Jump to content

aris206xs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aris206xs

  1. Γεια σας, πέρασα εχθές την γνήσια belle (έχω Product number 059F047 , δεν έχω περάσει ποτέ μου κάτι μη ‘’μαμίσιο’’) πριν την περάσω έκανα μορφοποίηση της κάρτας Ε και της κάρτας F και μετά έκανα το *#7370# , ήθελα το κινητό καθαρό πριν, δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι. Το πρόβλημα που έχω (για αυτό έγραψα και τα παραπάνω) είναι πως όταν περνάω από το pc μου βίντεο και εικόνες (σαν δεδομένα τα ‘’πετάω’’ μέσα) δεν φαίνονται στην έκθεση, σε όποιο φάκελο και να πειραματίστικα να τα μεταφέρω, αν τραβήξω βίντεο η φωτογραφίες από το κινητό φαίνονται κανονικά, ξέρει κανείς να μου πει γιατί; τι έκανα-κάνω λάθος;
  2. Από την επιλογή '' ποιότητα βίντεο '' επέλεξε την custom είναι η 720p.
  3. Παιδιά για όσους δεν το ξέρουν ( Είναι πολλά τα παιδιά, που δέν το ξέρουν!!! ) αν το radio cd του αυτοκινήτου σας έχει ''AUX IN'' ( μονό καρφί stereo δηλ. αν είναι μπροστα, πλέον όλα έχουν ακόμα και των 50€ radio cd) με ένα απλό καλώδιο ήχου aux ΚΑΡΦΙ και απο τις δύο μεριές 3.5mm ( κάνει 3€ περίπου) συνδέεται άμεσα ΧΩΡΙΣ την χρήση άλλου καλωδίου, το Streak με το radio cd και ότι παίζει το Streak ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου με ''γαμ..τι'' απόδοση!!! Έχω περάσει μουσικά βίντεο και ταινίες στο Streak ( με το Free Video Converter V2.9.0.0 πολύ καλό, δωρεάν και με Ελληνικά) και σε συνδιασμό 5άρα οθόνη + ηχεία αυτοκινήτου έχω ένα αποτέλεσμα ''γαμ..το'' μέσα στο αυτοκίνητο, κλέβει τις εντυπώσεις!!! Αυτό γίνετε ΕΝΝΟΕΙΤΕ με όλα τα μοντέλα συσκευών με έξοδο ήχου 3.5mm όπως το Streak ( mp3 player, nokia κ.τ.λ.)
  4. Χρόνια σας Πολλά, καλές γιορτές!!! για θήκη σου-σας προτείνω την: http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_500000_11001029&products_id=31251 Απλά τέλεια! ξέρουν απο θήκες, είμαι πολύ ευχαριστημένως, πολύ καλή ακουστική (έχει τρύπες σε όλο το μήκος του μεγάφωνου πίσω, ώστε να μήν το "μπουκώνη", σημαντικό αυτό!!) Πολύ καλή εφαρμογή με όλα τα πλήκτρα λειτουργικά (αλλά μπορεί να βγεί και εύκολα αν το θές σάν POUCH χωρίς το μεονέκτημα να σου γλιστρήσει, σημαντικό και αυτό!! είναι τόσο σφιχτή όσο χρειάζεται, μπαινοβγαίνει χωρίς να ''χαρακώνεται'') Πολύ ''μουράτη'' και δέν παχαίνει πολύ την συσκεύη που φοβόμουν, με θήκες μέσα για κάρτες κ.τ.λ. όπου εγώ έβαλα ένα πανάκι καθαρισμού οθόνης κομένο στη μέση, με βολεύει πάρα πολύ, πιστεύω πώς αξίζει πολύ σαν θήκη, προστατεύει πραγματικά την συσκευή. Κλείνοντας γιατί σίγουρα σας κούρασα την πήρα από ebay μαζί με τα έξοδα 40euro.
  5. και πως να ανοιξω την εμπροσθια καμερα!!! Δεν κανει βιντεοκληση? τοτε γιατι την εχει? Ξερει κανεις;
  6. Παιδια υπαρχει καπου στη συσκευη η διαρκεια κλησεων οπως π.χ. το μητρωο στα nokia για να βλεπω την διαρκεια ολων των εξερχομενων κλησεων; και αν ναι που; Ευχαριστω.
  7. Εγω ( για το ερωτημα σου για τις επαφες ) περασα το πληκτρολογιο Greek Virtual Keyboard απο το Market και με την διαδικασια αντιγραφη-paste τις περασα γενικα ευκολα. Οταν μπαινω να κανω update νέας έκδοση 2.2 over-the-air απο το System updates ( http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A111100 ) δεν την βρίσκει, ξερετε ποτε θα βγει, εχω αγωνια!!! ( Δεν ξερω να κανω αυτα τα ''κολπα'' που κανετε λογο αγγλικων και με φοβίζουν )
  8. Σε ευχαριστω φιλε αλλα επειδη ειμαι νεος στο Android, θα περιμενω να κανω το επίσημο-αυτοματο update απο την συσκευη 1.6 σε 2.2 ( οταν ερθει, γιατι ακομα δεν μου το κανει ) για να μην κανω κανα λαθως!!! ( πιστευω θα εχει την επιλογη ελληνικου μενου!!! ) Δεν ξερω να κανω κατι αλλο. ( Η απαντηση στον AMTECH απο χθες )
  9. Ειναι χαλια τα αγγλικα Γιαννη αλλα με σωζει καπως η μεγαλη εμπειρια απο αλλα καλα κινητα νοκια, αλλα πρωτη φορα παω σε ANDROID. Παρατηρω ομως εκπληκτος οσο το δουλευω το ποσο καλο ειναι!!Δεν ειναι πολυ δυσκολο απλα προσεχω να μην αλλαξω-ρυθμισω κατι που θα το μετανιωσω. Εκει που κολλαω ειναι στο οτι δεν μου κανει αυτοματα την αναβαθμιση απο 1.6 που εχει σε 2.1 ?? Δεν ειναι ''μαμισια'', δεν εχω καταλαβει! Να το αφησω ετσι?
  10. Για σας παιδια, σημερα το πρωι παρελαβα το Streak απο multirama Ηρακλειου Κρητης ( 650euro με 12 ατοκες ). Ειχα δεδομενο οτι θα εχει Ελληνικα αλλα δεν εχει!!! Μπορω να κανω κατι η την πατησα!!! Τα αγγλικα μου ειναι χαλια και δεν καταλαβαινω τιποτα!!!
  11. Γιά σας παιδία, πήρα σήμερα το Ε52, το έβαλα να το φορτίσω και δεν το έχω ανοίξει ακόμα, αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι: Όταν το έβγαλα από το κουτι (είναι πανέμορφο!!) αμέσως το μάτι μου πήγε στα (νομίζω ενιαία) πλευρικά επάνω πλήκτρα, παίζουν έντονα (κούνημα)! ειδικά της αύξησης είναι και ποιό έξω, το κάνουν όλα; είναι φυσιολογικό; Σας ευχαριστώ.
  12. Για σας παιδιά, μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο τον χάρτη της Ελλάδας και όχι όλης της Ευρώπης? Δεν θέλω να χάσω 1,3GB από την κάρτα μνήμης και στο Nokia Map Loader που εγκαταστάθηκε απο το mini cd του κινητού, δεν έχω όπως παλιά την επιλογή κάθε χώρας ξεχωριστά αλλά όλης της Ευρώπης. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...