Jump to content

Pantaziskostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pantaziskostas

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Pantaziskostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάντως που δοκίμασα την 4.2 που κυκλοφορεί, μπορώ να πως πως περισσότερα προβλήματα έχει παρά πλεονεκτήματα. Ας την ετοιμάσουν πρώτα σε επίσημη έκδοση και μετά βλέπουμε. Το βασικότερο όλων είναι πως ακόμα και με 5 λεπτά πλοήγηση στο internet το τηλέφωνο κυριολεκτικά ψήνει στο πίσω μέρος χαμηλά και όλη η οθόνη δεν αγγίζεται. Καταναλώνει μπαταρία 30-40% περισσότερο από την 4.1.2 που είχα πριν. Επίσης έτρωγε κάτι κολλήματα όταν πάταγα το κεντρικό πλήκτρο για να κλείσει την εφαρμογή και να επανέλθει στην home screen.
  2. Με το tethering της aurora, ενώ βλέπει το S3 το wifi μου κολλάει όταν πάει να πάρει διεύθυνση ip και μετά από 1-2 λεπτά σταματάει την προσπάθεια να συνδεθεί. Το έχω χωρίς ασφάλεια, open. Με την εφαρμογή wifi tether, στο profile Auto, το Galaxy S3 δεν βλέπει καθόλου το wifi, ενώ το laptop το βλέπει και συνδέεται. Στο profile Generic, το βλέπει το S3 αλλά δεν συνδέεται κλπ. Γενικά ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για tethering στην aurora?
  3. καλησπέρα παίδες, Ξέρει κανείς γιατί δεν λειτουργεί το wifi tethering στην ics aurora? Tο έχω προσπαθήσει και με την επιλογή "Πρόσβαση και φορητό σημείο πρόσβασης" που έχει στάνταρ στο μενού επιλογές και με εφαρμογή όπως το WiFi Tether με κίτρινο εικονίδιο. Παλιότερα με cm7 λειτουργούσε άψογα και σταθερά.
  4. Ευχαριστώ πολύ, τελικά όλα καλά. Κατέβασα ένα αρχείο gapps, αλλά δεν δούλεψε, το δεύτερο που κατέβασα έκανε δουλειά. Αντικειμενικά οι εφαρμογές της Google που δεν υπάρχουν προεγκατεστημένες στο CM7 είναι λίγο ταλαιπωρία, αν και εξηγούν πως είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.
  5. Σήμερα πέρασα την νέα CM7 και τον τελευταίο kernel. Δεν βλέπω όμως πουθενά δυνατότητα συγχρονισμού των επαφών gmail, ούτε καν gmail.
  6. Την προηγούμενη custom rom την έβαλα με τις οδηγίες από το forum. Απλά ήθελα να ξέρω εάν χρειάζεται ο φάκελος cust_data γιατί φαίνεται να έχει αρχεία της Wind. Είχα το recovery.img από το Perfect Recovery 4.0.0.5 by Genokolar Τώρα κατέβασα το recovery_en_2.img από το CMW-based Recovery 4.0.1.5 και ήθελε μετονομασία σε recovery.img Αυτό που δε ξέρω ακριβώς είναι πόσα διαφορετικά αρχεία recovery.img υπάρχουν και τι δουλειά κάνει το αρχείο recovery.img.
  7. Καλημέρα, Να ρωτήσω κάτι γιατί χθες σταμάτησε να δουλεύει το κινητό (ήταν με FLB Custom ROM with Online Kitchen r7) και κάνει συνέχεια reboot. Λέω να του περάσω custom rom από την αρχή, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα βήματα. Με τα 2 πλήκτρα της φωνής και το κουμπί power το βάζω στην μωβ οθόνη. Το συνδέω στο PC και βλέπω ένα φάκελο image. Μέσα έχει ένα φάκελο cust_data και 5 αρχεία χύμα. Ερώτηση 1η: Τον φάκελο cust_data που πιο μέσα έχει wind/gr/και άλλους φακέλους τον αφήνουμε ως έχει ή τον διαγράφουμε? Ερώτηση 2η: Στον φάκελο image που προφανώς μας ενδιαφέρει ποια αρχεία πρέπει να αλλάξουν? Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει πως χρειάζεται το boot.img και το recovery.img
  8. Τεράστια η διαφορά. Στην μία φωτογραφία υπάρχει μία κοπέλα στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ στην άλλη έχει εξαφανιστεί :lol: Εμένα πάντως και οι δύο καλές μου φαίνονται. Να ανησυχώ?:D
  9. Έχω το κινητό 1 μήνα περίπου και πριν από λίγες ημέρες είπα να δοκιμάσω να το κάνω root. Η διαδικασία περιγράφεται πολύ αναλυτικά στην αρχή του thread, αλλά και στο "Ultimate Guide to the Huawei U8800 Where to buy, Rooting and More". Πρώτα λοιπόν έβαλα το z4root, στην συνέχεια αντέγραψα το recovery.img και πέρασα την "Complete rom with all fixes and 1.5Ghz kernel", το update δεν το πέρασα. Επίσης δεν έβαλα kernel, αλλά μάλλον περιλαμβάνεται στην rom. Καλό UI, χρειαζόταν όμως να πληρώσω για όλες τις δυνατότητες. Δεν είδα φοβερές διαφορές, οπότε είπα να συνεχίσω με άλλη rom. Έβαλα λοιπόν το Perfect Recovery 4.0.0.5 επειδή χρειζόταν και πέρασα την "FLB Custom ROM with Online Kitchen r7" , η οποία ξεκίνησε μετά από μία επανεκίνηση με βγάλσιμο της μπαταρίας. Στο διαταύτα, οι διαφορές που είδα με την αρχική rom του τηλεφώνου είναι: 1. Tethering (αρκετά χρήσιμη λειτουργία) 2. Δυνατότητα να αλλάζεις παραμέτρους, όπως να ανοίγει η οθόνη με τα πλήκτρα φωνής, αν και γι΄αυτό αρκεί το root (λεπτομέρεια). Τις τιμές στο "hwVolumeFactor.cfg" τις είχε η rom στο 90 &75. Το SetCPU το έβαλα και το ρύθμισα, αλλά μάλλον δεν μου χρειάζεται, αφού το τηλέφωνο δεν έκανε κολλήματα πριν, δηλαδή δεν του έλειπε επεξεργαστική ισχύς. Το UI είναι απλό όπως και πριν, δεν βελτιώθηκε κάτι, αλλά όπως λέει και ο προγραμματιστής στόχος του ήταν να κάνει την rom απλή native android. Οι διαφημίσεις στα δωρεάν παιχνίδια συνεχίζουν να υπάρχουν. Είχα την εντύπωση πως θα εξαφανίζονταν. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι 2 rom που πέρασα δεν είχαν κάτι τόσο διαφορετικό που να δικαιολογεί imho την ύπαρξή τους. Ίσως να μην διάλεξα σωστές rom, αν και τις επέλεξα με βάση την σταθερότητά τους. Ίσως πάλι να μην έκανα εγώ κάτι ώστε να τις αξιοποιήσω στο έπακρο, οπότε κάθε γνώμη και πρόταση δεκτή.
  10. Μια ερώτηση, στο πληκτρολόγιο Android δεν μου βγάζει Ελληνικά. Στις γλώσσες εισόδου του έχω επιλέξει English (Greece) και English (United States) και όταν αλλάζω γλώσσα από το space (αριστερα-δεξιά) έχω 2 φορές Αγγλικά και καθόλου Ελληνικά. Υπόψιν στις γλώσσες εισόδου δεν έχει καθόλου επιλογή Ελληνικών.
  11. Εννοώ ότι παρότι κάνω "Κατάργηση Εγκατάστασης" του Aldiko, που ήταν στο τηλέφωνο από το εργοστάσιο, αυτό δεν φεύγει από το κινητό και συνεχίζει να υπάρχει το εικονίδιό του στο μενού και να λειτουργεί ως πρόγραμμα. Σε ξένο forum λένε ότι θέλει το πρόγραμμα root explorer για να αφαιρεθεί τελείως, αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν. Κατέβασα το AlarmDroid για να το δοκιμάσω και βλέπουμε. Έχει πάντως πολλές επιλογές. Θα δείξει. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  12. Καλησπέρα, Πήρα και εγώ το Χ5 πριν 5 ημέρες και είμαι ευχαριστημένος. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα μπαταρίας. Κρατάει δηλαδή ένα ολόκληρο 24ωρο με την παρακάτω χρήση (0,5 ώρα ομιλία, 0,5 ώρα internet, 1 ώρα παιχνίδια και 0,5 ώρα χάζεμα στο μενού και ρυθμίσεις) Δίκτυο 2G, WiFI μόνιμα ανοιχτό. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μερικές εφαρμογές πρέπει να είναι πιο φαγανές, αν και δεν το έχω δουλέψει ακόμα αρκετά. To ξυπνητήρι του Alarm Clock Plus δεν λειτουργεί καλά. Του βάζω μία αφύπνιση και ενεργοποιεί 2 σε διαφορετικές ώρες. Βγάζει εικονίδιο ρολοϊ στην μπάρα δίπλα στην μπαταρία ενώ δεν υπάρχει ενεργοποιημένο ξυπνητήρι και άλλα τέτοια. Θα δοκιμάσω και κάποιο άλλο, ευτυχώς υπάρχουν άπειρα δωρεάν. Παρατήρησα επίσης ότι οι εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες στο τηλέφωνο παρότι τις απεγκαθιστώ δεν φεύγει το εικονίδιο από το μενού. Απ' ότι διάβασα και σε ξένο forum χρειάζεται root για να γίνει αυτό, οπότε μένουμε όπως είμαστε. Το whatsApp θεωρώ καλή εφαρμογή. Το έχουν πολλοί φίλοι και βολέυει για μηνύματα και αρχεία. Η κάμερα θεωρώ πως έχει ικανοποιητική ποιότητα. Την ημέρα οι γωτογραφίες είναι αρκετά καθαρές, πάντως καλύτερες από το E66 που είχα πριν. Στο βίντεο δεν μου έχει κάνει κολλήματα σε 2-3 δοκιμαστικά που τράβηξα, αλλά και η ποιότητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, χωρίς να ενοχλεί. Το WiFi σε Linksys στο σπίτ είναι σταθερό, σε Linsys φίλου επίσης σταθερό, σε φίλου Belkin κάνει τρέλες, άλλοτε σταθερό και άλλοτε δεν συνδέεται με τίποτα. nDrive (nPromo δηλαδή) τέλος το δωρεάν απ' ότι μου είπαν και στο κατάστημα της Wind. Σε γενικές γραμμές δηλαδή το πιο value for money κινητό που υπάρχει στην αγορά.
×
×
  • Create New...