Jump to content

Akis360

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Akis360

  1. Ακόμα να βρω λύση... :( :( Καμια άποψη ?????????????????
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!! Ύστερα από τόσες ώρες ψαξίματος στο internet τελικά κατάφερα και την απενεργοποίησα την ****** !!!!!! Πήγα ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα και ξεκλίκαρα το talkback!! Δόξα το θεό...!! Ησύχασαν τα αυτιά μου!!!!
  3. Ρε παιδια εχω ενα πολυ μεγαλο θεμα. Δεν θυμαμαι τι πατησα κ πως το ενεργοποιησα (μαλλον απο καποιο προγραμμα tracker -endomondo ή sports pal pro-) και απο τοτε οτιδηποτε πατησω το κινητο μου βγαινει μια γυναικεια -σπαστικη- φωνη κ διαβαζει οτιδηποτε γραφω στα αγγλικα, ποιο προγραμμα ανοιγω, που παταω και γενικα μιλαει συνεχεια..... εχω σπαστει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!! Σας παρακαλω, καποιος που να ξερει, μπορει να μου πει πως την κλεινουμε-διαγραφουμε γιατι κυριολεκτικα μου εχει σπασει τα νευρα! υ.γ. διεγραψα και τα 2 προγραμματα αλλα και παλι μιλαει... plz help!!
  4. Εχω διαβασει κ εγω πολλα γι αυτο το root...Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει περι τινος προκειται;;; Ποια τα πλεονεκτηματα; ποια τα μειονεκτηματα;;; που μπορω να διαβασω περισσοτερα;; ευχαριστω κ εγω με τη σειρα μου..
  5. Ρε μάγκες κάτι άλλο που παρατήρησα, Έχω βάλει το GoSMS και παρατήρησα ότι ο ήχος ειδοποιήσεων (μηνυμάτων) είναι πολύ χαμηλός! Πήγα στις ρυθμίσεις>ήχοι>ένταση και από εκεί έχω βάλει στο full όλους τους ήχους! και πάλι όμως όταν μου έρχεται μήνυμα δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο όταν με καλούν τηλεφωνικώς... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?! :blink:
  6. PDA: S5830XWKPJ PHONE: S5830XWKP6 CSC: S5830OXEKP3 Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά και τι καταλαβαίνεται, αλλά αυτά μου γράφει.. :P Φίλε μου το βρήκα αλλιώς, πήγα εκεί που μου είπες, το ενεργοποίησα αλλά δεν διορθώθηκε... Το έφτιαξα όμως αλλιώς, και postarw τη λύση για όποιον άλλο έχει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα.. Πήγα Ρυθμίσεις (gosms)>Ρυθμίσεις απόστολής>Υποστηριζόμενες Γλώσσες> και από εκεί ενεργοποίησα τη Μέθοδο Ελληνικών SMS... :) Όλα OK τώρα!
  7. Πως μπορώ να δω από που είναι η ROM μου για να σας βοηθήσω?
  8. Σύνδεσα το κινητό μου μέσω kies και μου αναβάθμισε σε 2.3.3... Σαν newbie έχω κάποιες απορίες... 1. Πως αποθηκεύουμε εφαρμογές στη κάρτα μνήμης και όχι στη μνήμη της συσκευής? (υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε κάποια εφαρμογή από το κινητό στη κάρτα μνήμης?) 2. Σχετικά με το gosms, παρατήρησα ότι όταν βάλω κάποιο Ελληνικό χαρακτήρα, το μέγεθος των χαρακτήρων για 1 μήνυμα από 160 χαρακτήρες πέφτει κατευθείαν στους 70! Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?? 3. Πως γίνεται να δημιουργήσω κάποιο φάκελο στο menu? (Π.χ. games και εκεί να βάλω τα παιχνίδια μου..) και τέλος, έχω εγκαταστήσει το Multiling και όταν αλλάζω τη διάταξη πληκτρολογίου από querty σε normal (σαν κανονικό κινητό δλδ όπως π.χ. στο πλήκτρο 2 έχει το "ABC") όταν πατάς τρεις φορές το 2 εμφανίζει το "C", όταν στο κινητό μου πατήσω 3 φορές το 2, εμφανίζει 3 φορές το "Α" αντί για το "C" που θα έπρεπε κανονικά να εμφανίσει... 4. Τι μπορώ να αλλάξω γι' αυτό?? Ξέρω, σας έχω πρήξει με τις αρχάριες ερωτήσεις μου, αλλά είμαι νέος και απίστευτα ενθουσιασμένος με το κινητό! Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά προκαταβολικά!! :)
  9. HELP !!!! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος όπου postarw, αλλά αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση υλικολογισμικού... Εγκατέστησα στο pc μου το KIES (από το site της samsung) και έχω συνδέσει τη συσκευή μου στο pc... Εδώ και τουλάχιστον 20 λεπτά εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού μου ένα "Downloading..." (με κίτρινα γράμματα) και στο παράθυρο του pc μου γράφει "Εξέλιξη της αναβάθμισης υλικολογισμικού" ενώ είναι ΑΚΟΜΑ στο 0%... Τι να κάνω?? Δεν βλέπω καμία εξέλιξη... .... Το αποσύνδεσα και ύστερα το ξανασύνδεσα... Πρέπει να είχε κολλήσει... Όλα καλά τώρα! :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  10. Για να καταλάβω, το root, είναι σαν να "hackareis" το τηλέφωνό σου? -Κάτι αντίστοιχο με το HelloX με τις Symbian εφαρμογές των nokia? Αν όχι, περί τίνος πρόκειται ? και δεύτερον, πως μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού έχω? ...και στη συνέχεια, πως μπορώ να την αναβαθμίσω στη τελευταία της έκδοση?
  11. Όχι, από το open365.gr ... Θα το κατεβάσω και θα σας ξαναενοχλήσω για ότι άλλο χρειαστώ! thnx...
  12. καλησπέρα σε όλη την ACE Παρέα!!! Είμαι και εγώ ΝΕΟΣ κάτοχος του άσσου και έχω εκπλαγεί από τις δυνατότητές του! Το πήρα σήμερα 233€. Έχω διαβάσει μόνο τις αρχικές σελίδες του θέματος και από την 72 σελίδα και μετά.. Έχω ένα πρόβλημα, όταν άνοιξα το κινητό ήταν στα Αγγλικά, πήγα στις ρυθμίσεις και στη γλώσσα μενού έβαλα τα Ελληνικά.. Το θέμα είναι ότι στα μηνύματα δεν μπορώ να γράψω Ελληνικούς χαρακτήρες και όταν πάω για να αλλάξω τη γλώσσα του πληκτρολογίου, δεν έχει τα Ελληνικά στη λίστα... Κατέβασα και στο Go SMS Pro στο οποίο άλλαξα τη γλώσσα μενού του στα Ελληνικά!! Πάντως, τα γράμματα πληκτρολογίου είναι και πάλι στα Αγγλικά... Καμιά άποψη ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  13. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts, αλλά δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω ή τουλάχιστον δεν διευκρινίζεται... Έχω ένα nokia 5800 XM και έχω μείνει στο v30 fm διότι το είχα hackarei μέσω Hellox με .cer και .key από γνωστό site. Θέλω τώρα να αναβαθμίσω το κινητό μου σε v50 και να είναι και hack αλλά δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι η σωστή. 1. Αν κάνω update από τη nokia θα μπορώ μετά να το hackarw? 2. Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω το fm μου μέσα από πρόγραμμα (phoenix) και να είναι και hack. Για να το κάνω αυτό ακολουθώ τις οδηγίες του 1ου βίντεο.. Αν και έχω v30 fm μπορώ μέσω του phoenix να περάσω hackarismeno v50 fm ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
  14. ...Πως αποθηκεύω ένα txt αρχείο σε utf-8 ??? :blink:
  15. Ρε μάγκες, έχω μια ερώτηση να κάνω και θέλω να μου πείτε πως μπορώ να το λύσω... Το κινητό μου (nokia 5800 XM) δεν μπορεί να διαβάσει Ελληνικά txt files!! Έχω βάλει κάποια txt αρχεία στο φάκελο "Others" και τα ανοίγω από τη "Διαχείρ.αρχ", αλλά τα βγάζει σε κάτι ακαταλαβίστικα γράμματα και δεν βγάζω νόημα!! Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό..?????? Συγγνώμη αν postara σε λάθος μέρος... :/
  16. Το έκανα... Ευχαριστώ πολύ.. Να σαι καλά!! :)
  17. Παίδες, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του κινητού ή αν έχει υποθεί και σε προηγούμενα posts, αλλά έχω παρατηρήσει ότι στα .jar παιχνίδια, το κινητό αυτόματα σου εμφανίζει ένα εικονικό joypad και πλήκτρα A,B,C και D !! Το θέμα είναι ότι κατέβασα 2-3 jar παιχνίδια και το εικονικό joypad χαλάει την εικόνα του παιχνιδιού και το δείχνει μισό!! :( Ξέρετε πως μπορώ να το βγάλω σε συγκεκριμένα games ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά..
  18. Το έκανα το Hard Format και όλα OK !! Ευχαριστώ πολύ... :)
  19. Παίδες, σαν νέος και εγώ στην παρέα των 5800 έχω να προσθέσω 2-3 ερωτήσεις.. Καταρχάς, στα ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζει την αρχική οθόνη το λογότυπο δικτύου μου (Vodafone) και την εμφάνιση του ενεργού προφίλ !! Έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων, αλλά τίποτα! Έκανα fw update, αλλά και πάλι τίποτα!! Ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω ?? Δεύτερον, αν κλείσω το κινητό μου κ το ξανανοίξω, δεν μπορώ να πάρω κανένα τηλέφωνο! Μου εμφανίζει "Μόνο επείγουσες κλήσεις" και δεν παίρνει τίποτα! Ούτε καν την κάρτα μου! Ακόμα και στο προφιλ "εκτός σύνδεσης"... Καταλάθως βρήκα μια προσωρινή λύση... (το λέω μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο... Απλά ανοίγεις και κλείνεις το Bluetooth του κινητού! Μετά παίρνει κανονικότατα!!! Μέχρι και να ξανακλείσεις/ξανανοίξεις τη συσκευή... Μετά πάλι το ίδιο) Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ?? Αυτό μου το έβγαλε μετά το fw update!!! - Ακόμα θέλω να ρωτήσω αν χάνονται όλοι φάκελοι που έχεις δημιουργήσει στις "εικόνες" μετά από ένα Hard restart! - Μπορώ με κάποιο τρόπο το κινητό μου να αναγνωρίζει τους φακέλους των εικόνων όπως κάνουν όλα τα sony ericcsson ?? Δυστυχώς το 5800 τα έχει όλα χύμα !!! :( - Τα τηλέφωνα (επαφές) χάνονται μετά από ένα hard restart ?? Πρέπει να τα ξαναπερνάω ένα - ένα ?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και sorry για τις πολλές ερωτήσεις! :)
  20. Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα πολύ το κινητό αυτό !! Είναι πολύ όμορφο, αλλά έχω πάθει με αυτά που ακούω... Παντού προβλήματα... Στον καθένα σας... Μου αρέσει, αλλά ... δεν θέλω τόσα προβλήματα... Ασχολούμε πολύ με τις εφαρμογές java, games, softwares, themes, κτλ κτλ... Τα "διαβάζει" όλα τα αρχεία ?? Να φανταστώ ότι δεν υποστιρίζει προγράμματα από s60 εε??
  21. Εχω ενα motorola e398.....Παω στο μενου>ρυθμισεις>συνδεση,και εκει μου εχει ΜΟΝΟ bluetooth και sync.....Που και πως μπορω να βρω που ειναι οι ρυθμισεις USB ?? ευχαριστω..
  22. Παιδια καταρχην να συγχαρω ολο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ forum και το site!!! Θελω να πω οτι εχω ενα motorola E398...Το εχω εδω και 2-3 χρονια οπως ακριβως το πηρα... Θελω να ασχοληθω παρα πολυ με το modding που μπορεις να του κανεις,αλλα ειμαι ψιλοασχετος σε αυτα τα θεμματα...!! Καταρχην,θα αρχισω απο την ερωτηση,για το πως μπορεις να κανεις ενα backup στο κινητο σου...Υπαρχει εδω στο forum-link οπου να δινονται οδηγιες φια το πως θα το κανεις?? Ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...