Jump to content

volosgt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by volosgt

  1. Έχω ένα iphone 3GS, έκανα jailbreak με το blackra1n και πήγαν όλα καλά. Επειτα εγκατέστησα το Cydia πακέτο και πάλι όλα καλά. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν το κλέινω και όταν το ανοίξω μου βγάζει την οθόνη να το συνδέσω στο iTunes και να το ενεργοποιήσω (είναι μάλλον σε Recovery Mode). Εαν δοκιμάσω και κάνω jailbreak κάνει reboot και δουλεύει μια χαρά. Θα πρέπει κάθε φορά που το κλέινω να έχω και ένα pc κοντά μου για να μπορώ να το ανοίξω. Εχω κάνει κάτι λάθος. Ευχαριστώ
  2. Τελικά έβαλα την 3Κ αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με το ΒΤ
  3. Προσπαθώ να συνδέσω το S700 με ένα bluetooth handsfree, το συνδέω κανονικά αλλά μετά από κάποια δεύτερα αρχίζει να κάνει disconnect και έπείτα connect. Αυτό γίνεται συνέχεια, με αποτέλεσμα κάποιες από τις κλήσεις (όταν είναι connect) να τις απαντώ από το handsfree και κάποιες όχι. Πόλλές φορές κολάει το κινητό με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει??? Ευχαριστώ
  4. Εχει βρει κάποιος τρόπο να μπορείς να αλλάζεις τους ήχους από τα μυνήματα, εννοώ εκτός από αυτούς που έχει, να βάλεις κάποιον δικό σου?
  5. Έχεις δικαιο, το μετονομασα και δουλεψε
  6. Κατέβασα καποια παιχνιδια οπως το FIFA2004 μάλλον για P800 αλλά από ότι διάβασα παίζουν και στο S700. Τα αρχεία είναι σε μορφή zip εαν τα στείλω στο S700 δεν μπορεί να τα κάνει τίποτα. Πως ακριβώς κάνω την εγκατάσταση?
  7. EXO PROVLIMA ME TA MMS STO 6600, XAFNIKA DEN MPORO NA STEILO MMS ALLA MPORO NA PARO. MIPOS XEREI KANEIS TIS RITMISEIS GIA TIM???
  8. xerri kaneis ean iparxei kapoio programma pou na kanei bluesnarf???
  9. OTAN EPILEGO NA TREXO TA THEMATA STO 6600, DEN KANEI APOLITOS TIPOTA KAI GIRNAEI STHN OTHONH TOU MENU. MIPOS XEREI KANEIS TI EINAI KAI POS DIORTONETAI. TO PROVLIMA EMFANISTIKE XAFNIKA. EYXARISTO.
  10. O kodikos gia ta paixnidia einai fr00r, ean exei kapoios to fifa, h xerei kapoio site na to katebaso eas mou pei.
  11. Paidia pigainete sthn selida http://www.mobile4arab.com/vb/showthread.php?threadid=150501 exei arketa *.blz files, kapoia katebainoun, kapoia oxi. Dokimaste kai kalh tyxh.
×
×
  • Create New...