Jump to content

stathis123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.331
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

5 Followers

About stathis123

  • Ημ. Γέννησης 30/10/1991

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 14 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

17.851 profile views

stathis123's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

28

Φήμη

  1. 3 ημέρες περιμένω ήδη για platinum απο online. με ειχαν καλεσει αμεσως για καποια επιπλεον στοιχεια αλλα απο τοτε δεν επεστρεψαν 🙂
  2. Ναι κανονικά --------------------------- Παιδια εχετε εμπειρια απο χρονους εγκρισης πιστωτικων καρτων στην alpha? ευχαριστώ 🙂
  3. σκατουλες μας σκοτωσαν με το 7,95
  4. ισχυει, μονο μεσα στο Νοεμβρη στην payzy ειχα συναλλαγη πανω απο 20 ημερες και ειχε κολλησει στην δεσμευση, επρεπε να στειλω μνμ για να αποδεσμευτουν. Στην Alpha αγορασα καποια αεροπορικα και ειχα 3 συναλλαγες: 1 ολοκληρη η τιμη συναλλαγης δεσμευμενη και αλλες 2 που ηταν δια 2 η αρχικη συναλλαγη ολοκληρωμενες. παλι αιτημα για να γινει η αποδεσμευση. Σε τετοιες περιπτωσεις αξιζουν οι πιστωτικες γιατι στην ουσια δεν ειναι χρηματα που σου κρατανε αλλα το οριο. ιδιως αν ειναι μεγαλα ποσα.
  5. προσπαθω το digital onboarding αλλα δεν λειτουργει στα τελικα σταδια🤣
  6. oσο ενα απλο sms αν θυμαμαι καλα
  7. και μαλιστα παιρνει ποντους για αγορες με klarna που απευθειας δεν παιρνεις 🙂
  8. μια μικρη προσευχουλα να παρει αδεια τραπεζικη στην Ελλαδα η revolut, να βαλει ελληνικα ΙΒΑΝ μπας και καταλαβουν λιγο ανταγωνισμο 🤬 αν και με το 1% φαινεται να στοχευουν την payzy, την εχουν αχτι στην Εθνικη.
  9. παιδια εχετε ακουσει καμια προσφορα για φορητοτητα σε 50αρι vdsl? στο site δεν βλεπω και κατι ενδιαφερον
  10. Γενικα η ΖΕΝ εχει νοημα αν θελετε 1 χρονο επιπλεον εγγυηση στα ηλεκτρονικα χωρις να εχετε πιστωτικη. το θεμα ειναι οτι με την ΑΧΑ που ειναι τωρα η διαδικασια για το claim ειναι απαραδεκτη. απο 1/1 αλλαζουν ασφαλιστικη και ελπιζω να ειναι καλυτεροι.
  11. Δεν τις λες και νεες, την ΖΕΝ την εχω πανω απο 4 χρονια και εχω χρησιμοποιησει και την υπηρεσια εξτρα εγγυησης στα ηλεκτρονικα χρις καποιο αποτελεσμα προς το παρον.
  12. αιτηση με μειλ και ακολουθωντας τις οδηγιες https://www.tiresias.gr/el/idiotes/exypiretisi-koinou/
  13. Οι κρύσταλλοι που θα συγκεντρώσει ο κάθε πελάτης θα μετατραπούν σε GBs και θα αποδοθούν στον κάθε ένα δωρεάν. Η απόδοση των GBs θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17/11 και τα GBs θα είναι διαθέσιμα προς χρήση για 3 ημέρες απο την ημερομηνία απόδοσης τους. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την απόδοση των GBs με γραπτό μήνυμα (SMS).
  14. Ναι για να μην πληρωσεις πρεπει να εχεις μισθοδοσια η πανω απο 10κ καταθεσεις https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking#:~:text=Με έως 0,60€ τον μήνα, το Eurobank My Blue Advantage
  15. Αναφορες -> μηνιαια τιμολογια τα δινεις και στο λογιστη για να στα περναει στα εξοδα
×
×
  • Create New...