Jump to content

dnek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dnek

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dnek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ mantsag1 είχε αρχίσει να με εκνευρίζει ο ήχος. Από τη μεριά μου να πω κι εγώ ότι το κινητό ειναι πολύ καλό για τα λεφτά του! Και για να κάνω ένα παράπονο, βάλε ρε lg flash στην κάμερα να εισαι super!!!!!
  2. Απέκτησα και εγώ πρόσφατα το γλυκό μπισκοτάκι μου!!!! Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να απενεργοποιήσω τους ήχους από τα πλήκτρα;;;; :ninja:
  3. Φίλε μου μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Εκανα τα jar αρχεία jad και τα έβαλα με bluetooth αλλά μου λέει μη υποστηριζόμενη μορφή αρχείου Ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία;;;;; :O
  4. Πως κοιτάμε το bit rate και ποιο είναι το σωστό bit rate στο οποίο πρέπει να κωδικοποιηθούν;;; :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  5. Εστειλα με bluetooth ορισμενα mp3 από το παλιο κινητο μου στο καινουριο μου G600 και όλα ηταν μια χαρά. Τα χρησιμοποιώ για ήχο κλήσεις κτλ. Όταν ομως του έστειλα mp3 από το pc τα αναγνωρίζει μόνο μέσω mp3 player και δεν μ' αφήνει να τα χρησιμοποιήσω σαν ήχο κλήσης (βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενο"). Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει;:cry:
  6. aris_21 σ' ευχαριστώ πολύ μολις γυρίσω σπίτι θα τα δοκιμάσω. Αν δουλεψει με σώζεις απο πολλές μερες ταλαιπωρίας.:D
  7. Εχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές που λένε ότι είναι για S60 3rd edition και όταν πάω να τις εγκαταστήσω στο κινητό μου βγαίνει μήνυμα ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ή απλά οι εφαρμογές δεν έίναι συμβατές.
  8. Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές τους Οι εφαρμογές που είναι για s60 τρέχουν και σε s40; :O Πιο συγκεκριμένα το route 66 τρέχει σε s40
×
×
  • Create New...