Jump to content

kwstask_22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstask_22

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kwstask_22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια προσπαθω να εγκαταστησω κατι εφαρμογες και μου λεει σφαλμα εφαρμογης επικοινωνηστε με τον προμηθευτη και λοιπα...πως θα την εγκαταστησω?
  2. παιδια μολις πριν το ανοιξα το πακετο απτο εισοπ...ασπρο με μπλε....******* το τηλεφωνο....το κουτι ητανε μαυρο και γραφει το γκαραντια ιταλια...εχουμε και λεμε..το προντακτ κοουντ ειναι το 0577609 και τυπος ρμ-504 γερμανικο ε?γλωσσα που εχει οριστει μου λεει 07..με το που τανοιγω αλλαξα την γλωσσα σε ελληνικα και τισ λοιπες ρυθμισεις...αυτα τα συντομα..το καπακι τησ μπαταριας ειναι οντωσ ελαστικο αλλα δεν κουνιεται καθολου οταν ειναι κλειστο...μια χαρα το βρισκω...περισσοτερα προσεχως --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  3. την δευτερα το μεσημερι το παραγγειλα απο εσοπ και λογω της απεργιας στα λιμανια θαναι εδω-ροδο- αυριο το αργοτερο μεσημερι λενε..για να δουμε....ουφφ...ααα ....για τις εφαρμογες χρειαζεται το παιθον η σε ορισμενες?
  4. σας ευχαριστω για την υποστηριξη...ειδα και κατι εφαρμογες στο γιουτιουμπ και ειναι σουπερ...θα το περιποιηθω καταλληλως.. λετε ναχω προβλημα που το πηρα απο εσοπ?
  5. γεια σας και απο μενα παιδια...φανατικος νοκιας ειπα να το παρω.....την δευτερα το παραγγειλα απο ε-σοπ..ασπρο με μπλε...το περιμενω αυριο...θα σας πω εντυπωσεις....
×
×
  • Create New...