, αφού πρώτα κάνω κάποιες τροποποιήσεις. Λόγω φόρτου εργασίας, θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή.
  2. 'Είναι γραμμένα σε .Net 1.1 - C#', λειτουργούν με WM5. Το κάπου εδώ που ακρίβώς είναι? Τα 55KBs/upload δεν είναι αρκετά.
  3. Καλησπέρα. θα μπορούσα κι εγώ να συνεισφέρω στο Myfiles, ανεβάζοντας κάποια προγράμματα που έχω αναπτύξει. Στα συνημμένα screenshots βλέπετε 2 από αυτά: 1. GPS Alfa Πρόγραμμα που παρακολουθεί τις παραμέτρους πορείας βάσει ενός GPS, και τις απεικονίζει με στυλ...' Alfa Romeo', σε χρώματα δηλαδή του εσωτερικού μιας Alfa Romeo. Αυτό, γιατί ως οδηγός μις 147 ήθελα να έχω κάτι πιο όμορφο από το GPSSentry, GPSDash, και άλλα αντίστοιχα προγραμματάκια. 2. Call Cost Manager: Ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί το κόστος των κλήσεων, παραμετρικό, υπολογίζει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, αυτόν που απομένει, το πραγματικό κόστος που έχετε μιλήσει (ανάλογα σε τι αριθμό), κτλ κτλ κτλ... Δείχνει γραφικά τα στατιστικά, τον χρόνο που προβλέπεται να μιλήσετε μέχρι το τέλος της περιόδου, στατιστικά, κτλ.... Σε δεύτερο post ακολουθούν και άλλα screenshots. Αλήθεια, πως παίρνουμε πρόσβαση για upload?
×
×
  • Create New...