Jump to content

eliasap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eliasap1

  1. eliasap1

    Huawei G700

    Settings - backup & reset - factory data reset
  2. eliasap1

    Huawei G700

    Εαν εχετε προβλημα με χαμηλη ενταση στα ακουστικα , μπορειτε να μπειτε στο ENGINEER MODE ως εξης: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2718011
  3. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους.
  4. Οπως εχουν πει αρκετοι πιο πανω , οταν σκας 600+ για κινητο πρεπει να τα εχει ολα και να μην μπορει να του βγει κοντρα πχ. ενα αλκατελ των 25 ευρω. Απλα. Το μονο που εξαιρούμε βεβαια ειναι η μπαταρια εκει χανουν ολα τα smartphone εναντιων των απλων κινητων... .
  5. Θα συνεχιζα την παραδοση που εχει η Sony σε σμαρτφον, αλλα με 2 το πολυ Xperia, high end και low end , για να ερθουμε στις παλιες καλες εποχες που ειχε ενα ξεκαθαρο flagship (P800, P900 κλπ.) και ηταν ο βασιλιάς τον σμαρτφον. Τωρα εχει μπερδεψει λιγο τον κοσμο...
  6. Διαβαζα την βιογραφια του τις προαλλες. Mε καταπλήσσει το γεγονός οτι κάποιες αποφάσεις που πηραν τοτε με Γκειτς κλπ., χωρις να το ξερουν οι ιδιοι βεβαια, αλλαξαν η διαμορφωσαν το μέλλον στους υπολογιστές.
  7. Μαλλον ειναι αργα. Δεν νομιζω ποτε να εχει μεγαλο μεριδιο. Εαν οι τιμες και τα κλειδωματα ειναι επιπεδου αππλ , ο κοσμος θα παρει αππλ γιατι ηδη κανει την δουλεια σωστα χρονια τωρα.
  8. Πραγματικά από τις λίγες εφαρμογές που κάνουν όσους δεν έχουν σμαρτφον , να ζηλεύουν!
×
×
  • Create New...