Jump to content

ciel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ciel

  1. Λοιπον,μαπα το καρπουζι. Τρομαζει να πιασει σημα 3G και οταν πιασει δεν μπορεις να μιλησεις.Εχει πολυ κακη ποιοτητα σηματος. Ακομη και αν απενεργοποιησεις το 3G και παλι εχει πολυ κακη ποιοτητα σηματος. Γι'αυτο το λογο το πηγα στη vodafone μου εδωσαν καινουρια συσκευη η οποια εχει το ιδιο προβλημα. Με απογοητευσε. Ευτυχως που τις παλιοτερες συσκευες δεν τις πουλησα και με εχουν βολεψει.
  2. Ki'εγω σταματησα χτες τη διαδικασια συνδεσης forthnet double play γιατι οταν λενε κατα μεσο ορο 40 εργασιμες αναμονη,ειμαι στις 50 ηδη και δεν προβλεπεται να συνδεθω πριν τις 75 εργασιμες τοτε αυτο χαρακτηριζεται ως ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ.
  3. Mηπως ξερει κανεις κολπα για το zv60?? H πρωτη σελιδα αυτου του τοπικ εχει καλα κολπα αλλα τα πιο πολλα δεν λειτουργου μιας και μιλαμε για κινητα του 2003. Ευχαριστω για το χρονο σας.
  4. Xθες πηρα κι'εγω αυτο το κινητο και ενω εβαλα το προγραμμα vodafone unlimited δεν μπορω να δω live tv.Προφανως κανω κατι λαθος η θελει καποια ρυθμιση??
  5. Το πρωτο μου κινητο ηταν ενα 1610 nokia.Το προβλημα ειναι οτι η μπαταρια παρεδωσε ψυχη και πνευμα προ ετων.Ξερετε που θα βρω μπαταρια επειδη το νοσταλγω και επειδη εχει ευδιακριτα πληκτρα για τον πατερα μου.
  6. Καλημερα κι'απο εμενα. Το προβλημα με το ξυπνητηρι το ειχα σ'ενα ν525.Το προβλημα λυθηκε οταν το πηγα στην βοντα και καναν λεει reset.
×
×
  • Create New...