Jump to content

pmark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pmark

  1. Για το πρόβλημα με το play store που φτάνει στο 100% και μετά κολλάει μέχρι να το κλείσεις και να το ξαναανοίξεις είχα δει ότι στο ρώσικο forum είχαν βρει λύση. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις εξουσιοδοτήσεις εκτέλεσης της εφαρμογής του play store. Θα ψάξω να το βρω και θα το κάνω post
  2. :D Ναι με τις μπλε γραμμές δείχνω πως έβαλα την τσιμπίδα για να βραχυκυκλώσω την τελεία με το σασί του προστατευτικού πλαισίου
  3. Τελικά το επανέφερα με τα Test points. Μπήκε κανονικά σε EDL 9008 Mode και το flashara με επιτυχία σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα ανεβάσω και μία φώτο του test point μήπως την χρειαστεί και κάποιος άλλος.
  4. Τα δοκίμασα όλα.... Απεγκατάσταση και εγκατάσταση QPST, Drivers από τα links που μου έστειλες, αλλαγή driver με το χέρι σε EDL, το πρόγραμμα eMMC_DL_Tool πάτημα τα κουμπια V+ V- Power με ότι συνδυασμό μπορούσα να κάνω κα ισύνδεση του USB με παράλληλη παρακολούθηση από Device Manager ....δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Μετά από αναζήτηση στο web είδα πως ο μόνος τρόπος να γυρίσεις σε EDL 9008 mode από Diagnostic 900E για να μπορέσεις να κατεβάσεις το firmware όταν η συσκευή δεν ανταποκρίνεται είναι βραχυκυκλώνοντας κάποια test points στο main board. Δυστυχώς για το Lenovo P8 Δεν υπάρχουν ακόμη οδηγίες.
  5. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Βρήκα και έναν οδηγό για να κάνει boot το tablet από την κάρτα μνήμης αν έχουν καταστραφεί τα πάντα αλλά πρέπει κάποιος να φτιάξει boot image έχοντας στην κατοχή του tablet που λειτουργεί. http://www.aryk.tech/2017/02/how-to-unbrick-debrick-qualcomm-android.html?m=1
  6. Έφτιαξα deep flash καλώδιο μπας και αλλά δεν έγινε κάτι. Μετά αποφάσισα να το ανοίξω και να αφαιρέσω την μπαταρία μήπως και επανέρθει σε EDL.... Δυστυχώς ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα..... Μπορώ να πω πως τα δοκίμασα όλα.... Επίσεις είχα ήδη προσπαθήσει να αλλάξω τον driver από τον device manager σε EDL χωρίς επιτυχία όσον αφορά την επικοινωνία με QFIL.. Μάλλον αυτή η μάχη χάθηκε.....
  7. Το tablet ειναι το TB-8703F. Tο magisk το είχα από την πρώτη μέρα που το έκανα root χωρίς να μου παρουσιάσει κανένα θέμα απλά με είχε ζαλίσει ότι θέλει ενημέρωση και..... την πάτησα..... Στην αρχή με πατημένο το πλήκτρο αύξησης έντασης και σύνδεση του καλωδίου usb το αναγνώριζε ως 9008 αλλά μετά την τελευταία φρίκη που έφαγε και δεν ανταποκρίνεται το βλέπει σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E.... Οι drivers μάλλον είναι οι σωστοί αφού είχα καταφέρει να κάνω flash το recovery με επιτυχία αρκετές φορές εναλλάσσοντας το μεταξύ stock και twrp. Η επιλογή για την υπογραφή των drivers στα 10 είναι απενεργοποιημένη. Εντύπωση πάντως μου κάνει πως είχα καταφέρει να το κάνω flash τουλάχιστον 10 φορές με το QFIL αλλά μετά κόλλαγε στο boot logo. Από τι μπορεί να έχει γίνει αυτό?
  8. Μετά από αρκετά Flash με το QFIL τελικά έγινε hard-brick.... Τώρα δεν ανοίγει ούτε σε recovery και αναγνωρίζεται μόνο σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900Ε , όπως και να το συνδέσω στον υπολογιστή, οπότε δεν μπορώ πλέον να το κάνω Fash... με το QFIL που το θέλει σε emergency download mode Πάει το κακόμοιρο.... :( Οπότε παιδιά προσοχή! Μάλλον η επαναφορά του δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση.
  9. Δοκίμασα τις παρακάτω TB3-8703F_S000024_161129_ROW_QPST TB-8703F_S000030_170307_ROW_QFIL TB-8703F_S000031_170616_ROW_QPST Σε όλες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στην πρώτη εκκίνηση μετά το flashαρισμα κολλά στο Logo της Lenovo. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?
  10. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από update magisk το tabletaki τίναξε τα πέταλα...... :( Στη αρχή μπήκε σε boot loop και μετά αφού δοκίμασα να του περάσω την stock firmware με QFIL το tablet κολλάει στο boot logo της Lenovo και δεν ολοκληρώνει την εκκίνηση. Σε recovery mode μπαινει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι (δοκίμασα και reset wipe χωρις κανένα αποτέλεσμα). Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το πως μπορεί να επανέλθει ή πάει για πέταμα? :(
  11. Καλησπέρα. Πρίν από λίγο το έκανα root τόσο με SuperSU όσο και με Magisk. Οδηγίες από ρώσικό Forum!!!! Πέρα από τον αρχικό φόβο λόγω google μετάφρασης των οδηγιών τελικά όλα ήταν πολύ ποιο απλά από ότι φανταζόμουν!
  12. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι με το play store!!!! Το widget του ημερολογίου προστέθηκε χωρίς πρόβλημα σε μια οθόνη που το έβαλα το εορτολόγιο δεν το έχω μάλλον! Root και εγώ θέλω για καποια advanced πραγματάκια που κατά καιρούς χρειάζομαι πχ χρήση εξωτερικού gps ωσ default
  13. Καλησπέρα. Πήρα και εγώ αυτό το ταμπλετακι μιας και η τιμή του σε σχέση με τα όσα προσφέρει το έκαναν ασυναγώνιστο! Αγοράστηκε από gearbest με κουπόνι και μαζί με τα μεταφορικα (eu express) μου κόστισε 150€. Συνολικά ευχαριστημένος όμως δεν έχω καταφέρει να το κάνω root ακόμη. Οι μόνες οδηγίες που βρήκα είναι από ένα ρωσικό forum και φοβάμαι λίγο να το δοκιμάσω.... Τα έχει καταφέρει κανείς;
  14. Τελικά κατάφερα να επαναφέρω τις γλώσσες στο κινητό. Αυτό που έκανα είναι: 1 Έκανα το κινητό ξανά update 3 φορές χωρίς όμως να επαναφέρει τις γλώσσες. 2 Πριν επιχειρήσω τέταρτο update το έκανα full reset και ως δια μαγείας η γλώσσες εμφανίστικαν !!!! Πρέπει να σημειώσω ότι το είχα κάνει full reset πριν τα τρία update χωρίς όμως να λυθεί το πρόβλημα. Θα πρότεινα σε όποιον έχει πρόβλημα να δοκιμάσει Update και κατευθεία μετά Full Reset. Το συγκεκριμένο bug εμφανίζεται σε όλα τα γλωσσικά version του firmware απλά επειδή οι περισσότεροι χρήστες άλλων χωρών έχουν από πριν επιλέξει τα αγγλικά ως γλώσσα menu δεν βλέπουν ότι έχασαν τις υπόλοιπες γλώσσες. Αυτό που παρατηρούν συνήθως είναι το bug με την φωτογραφία στα contacts.
  15. Προσπαθήστε να το ξανα-αναβαθμίσετε. Από ότι βρήκα και στο διαδίκτυο πριν λίγο μετά από 3-4 προσπάθειες συνήθως σας τυχαίνει και μία σωστή:lol: :wacko: :blink:
  16. Είναι πολύ παράξενο πάντως γιατί τα τηλέφωνα είναι ακριβώς ίδια (TIM Branded). Tο δικό μου δούλεψε μια χαρά μετά την αναβάθμιση σε Version R4DB005 ενώ του φίλου μου παρουσίασε τα δύο παραπάνω Bugs. Πρέπει να σημειώσω ότι δοκίμασα να το κάνω reset χωρίς να αλλάξει κάτι εκτός από την διαγραφή όλων των περιεχομένων...:(. Από έρευνα που έκάνα στο διαδίκτυο βλέπω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλες version του τηλεφώνου (πχ. γαλική) χωρίς να έχω βρει πουθενά κάτι κατατοπιστικό όσον αφορά τα αίτια του προβλήματος και το πως διορθώνεται (χωρίς επίσκεψη σε αντιπροσωπία). Θα πρότεινα σε όσους δεν έχουν κάνει αναβάθμιση από το internet να περιμένουν μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και μετά να το επιχειρήσουν:mad:
  17. Το πρόβλημα με την εξαφάνιση του ελληνικού μενού αλλά και με την φωτογραφία στις επαφές εμφανίζεται και σε κινητά ΤΙΜ. Μήπως έχουν αλλάξει το αρχείο αναβάθμισης γιατί σε άλλο ίδιο κινητό πρίν περίπου ένα μήνα έκανα αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα?
  18. [quote Ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω φτιάξει ένα folder "games" στο κεντρικό menu και αντιγράφω μέσα τα εικονίδια των games για να είναι πιο συμμαζεμένο. Όμως ανά 1-2 μέρες (όποτε του καπνίσει) το n-gage ξαναπετάει τα εικονίδια χύμα στο κεντρικό menu. Το παθαίνει και κάποιος άλλος; Υπάρχει λύση; Αν όχι υπάρχει τουλάχιστον τρόπος να μεταφέρω πολλά εικονίδια μαζί σε κάποιο folder; To ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και στο δικό μου, καθώς και ότι μερικές φορές δεν βλέπει τα περιεχόμενα της mmc και πρέπει να κάνω restart. Το ποιο πιθανό είναι να είναι κάποιο bug του firmware. Πάντως το n-gage έχει κάποια bugs τα οποία από ότι αναφέρθηκε δεν έχουν διορθωθεί στην καινούργια version του firmware. Εγώ περιμένω να βγεί μια καινούργια version για να το πάω για αναβάθμισει και αλλαγή οθόνης !!! καθώς έχω και ένα καμμένο pixel.
  19. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιστοιχίζεται ένας αριθμός τηλεφώνου που περιέχεται σε κάποιο μήνυμα SMS με τις επαφές του τηλεφώνου έτσι ώστε να ΄βλέπουμε σε ποιον ανοίκει (χωρίς όμως να χρειάζεται να τον καλέσουμε για να εμφανιστεί το όνομα του κατόχου του). Μια τέτοια δυνατότητα είχε προηγούμενο τηλέφωνό μου (Siemens ME45) σαφώς κατωτέρων δυνατοτήτων, γιατί να μην υπάρχει λοιπόν και στα symbian κινητά; Το παραπάνω χαρακτηριστικό είναι αρκετά χρήσιμο στις αναφορές χαμένων κλήσεων μέσω sms που προσφέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
  20. Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το Nokia Audio Manager. Μου φαίνεται πως κάπου διάβασα, χωρίς να είμαι βέβαιος, πως αυτό είναι που δινει την δυνατότητα στο PC να δει το N-GAGE. Εμένα πάντως κάποιες φορές που συνδέω το N-gage με τον υπολογιστή δεν μου αναγνωρίζει την MMC αλλά βλέπει ότι έχει συνδεθεί μια καινούργια συσκευή USB (δηλαδή δεν δίνει διαδρομή ,πχ D:, για αποσπόμενο δίσκο!!!)
  21. Δοκίμασε το Contacts Manager της AGORA (http://www.agora.cz)
  22. Έχει παρατηρήσει κανένας σας ότι αν σώσουμε έναν ραδιωφωνικό σταθμό με ελληνικούς χαρακτήρες τότε αυτός εμφανίζεται με τους γνωστούς από τα Windows σκανδιναβικούς χαρακτήρες. Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά σε αυτό το topic. Ακόμη διάβασα σε κάποιο ξένο site (δεν το δοκίμασα όμως) ότι αν πατήσουμε cancel την ώρα που εισάγουμε το όνομα του σταθμού που θέλουμε να αποθηκεύσουμε τότε το n-gage κρασάρει και θέλει format (*#7370#) για να διορθωθεί. Ακόμη όσον αφορά κάποιες symbian εφαρμογές (FSCaller, Extended Profiles) μετά απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου πρέπει να ενεργοποιήσω ξανά το FSCaller για να δουλέψει και να ξαναεπιλέξω το προφίλ που θέλω για να δουλέψει το autolock του πληκτρολογίου. Ετσι πρέπει να δουλευουν ?? ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο autoexec εργαλείο για να τα εκτελεί στην εκκίνηση του τηλεφώνου Sorry Για το μακροσκελές POST....
  23. Τελικά είχα κάνει copy ένα φάκελο από την flash στην mmc και γι αυτό δεν έπαιζε τίποτα !!! Μόλις έσβησα τα περιεχόμενά του το πρόβλημα λύθηκε. Ξέρει κανένας τίποτα για το ξεκίνημα του N-GAGE με το μολυβάκι πατημένο ? ΥΓ Ευχαριστώ για το TIP (*#7370#)
  24. Παιδιά τα κατάφερα.... Το crash-αρα το N-GAGE μου.... Έχει φάει πραγματική φρίκη. δουλεύει μόνο ως τηλέφωνο και όποιο κουμπί και να πατήσω (soft keys,joy pad,radio,music) μου βγάζει "Σφάλμα Συστήματος". Ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει είναι να έχω πατημένω το μολυβάκι κατά την διάρκεια της εκκινησης, κάτι που είδα να το προτείνει κάποιος φίλος σε άλλο post. Ο λόγος για το κρασάρισμα είμαι σίγουρα εγώ αφού έσβησα κάποια αρχεία από το C: θέλοντας να απεγκαταστήσω τα άπειρα προγράμματα που δοκίμασα αυτές τις μέρες. Γνωρίζει κανένας κάποιον τρόπο για να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση? Αλήθεια τί ακριβώς γίνεται όταν το boot-άρω με πατημένο το μαλυβάκι? Είναι κάτι σαν SAFE-MODE? ΥΓ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ
×
×
  • Create New...