Jump to content

makisp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

makisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://forums.evo-web.co.uk Προς το παρόν έχουν option files
  2. Πλέον δεν χρειάζεται swapping. Δείτε εδώ για λεπτομέρειες για Kxploit. http://psp-news.dcemu.co.uk. Το δοκίμασα με M.A.M.E v0.71 r0.2 και δουλεύει κανονικά.
  3. Σήμερα δυστυχώς το κινητό μου παρουσίασε πρόβλημα. Όταν κλείνω το πορτάκι μαυρίζει και η εσωτερική και η εξωτερική οθόνη αλλά όταν το ανοίγω δεν επανέρχεται... :( Το κινητό μένει ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη δεν ανοίγει. Θα το κάνω flash με την τελευταί έκδοση να δω αν διορθώνεται. Έχει μήπως κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα??
  4. Έχω το fifa. Έχει γέλιο ιδίως το Multiplayer αλλά... Είναι αργό στα μενού και καθυστερεί όταν η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στα γραφικά είναι αρκετά καλό. Σαν παιχνίδι είναι ένα fifa... Προσωπικά περιμένω το PES. ;)
  5. Τον έχει :-) Και εγώ περιμένω το pro...
  6. Δύο πράγματα παρατήρησα. Λίγη καθυστέρηση στο φόρτωμα και "κόλλημα" όταν σφυρίζει τα άουτ και τα κόρνερ ο διαιτητής. Γενικότερα τρως κόλλημα όμως. Επίσης μπορείς να ακούς όλα τα music tracks με visualization effects και έχει και δύο video clips.
  7. Γεια σε όλους. Έγινα και εγώ κάτοχος ενός PSP με το Fifa μαζί. Προς το παρόν είμαι καταενθουσιασμένος με την οθόνη του. Δεν πρόλαβα να το ψάξω παραπέρα γιατί κόλλησα με το παιχνίδι.
  8. Σκοπεύω σύντομα να το αγοράσω σε ένα ταξίδι που θα κάνω στο εξωτερικό. Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό παιχνίδι? Σκέφτομαι να πάρω το FIFA. Thanx
  9. Δεν έχεις άδικο φίλε μου! Απλώς μου κακοφάνηκε γιατί είμαι ενθουσιασμένος γενικότερα με το κινητό. Καλό βράδυ.
  10. Σε ευχαριστώ πολυ nervous για την απάντηση! Πάντως δεν είναι ότι καλύτερο να παίρνεις ένα κινητό της τάξης των 500 euro και να τρέχεις την άλλη μέρα για αναβάθμιση :-( Thanx once more!
  11. Γεια σε όλους. Το Σάββατο αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Όταν επιλέγω να ακούσω τους ήχους .amr κάνει διακοπές κάθε 5" περίπου. Ο ίδιος ήχος σε 6600 παίζει κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους ή να το πάω πίσω για αλλαγή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας!
  12. Την απέκτησα χθες από μαγαζί στην θεσσαλονίκη. Είναι φοβερό σαν gadget. Από φωτογραφίες δεν πρόλαβα να σχηματίσω γνώμη. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω σχόλια...
  13. Στη Θεσσαλόνίκη μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω iPOD?
×
×
  • Create New...