Jump to content

ribo_w850

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ribo_w850

  • Ημ. Γέννησης 09/10/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ribo_w850's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απίστευτο κινητό! Ότι πρέπει για δωράκι!
  2. Δεν θα με χάλαγε ένα 2-καρτο. Καλή επιτυχία!:D
  3. Ότι χρειαζόμουνα για να ανέβει η ψυχολογία μου...Good luck!!!
  4. Άντε να μας φτιάξει λίγο το κέφι...! Καλή επιτυχία σε όλους!:happy:
  5. Θα το δωκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλημέρα! Θα ήθελα λίγη βοήθεια καθώς πέρασα στο κινητό μου κανα δύο custom rom(cm7, nova HD, WajkIUI) με ενεργή την τελευταία και δεν μπορώ ούτε γνωρίζω ακριβώς πως να περάσω την official 2.3.4. Δοκίμασα με το back2stock αλλά κόλλαγε το κινητό. Ψάχτηκα λίγο πριν γράψω αυτο το μήνυμα αλλά κανένας οδηγός δεν με κάλυψε στις απορίες μου γύρω από διάφορα (kernel, baseband κτλ).:( Τέλος μετά από πολύωρη αναμονή κατάφερε να κατέβει από εδώ(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041) η BIN_LGP990AT-00-V20q-EUR-XX-JAN-24-2012-0 και η BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0 αλλά δεν ξέρω πως να περάσω μία από τις δύο. Οπότε θα ήθελα τα φώτα σας.:) Ευχαριστώ πολύ!
  7. Χρόνια Πολλά 1ον: από που μπορω να κατεβάζω εφαρμογές εκτός market μιασ και δεν τις βρίσκω ολες; 2ον:πως τοποθετούνται στο stickaki που δλδ και πως τισ βρισκω από το κινητό ευχατιστώ
  8. εμενα φιλε kwtsouli οταν στο z4root παταω temporary root μου βγαζει "usb debugging must be enabled" και μπλα μπλα μπλα και οταν πατησω οκ με παει στισ ρυθμισεισ εφαρμογων..... Υ.Γ. Αυτο το root μου εχει σπασει τα νευρα....... edit: εντελει βρικα τι φταιει, ηθελε ενα τικ στον εντοπισμο σφαλματων USB.....ελα ντε ομωσ που μετα μου εβγαλε error...εσενα κατευθειαν εγινε?
  9. γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω στο μάρκετ εφαρμογές όπως root explorer, busybox, z4root κτλ....το root το έκανα με μια εφαρμογεί που βρήκα τυχαία....
  10. ρε παιδια προσπαθησα να το κανω με το super one click αλλα τιποτα...κανω με τα σφαλματα οσο πιο γρηγορα μπορω αλα τιποτα συεχεια μου βγαζει το κινητο τισ επιλογεσ οταν βαζω το usb και το πραγραμα τρεχει κανονικα στο pc αλλα τιποτα.....και λεω να το κανω με το προγραμμα το z4root αλλα δεν το βρισκω πουθενα ουτε στο market ουτε στο γοογλε απο το κινητο που μπηκα...βρικα ενα και μου λεει αγνωστη μορφη....help!!!
×
×
  • Create New...