Jump to content

thanos_00000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos_00000

  1. Απλά σε κανένα κόλλημα, τι κάνεις εάν δεν μπορείς να βγάλεις την μπαταρία????? Επίσης εάν έχει πρόβλημα η μπαταρία απο τις συννεχόμενες φορτίσεις, θα πρέπει για αλλαγή να πας στο τεχνικό???
  2. Παιδιά γνωρίζεται εάν η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη ή μπορεί να βγεί όπως τα προηγούμενα xperia τηλέφωνα?
  3. http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/11/15/ice-cream-sandwich-for-sony-ericsson-2011-xperia™-portfolio/
  4. Απλά μέσω του market κατεβασε το APN droid και όποτε θες ιντερνετ απο το δικτυό σου, το ανοίγεις, διαφορετικά το έχεις συνεχεια κλειστό καi παίζεις μόνο με το wifi!!!!!
  5. Καλημέρα, απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το internet μεσω του APN Droid και να χρησιμοποιείς μόνο το WIFI όταν θελεις internet!!!!!!
  6. Καλησπέρα, soc, Ακριβώς έτσι γίνεται όπως το λες, πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο το δικό σου ή του συνομιλητή σου. Απο την στιγμή που ξεκινάει η σύνδεση και βλέπετε ο ένας τον άλλο, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά το δίκτυο θα πρέπει να σας υποστηρίζει σωστά και όχι προβληματικά!!!! Δεν ξέρω με τι δικτυο το δοκίμασες, αλλά προσπάθησε να το ξανακάνεις μέσω wifi και σταθερή απόδοση εσυ και όχι μέσω κινητής!!!!! Πριν λίγο μίλαγα με έναν φίλο μου μέσω του arc στην Κίνα και η επικοινωνία μεσω βιντεο ήταν καθαρή με μερικά μονο παγωμένα frames!!!!!
  7. Το εχω δοκιμάσει εγω φίλε μου και δείχνει πάρα πολύ καλά, απλά για να σε δουν θα πρέπει να γυρίσειςτο πρόσωπό σου, όπως είπες το τηλέφωνο απο την πλευρά της κάμερας!!!!!!! Έχει ρυθμιση το skype για το τι είδους κλήση θέλεις να κάνεις, εύκολο!!!!!!
  8. Καλησπερα, φιλε μου κατι δεν κανεις σωστα, φτιαξε ενα φακελο μεσω Astro και επειτα βαλε τις φωτογραφιες σου εκει μεσα. Οταν θα πας μεσω gallery να τις δεις, θα τις βρεις στον νεο φακελο που δημιουργησες!!!!
  9. ??????? Μήπως έχεις επιλέξει άλλη γλώσσα και μπερδεύεται στο destination? Εγώ έβαλα Ελληνική γλώσσα το greek voice Goerge και μετα πήγα στα προιοντα μου και κατέβασα του Ελληνικους χάρτες!!!!!
  10. Το εβαλα και εγω έτσι όπως λες!!!!!!!!! Thanksssssssssss
  11. Ναι φιλε μου το πηρα και εγω απο cosmote και εχει screen protector ηδη κολλημενο επανω!!!! Θα το δεις εαν το προσεξεις με λεπτομερεια
  12. Καλησπέρα παιδιά, για εμένα με την χρήση που κάνω λόγω πακέτου που έχω με ανοικτό το internet, wifi hotspot για το laptop περίπου 5 ώρες, πολλά 10λεπτα τηλέφωνα σε δίκτυο HSPA, market, applications, sms, mms μου βγάζει άνετα 16 ώρες χωρίς φόρτιση, πολύ παραπάνω απο το x10i, πιστεύω ότι με την χρήση που κάνω λογικό είναι η συγκεκριμένη αυτονομία. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο δεν μου έχει κολλήσει καθόλου, έχω ακόμη την 2.3.2 έκδοση του Android, τέλεια οθόνη ως προς την απόκρυση των φωτογραφιών, wallpaper, πάρα πολύ καλή αίσθηση του πληκτρολόγιου και απο πλευράς browsing απο την συσκευή με το skyfire, (λόγω του ότι το χρησιμοποιώ απο το x1), είναι καταπληκτική, άσχετο κατεβάστε και το Adobe flash player 10.3. Τέλος, έχω και τον φορτιστη αυτοκινήτου και εάν υπερβω κάποια απο τα παραπάνω το έχω σαν backup.
  13. Έτσι για να μιλαμε σε μικρά παιδιά που ποτε στην ζωή τους δεν έχουν αγοράσει κινητό, βγαζοντας αυτη την μεμβρανη που έχει ένα "αφτακι" στα δεξια του και κοιταζοντας προσεκτικα, θα δεις ότι έχει μια μεμβρανη στην Scratch-resistant οθόνη. Απλα!!!!!!!!!
  14. Απο Cosmote και την μεμβράνη την έχει κολλημένη επάνω του. Με λίγη προσπάθεια θα την δεις δεν φαίνεται με ευκολία!!!!!!!
  15. Έχει την συσκευή, την μπαταρία, το handsfree και τον usb καλωδιο φορτιστή!!!!!!!!!! Στην οθόνη επάνω έχουν ήδη βάλει και την αντιχαρακτική μεμβρανη η τιμή ήταν στα 450Ε Η έκδοση του Android είναι η 2.3.2 και περιμένω να έρθει μέσω του PC Companion η 2.3.3 πριν κάνω πολλά πολλά και έτσι τώρα πειραματίζομαι!!!!!!!
  16. Τουλάχιστο ως προς το πληκτρολόγιο σε σχεση με το x10 είναι πολύ μεγαλυτερο του arc και οι τυφλοί, αλλά και αυτοί που έχουν ασταθεια στα δάκτυλα μπορούν να γραψουν κανονικότατα και ευκολα, για τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένεις επειδή τουλάχιστον εγω πρεπει να βρω χρόνο να πάίξω μαζί του!!!!!! Άσχετο αλλά είναι κουκλί!!!!!
  17. Καλησπέρα, παιδια το πηρα και εγω σήμερα απο Cosmote!!!!!!!
  18. Επιτελους, ξεμπούκωσαν και τις έφεραν τις συσκευες!!!!! Καλές αγορές παίδες!!!!!!!!!!
  19. Οι πηγες είναι έγκυρες και δεν υπαρχει αμφισβήτηση!!!!! Εγω επειδή δεν είμαι αυτη την στιγμή στην Ελλαδα, το έχω δεσμευσει να το παρω την Τριτη-Τετάρτη λόγω επιδότησης, που θα έχω γυρίσει, απο το καταστημα του Αμαρουσίου!!!!!! Τι να πω εάν με δουλευουν ή θα βρουν αφορμή λόγω απεργίας ή Αγιου Πνέυματος που μας πέρασε, να τροφοδοτήσουν τα καταστήματα, πιθανόν να σας λέω χαζομάρες, πάντως η ενημέρωση είναι έγκυρη!!!!!!
  20. Ρε παιδια σας είπα ότι σήμερα θα βγει, μην είσαστε τόσο ασυγκρατητοι μονο απο Cosmote. Απλά στα όλα επεσε και η απεργία!!!!!!!!!!! Σήμερα βγαίνει και όχι άλλη ημέρα, εάν πάτε αυριο στα καταστηματα θα το παρετε!!!!!!!!!!!!!!
  21. Ναι, θα έρθει αυριο χωρις καθυστερηση μονο απο Cosmote, σημερινη ενημέρωση. Δεν ξερω βέβαια εαν πας στο καταστημα Cosmote και το βρεις κλειστό λόγω απεργίας.
  22. Η πληροφορια ειναι απο ανθρωπο που βγαζει τους τιμοκαταλογους μεσα στην Cosmote!!!
  23. Τελεσίδικα, το τηλέφωνο βγαίνει την Τετάρτη 15/06/2011 μονο απο Cosmote αποκλειστικα!!!!!
  24. 11/04/2011 στην Cosmote με 570 ευρώ με Φ.Π.Α.!!!!
  25. Καλησπέρα, παιδια ξερει κανεις ποιο και που είναι το αρχείο που αποθηκεύονται τα email? Για να το κάνω copy έτσι ώστε να μην τo χάσω εάν κάνω hard reset!!!!!!!
×
×
  • Create New...