Jump to content

giorgio_SKG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgio_SKG

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

giorgio_SKG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στη μεγάλη παρέα, Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας, πάλι... Θα ήθελα να μπορώ να έχω τη δυνατότητα, κατά την σύνταξη μηνύματος (ή εγγραφής ημερολογίου ή σημείωσης, κλπ) στο Ε72 μου, και 3ης γλώσσας γραφής, όπως αναφέρει η σχετική επιλογή μετά τον (νέο) τρόπο επιλογής ("shift+sym" πλήκτρα ταυτόχρονα). Ξέρει κανείς τον τρόπο??? btw μου βγήκε ο πάτος να βρώ πώς αλλάζει "γρήγορα" η γλώσσα μετά την τελευταία μου αναβάθμιση (031.023.224.05), έστειλα pm στην ελληνική και στην γερμανική nokia, και μου απάντησαν και οι 2, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, εξαιρετικά γρήγορα και μάλιστα πρώτα η ελληνική... Και το κυριότερο, μου απάντησαν σωστά! Ελλαδάρα μου, πάμε μπροστά!!! (έψαξα γενικά στο forum μας για σχετική καταχώριση, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κτ. Αν υπάρχει κτ σχετικό, τη συγνώμη μου...)
  2. Παιδιά καλησπέρα, είμαι ένας περήφανος ιδιοκτήτης ενός Ε72, το οποίο μάλιστα κατάφερα να αποκτήσω δωρεάν (με φορητότητα) :D Λοιπόν, στο θέμα μας, διαπίστωσα ότι ΠΟΛΥ μεγάλο μέρος της κάρτας μνήμης κατέχουν τα αρχεία των χαρτών (2,52GB), τα οποία στην παρούσα περίοδο δεν μου είναι και ιδιαίτερα χρήσιμα. Επειδή ο συγκεκριμένος χώρος μου είναι απαραίτητος άμεσα αλλά πάλι δε θέλω και να χάσω εντελώς τα συγκεκριμένα αρχεία, θα ήθελα λίγη καθοδήγηση στη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας των συγκεκριμένων αρχείων, και ασφαλή διαγραφή τους. Τελευταία ερώτηση: μήπως να μην ανησυχώ και τόσο για τα αντίγραφα ασφαλείας επειδή είναι "δωρεάν" η λήψη τους από το επίσημο site της NOKIA, OVI MAPS??? Thanks!
  3. "...Main screen: 262,144 colour TFT,..." Μα δε θα διορθωθούν ποτέ ????
  4. Το κακό με την ηχογράφησή του είναι πως διαρκεί μόνο 30 secs... Το δοκίμασα. Παιδιά έχω τώρα μια δυσκολία να συνδέσω τη συσκευή. Δεν μπορώ να εντοπίσω την αλλαγή χρήστη στο MyPhoneExplorer. Μόνο διαγραφή χρήστη έχω συναντήσει έως τώρα. Πώς μπορούμε να συνδέσουμε 2 ή και περισσότερα τηλ με το MPE? εδώ δεν αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν, αλλά προτείνει άλλη λύση. Όμως νομίζω πως στο myphone forum παλιότερα είχα βρει κάτι σχετικό. Μόνο που τώρα δεν μπορώ να το εντοπίσω... Δοκιμάστε να κάνετε σχετική αναζήτηση και θα με καταλάβετε :wacko: Μήπως να γίνει "επίσημο" ή "επισημασμένο" ένα θέμα αποκλειστικά για το MyPhoneExplorer όπου θα μπορέσουμε λίγο - λίγο να μαζέψουμε όλες τις χρήσιμες συμβουλές από αυτό το φοβερό προγραμματάκι??? και ποιός δε θα βοηθηθεί στην τελική! ;) Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο, παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
  5. Όμοια δυσκολία στη λήψη απόφασης με εσένα moysitsa έχω κ εγώ. ΓΙΑΤΙ δεν έχει βρεθεί ένας επαγγελματίας του χώρου να κάνει μία κάλή εισαγωγή του z9i blueant ώστε να βγάλει αυτός/αυτή το κέρδος του/της, να πάρουμε κ εμείς αυτό το απλά εξαιρετικό (στην εμφάνιση κ τις αναφερόμενες δυνατότητες) bluetooth? Ψάχνω κ εγώ, όπως κ άλλοι, εναγωνίως το z9i στην Ελλάδα, ΚΑΝΕΙΣ???? Φοβάμαι πως θα χρειαστεί να καταλήξω στο I.TECH I.VOICEPRO...
  6. Καλημέρα σε όλους & όλες. Το τηλεφωνάκι το παρήγγειλα χθές, εντός των επόμενων ημερών θα το παραλάβω. Μάλιστα λόγω ανανέωσης συμβολαίου μου κόστισε μόλις 12,00€!!! Απφασιστικό ρόλο έπαιξε στην επιλογή μου το review αυτό του phonearena.com. Εκεί λοιπόν αναφέρεται πως υπάρχει η δυνατότητα "computer synchronisation = YES", αλλά όχι και "SynchML = X". Πάντως θα κάνω post μία από τις επόμενες ημέρες, αφού λόγω απεργίας δε θα έχω τη συσκευή σήμερα. Για διευκρίνιση αναφέρω πως ενδιαφέρομαι ειδικά για τον συγχρονισμό επαφών, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρω (συμβατότητα) με το MyPhoneExplorer. Μόλις δοκιμάσω θα τα πούμε.
  7. Καλησπέρα σε όλους & όλες. Κανένα νεότερο για την ημερομηνία άφιξης της συσκευής στην ελληνική αγορά;
  8. Καλησπέρα παιδιά, το w302, σαν κινητό μου φαίνεται συμμαζεμένο, και με κάποιες -έστω μικρές- δυνατότητες, αλλά για δεύτερο, είναι ότι πρέπει. Το ξεχνάς μέσα στο τσαντάκι, κ με ένα καλό bluetooth headset συνδέεσαι και με τα δύο κινητά σου άνετα. (Βέβαια σαν fun της se απογοητεύομαι που πρέπει να ψάξω ανεξάρτητης εταιρίας headset... if you know what I mean. Αυτή η συζήτηση όμως ανήκει αλλού στο forum.) Όμως έχω μία απορία, κρίσιμη για τις δικές μου ανάγκες: SMS υποστηρίζει? Στο site της δικής μας, της ελληνικής sony ericsson, το αντίστοιχο κουτάκι είναι κενό, εάν επιλέξουμε μία οποιαδήποτε σύγκριση, πχ με τα R300 & K330, που στις διαστάσεις ομοιάζουν. Δείτε Γιατί, εάν δεν έχει SMS, φυσικα κ δεν εξυπηρετεί για δεύτερο κινητό. Ούτε για τρίτο ή τέταρτο δε θα κάνει εδώ που τα λέμε. Παρακαλώ διορθώστε με εάν κανω λάθος.
×
×
  • Create New...