Jump to content

shadow_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shadow_gr

  1. Πάντως φαίνεται ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με όταν το usb είναι συνδεδεμένο, αλλά η αλήθεια είναι ότι απο τότε που πέρασα σε miui 4.1.24 δεν έχει συμβεί καθόλου.
  2. Δεν έχει κανείς το πρόβλημα με "ghost touches"; Έχει αναφερθεί πάντως, περισσότερα εδώ. Προσωπικά το έχω συναντήσει κυρίως όταν είναι συνδεδεμένο το micro usb. Μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει το κινητό, σήμερα κατέφθασαν και το mhl cable, και παίζει άψογα στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για το otg. Μένει να βρώ ένα καλό συμβατό bluetooth πληκτρολόγιο και θα έχω καλύψει τις ανάγκες μου.
  3. Τελικά ζήτησα refund 30$, λόγω της διαφοράς ως χριστουγεννιάτικη προσφορά και δεχτήκαν. Οπότε γλιτώνω και την ταλαιπωρία. Δηλαδή μου κόστισε 304$, δηλ. 225€ για το 16άρι.
  4. Άνοιξα case στο paypal, είδωμεν. Στην τιμή που πήρα το 32άρι έχει τώρα το 16άρι, αλλά το πρόλαβα σε προσφορά. Χαμένος δεν είμαι απο μία οπτική. @maroubas: Αν στο πουλήσω δεν θα περιμένω για να μου έρθει το άλλο; Έτσι κιαλλιώς θα στο πούλαγα στην τιμή που το πήρα, οπότε δεν αλλάζει κάτι, αν σκεφτείς ότι το 16άρι έχει τώρα όσο πήρα το 32άρι.
  5. Δυστυχώς σήμερα είδα ότι μου στείλαν το 16άρι οι κινέζοι. :mad: Τι κάνω τώρα ανοίγω case στο paypal; Το στέλνω πίσω; Τους έχω στείλει mail και περιμένω απάντηση... Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ PS. Άντε να περάσουν πάλι 3 εβδομάδες ακόμα ή και παραπάνω αν περιμένω να το λάβουν για να μου στείλουν το σωστό. :(
  6. Παρέλαβα και εγώ σήμερα, το είχα παραγγείλει στης 02/01 από το to2c.com. Καλά το κινητό είναι πολύ μπροστά. Τρελό vfm.
  7. Θα περιμένω, σε ευχαριστώ
  8. Σε ευχαριστώ. :) Καλή χρονιά εύχομαι. Μόλις παραλάβω θα πώ εντυπώσεις.
  9. Κοίτα με Singpost στο to2c.com γλιτώνω ένα 20άρι και έχω και τα καλούδια που δίνει(θήκη δερμάτινη, σιλικόνης κ' screen protector), δηλαδή βγαίνει στα ~245€. Δεν με νοιάζει να περιμένω 20μέρες, αρκεί να μην "χαθεί". Tracking number θα έχω στο to2c.com με Singpost; Αντιθέτως στο ibuygoo.com βγαίνει στα 265€ με Singpost Registered Mail(with tracking number) και χωρίς τα "καλούδια". Κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προτιμήσω το 2ο;
  10. Μιας και σκοπεύω να κάνω την πρώτη μου παραγγελία από Κίνα, και γλυκοκοιτάζω αυτό το κινητό, έχω μερικές απορίες για όποιον μπορεί να με κατατοπίσει. 1) Υπάρχει περίπτωση με EMS ή Singapore Post να περάσει τελωνείο;(αν μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος αυτό ή αν υπάρχει "μέθοδος" να το προστατεύσουμε από το τελωνείο) 2) Περίπου πόσες μέρες κάνει με EMS ή Singapore Post;(αν γίνει μέχρι 2-3 Ιανουαρίου η παραγγελία, λόγω πιθανότατα πολλών παραγγελιών αυτή την περίοδο) 3) Tracking number δίνει μέσω EMS ή Singapore Post; 4) Εντός πόσων ημερών μπορώ να ανοίξω dispute αν κάτι δεν πάει καλά; Το ποσό επιστρέφεται όλο; 5) Φαντάζομαι το to2c.com είναι αξιόπιστο,ή προτείνεται κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  11. Χρησιμοποιεί κανείς την cm10 4.2.2 του ShenDu; Γενικές ερωτήσεις για rom: 1)Μιας και ήμουν αρκετό καιρό με μία custom rom του pikachukaki(ICS), και είχα ράδιο. Απο την 4.1.x και μετά πάει το ράδιο στις custom rom; 2)Επειδή θέλω να μειώσω τα προβλήματα ποια είναι κατα την γνώμη σας η πιό σταθερή rom, μιας και έχει αρχίσει και μου δείχνει την ηλικία του το κιν; (απαραιτήτως αυτές οι προυποθέσεις: default cpu clock, radio, κλήσεις, άντε και λίγο smooth browsing :p, παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν)
  12. Καλη επιτυχία, αλλά είναι ειρωνεία να το λέω ενώ ταυτόχρονα μειώνω τις πιθανότητες σας να κερδίσετε(αντίστοιχα και εσείς τις δικές μου). :D
  13. Pikachukaki, ποιά θεωρείς την πιό σταθερή(απο άποψη λιγότερων προβλημάτων) απο τις τρέχουσες 4.0+, αλλά και μεταξύ αυτών που συνεχίζουν να "συντηρούνται" γιατί απο ότι διάβασα άλλαξες στρατόπεδο. Προδότη.:p P.S: Ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιέρωσες αλλά προπάντων για το μεράκι σου να μάθεις τα ενδότερα των android rom.:) Καλή συνέχεια με το επόμενο κινητό σου.;)
  14. Εκτός και αν περιμένουν να δώσουν το motorola xt5,και κρατάνε κλειστές τις αποθήκες για να προωθήσουν λίγο αυτό και να προλάβει να αρπάξει "ανυπόμονους" και το ideos-άπατο.
  15. Ξεκινώντας απο την λαμογιά και την απαξίωση,θυμηθήκαμε τα του οίκου μας οι έλληνες.Αν βγείς έξω απο την πόρτα σου και ρωτήσεις 100 ανθρώπους πόσοι απο αυτούς έχουν βολευτεί,σίγουρα οι 90 θα πούν ότι κάπως τους βολέψαν(αλλά με προφανές αντίτιμο) και οι υπόλοιποι 10 θα σου πούν έπρεπε να εκμεταλλευτώ και να αφήσω την ιδεολογία μου,χαρακτήρα μου,πεποιθήσεις μου στην άκρη,και να αρπάξω την "ευκαιρία"...Είναι κατάντια αυτό το πράγμα... Είμαι 24 χρονών,τελειόφοιτος πληροφορικής και το μόνο που ψάχνω είναι ανταπόκριση στις επαγγελματικές μου δυνατότητες...Δεν ήμουν ποτέ τελειομανής αλλά μαρέσει να διαβάζω γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω,ποιό το κέρδος όμως;Όταν για να δουλέψεις,(μόνο στον ιδιωτικό τομέα πια),πρέπει να είσαι τελειόφοιτος του MIT και βάλε....Ξέρετε πόσα τούβλα γνώρισα στην σχολή μου;Πάρα πολλά,με μία κοινή ιδεολογία,να βολευτούν...Έ οχι ρε φίλε δεν θέλω να βολευτώ,θέλω να αξίζω και να μην πατήσω επι πτωμάτων...Γιατί πολύ απλά σκέφτομαι τον δίπλα μου,σκέφτομαι για εκείνον,σκέφτομαι για 2 άτομα.Θέλω να χάσω αξιοκρατικά ή να κερδίσω δίκαια...Ζητάω πολλά; Το επίπεδο της τηλεόρασης και γενικά το κοινωνικό επίπεδο,προβάλει την παιδεία μας.Όσο και αν φαίνεται τρομακτικό αυτό,είναι η πραγματικότητα,δυστυχώς.
  16. Το πέρασα δεν είχα πρόβλημα,αρκετά γρήγορο cfw.Αλλά σκέφτομαι να κάνω καμμία δική μου υλοποιήση!
×
×
  • Create New...