Jump to content

gascp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gascp

  1. Vodafone Giga WiFi on the spot με κάρτα. 4,95€ για 10GB το μήνα. https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/
  2. Και σε μένα ήρθε. Κάρτες Q και vodafone από Πλαίσιο. Με το πρώτο boot και συνδέθηκε σε wifi την πήρε αμέσως.
  3. Για σας παιδιά. Το Gps με V7 και V7a παρόλο που κάθε φορά το γυρίζω σε "ψηλή ακρίβεια", όταν η συσκευή κάνει reboot ή restart αυτό ξαναγυρνάει σε "συσκευή". Κάνω κάτι λάθος ? πως γίνεται να κρατήσει σταθερά την "ψηλή ακρίβεια" ? BTW το FP και σε μένα δεν ανταποκρίνεται εδώ και αρκετές ρομ και modem που έχω δοκιμάσει. Πιθανό Hardware πρόβλημα ? ή να το παλεύω μα απανωτά clear και flash μπα και ...
  4. Το ίδιο με το δικό μου είναι φίλε. Ελπίζω εσένα να δουλέψει σωστά ο αισθητήρας. Προφανώς πήραμε παλιό stock της LeTV πριν αλλάξουν το πίσω καπάκι, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Εγώ τους έστειλα email για DOA και περιμένω από Δευτέρα να δω τι θα μου πουν. Πάντως μιας και δεν ήθελα να αλλάξω τον bootloader μέχρι να δω τι θα γίνει, με τις τελευταίες indian και china official που δοκίμασα το τηλέφωνο απλά "σπέρνει". Οθόνη από άλλο πλανήτη και απόκριση ακαριαία στα πάντα.
  5. ΟΚ. Ελπίζω να μην είναι hardware. Το θέμα είναι ότι δούλεψε την πρώτη φορά και μετά τέλος. Σαν πρώτο βήμα έκανα το Factory reset αλλά τπτ... Το λογότυπο είναι μέση ψηλά κάτω από τον fingerprint reader (τρομάρα του). Το πήρα απο Geekbying (ιταλική αποθήκη). Όσο θα κάνω τις δοκιμές θα ανοίξω και ένα ticket στο geekbying για DOA μιας και έχει πολύ μικρό περιθώριο 48 ωρών απο την παραλαβή και βλέπουμε τι θα πουν και αυτοί. Ευχαριστώ παιδιά, θα επανέλθω με νέα. Upd Πάντως το τηλέφωνο φυσάει. Εκπληκτική οθόνη, πολύ δυνατό σήμα, 4G τέλειο. (Το τηλ σύγκρισης είναι ένα Redmi Note 3 Pro). Αν παίξει και το fingerprint...
  6. Για σας παιδιά ! Παρέλαβα και εγώ τον πύραυλο. Αλλά έκπληξη έκπληξη το fingerprint ενώ δούλεψε στο αρχικό στήσιμο του κινητού μετά απο λίγη ώρα τέλος. Φοράει την Ινδική (X821) 5.8.0.16s. Έχει λέτε πρόβλημα ο fingerprint reader ή να ξεκινήσω τα flash ? Δεν με ενδιαφέρει το root απλά θέλω να δουλεύουν όλα. Προτάσεις ?
  7. Υποψήφιος νέος στο thread ψάχνοντας για το επόμενο κινητό έπεσα πάνω στο LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 820 Quad Core 4GB RAM 32GB ROM Android 6.0 Touch ID OTG από εδώ https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X821-4GB-32GB-Smartphone-Gray-385436.html Από Ιταλία με DHL σε λίγες εργάσιμες θα το έχω. Κόστος 170+€. Μου φάνηκε πολύ καλή τιμή, από χαρακτηριστικά το τηλέφωνο είναι πύραυλος και είδα ότι υπάρχουν και όλα τα καλά από θέμα λογισμικών. Επίσης είδα ότι το Χ821 έχει και την 20ρα μπάντα οπότε κομπλέ για Ελλάδα. Από ότι κατάλαβα τα λογισμικά είναι ίδια για την σειρά Χ82Χ οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λογισμικά του thread Σωστά ; (έκανα καλή αγορά ή ...)
  8. gascp

    Lenovo A328

    Μια χαρά είναι τα αρχεία της κάμερας. Δυστυχώς εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι οι κάμερες του Α328 είναι FIXED FOCUS (σταθερής εστίασης) οπότε κοντινές καθαρές φωτογραφίες γιοκ. :(
  9. gascp

    Lenovo A328

    Παιδιά αν μπορεί να μου πει κάποιος πως (και αν) γίνεται να πάρουμε κοντινές φωτογραφίες καθαρές. Προσπαθώ να βγάλω κάτι μικρές ετικέτες από κοντά και όλα είναι θολά. Προφανώς είναι λόγο του fixed focus αλλά λέω μήπως γίνεται κάτι και δεν το γνωρίζω. Πάντως βρήκα μάλλον το μοναδικό σοβαρό (κατ εμέ) μειονέκτημα του... Ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει κάτι
  10. gascp

    Lenovo A328

    @gkalen, Δοκίμασα το miui δύο φορές (όχι την τελευταία 7) και πέρα το ότι μου φάνηκε πέρα για πέρα εξωτικό είδα ότι δεν ήταν rooted. Δοκίμασα διάφορα root checker και μου έβγαζαν ότι δεν είναι root το τηλέφωνο. Τελικά ξαναέβαλα την Flight 150708 και όλα τέλεια. Τι λάθος κάνω με την MiUi ? Φυσικά σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση γινόταν κανονικά. Περιτώ να πώ ότι το lenovo με την Flight 150708 απλά .... σπέρνει. :X:up:
  11. gascp

    Lenovo A328

    @gkalen, παρακολουθώ το thread στο xda. :) Είναι απίστευτο στο τι έχει μεταμορφωθεί το "τηλεφωνάκι" με τα τελευταία λογισμικά σου ! Ελπίζω να συνεχίσεις να το στηρίζεις! Δύο πραγματάκια : 1) Εν αναμονή της νεότερης έκδοσης του MiUi, ποιό απο τα δύο λογισμικά θεωρείς ότι είναι καλύτερο? Το "μαμά" ή το MiUi ? 2) Κάνε μια διόρθωση στο "μαμά" στα sms το κουτάκι που στα αγγλικά λέει "Send" στα Ελληνικά λέει "Εχει". Ευχαριστούμε !!!
  12. gascp

    Lenovo A328

    :w00t::w00t::w00t: Το τηλέφωνο αναστήθηκε !!! Πειραματιστείτε άφοβα μαζί του. Με τον παραπάνω τρόπο επανήρθε σε κατάσταση "μαμά". ΟΛΑ τα αρχεία ΕΚΤΟΣ απο τα δύο πρώτα. (PRELOADER και MBR) Θα ανεβάσω κάποια στιγμή το screenshot του spflash για να μην το ξανά ψάξει κάποιος. Πρός το παρών κατεβάστε το αρχείου του post #160 να το έχετε εύκαιρο και επανέρχομαι με οδηγίες. Προφανώς το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί είχα κάνει update το τηλέφωνο από τη "μαμά" ενώ τα boot & recovery είναι από το αρχικό (άλλο) firmware. (Ελπίζω αυτό του Post). Θα συνεχίσω τους πειραματισμούς μου με αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τηλεφωνάκι και θα επανέλθω και εγώ. gkalen ευχαριστώ !
  13. gascp

    Lenovo A328

    Λίγο ποιο αναλυτικές οδηγίες ? πως που θα τα επιλέξω ? πως θα φλασάρω ? sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ...:cry:
  14. gascp

    Lenovo A328

    To ΜΤΚ tools που δημιούργησα το scatter δεν το βλέπει γιατί απλά το τηλ δεν κάνει boot. To spflash δείχνει να δουλεύει. Το φαινόμενο λέγετε boot loop και λογικά φτιάχνετε. (ελπίζω....) Με το spflash αφου κάνω download το boot.img μετά αποσυνδέω το τηλ και μετά επιλέγω μόνο το recovery και συνδέω πάλι. Έτσι το έκανα, πάντα λέει ΟΚ αλλά το τηλ είναι σε bootloop. Μπορώ να περάσω ολόκληρο image με το spflash ? upd να τα αρχεία http://s18.postimg.org/6nxqhj2t1/image.gif http://s18.postimg.org/3v4ixi2gl/image.gif μπορώ να το περάσω με spflash ολόκληρο ώς έχει ?
  15. gascp

    Lenovo A328

    τπτ... μια από τα ίδια. Μπορείς έστω και τώρα να γράψεις αναλυτικά τα βήματα του post 142 ? Έκανα ότι έγραφε. Γιατί συνέβη αυτό ? Το spflash το βλέπει. Το scatter file το δικό του το έχω.
  16. gascp

    Lenovo A328

    SOS !!! Προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματα του post 142... Μετά το spflash και αφού κάνω πρώτα download το boot.img και μετά το recovery το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να προχωρήσω. Βγάζει lenovo powered by android μετά η οθόνη γίνεται άσπρη και μετά πάλι από την αρχή. restart - lenovo - λευκή οθόνη - restart .... Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει είναι ν βγάλω την μπαταρία. Το spflash γίνεται κανονικά και βγάζει ΟΚ. Μπορώ να ξαναπερασω τα boot και recovery αλλά το ίδιο... Παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....
  17. gascp

    Lenovo A328

    Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να γράψω αναλυτικά πως θα κάνουμε το root γιατί με τις 10 σελίδες του thread κάπου χάθηκα .... Ευχαριστώ !
  18. Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά για Λάρισα έχει τα χάλια του. Mάλλον χρησιμοποίησαν χάρτη της δεκαετίας του 80 γιατι κάποιες πεζοδρομήσεις βασικών δρόμων δεν τις έχει και σε οδηγή μέσα απο αυτούς (σωστό ;;;). Παντως και για επαρχιακό δίκτυο που επίσης δοκίμασα δεν λέει και πολλά (είναι φειδωλό :lol:). Δεν ξέρω τι αναβαθμισαν με τους νέους χάρτες (αυτούς πέρασα). Destinator, μακράν το καλύτερο.
  19. Παιδιά έχω μια SD κάρτα μάλλον οικονομική 1gb. Αξίζει να αγοράσω μια γρήγορη SD ? θα δω διαφορά στην απόκριση του Rye3503 ? Αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη ας την προτείνει έστω και σε PM.
  20. Για και μένα ! Παρακολουθώντας και εγώ την συζήτηση σας δεν άντεξα στο πειρασμό και είμαι πλέον και εγώ κάτοχος του rye 3503. Το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι παρατήρησα ένα pixelακι κολλημένο. Σε μαύρο φόντο είναι ελαφρός λευκό (όχι πολύ έντονο), σε κανονική χρήση φυσικά δεν γίνετε αντιληπτό. Το rye ήρθε καινούργιο με την ζελατίνα στην οθόνη και κατά τα άλλα δουλεύει καλά. Αξίζει το κόπο να δω θέμα αντικατάστασης ή θα μπλέξω χειρότερα και θα καταλήξω με κάποιο μεταχειρισμένο ? :X Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...