Jump to content

jg_sot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    892
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jg_sot's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. Να'σαι καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιάσει το φαινόμενο. Και το λέω γιατί έχω ακόμη 2 μήνες εγγύηση. Είμαι Πειραιά. Αν τυχόν προκύψει κάτι, σε ποιον αντιπρόσωπο να απευθυνθώ; τα έχω αγορασμένο από ευρωπαϊκό Άμαζον.
  2. Καλημέρα. Έχω τα AirPods Pro και μετά από το τελευταίο update (5Ε133), το οποίο μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά το αναφέρω, παρατήρησα ότι μου έκανε αποσυνδέσεις όταν πάω να στείλω κάποιο ηχητικό μήνυμα είτε σε iMessage ή FB Messenger για παράδειγμα. Μετά από μέρες, χθες έκανα μια διαγραφή και επανασύνδεση συσκευής. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμη. Είναι κάποιο θέμα h/w ή απλά s/w; Ευχαριστώ
  3. Μου το κάνει και εμένα. 13 Pro Max το κινητό. Έχω σβήσει την εφαρμογή G Maps, αλλά τίποτα. Επίσης ένα άλλο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από ομιλία περίπου 5-7 λεπτών, κολλάει η κλήση με έντονο ήχο συντονισμού αλλά αυτό ίσως είναι μόνο θέμα infotainment γιατί αν αποσυνδέσω το κινητό από το καλώδιο, η κλήση είναι ενεργή κανονικά από το ακουστικό του κινητού. Αμάξι του ομίλου Vag.
  4. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Πρόκειται για ένα καθολικά καλύτερο τηλέφωνο (το iPhone 13pm εννοείται) . Καλορίζικο λοιπόν αυτό που πήρες.
  5. Έχει τύχει στης κοπέλας μου το 13άρι. Το αφήσαμε λίγη ώρα και έφτιαξε. Ούτε με restart έφτιαχνε όμως. Έπρεπε να το αφήσουμε.
  6. Καλορίζικο αλλά άργησες 18 χρόνια για τα εγκαίνια του Ναού.
  7. jg_sot

    iPhone XS Max

    Ναι. Μια χαρά και της αρέσει όπως μου είπε.
  8. jg_sot

    iPhone XS Max

    Ναι στης μητέρας μου.
  9. Θα πάρεις κάποιο καλώδιο baseUS για το αμάξι. Καλή ώρα αυτό που έχω εγώ https://www.skroutz.gr/s/17021625/Baseus-Cafule-Braided-USB-to-Lightning-Cable-Black-Red-1m-CALKLF-B19.html?from=catspan και θα γλιτώσεις έναν σκασμό λεφτά.
  10. Και όμως η άμμος είναι θέμα. Ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα σε αμμουδερές παραλίες με αέρα και είχα το κινητό μέσα σε τσάντα θαλάσσης και από τον αέρα έβρισκα κόκκους άμμου στο πλαίσιο μεταξύ θήκης (apple leather case) και τζαμιού. Έβγαλα το κινητό και το άφησα εκτός θήκης. Αν μπει κόκκος μεταξύ πλαϊνού και θήκης, θα γίνει χάλια. Η άμμος είναι ό,τι χειρότερο.
  11. Δεν σε ξέρω φίλε μου, αλλά έκανα πλάκα με την υπογραφή του Άντονι. Και όμως έπεσα διάνα 😂
  12. Απλά να σε ενημερώσω ότι ο Κωνσταντίνος είναι και Παοκτζής 😂
  13. Το πιο ωραίο χρώμα όλων, πιο διαχρονικό, πιο clean, είναι το λευκό silver. Αν αποδεχτείς τα όποια hairlines συμβούν στο πλαίσιο, προχώρα με αυτό αλλιώς πάρε το SB.
  14. Ενώ παλιά που είχε 12mp φακό, φημιζόταν για το τρομερό βίντεο. 😂
×
×
  • Create New...