Jump to content

anto90202

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anto90202

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

anto90202's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ παρόλο που όταν το κρατάω κανονικά προσέχω να μην το πιάνω απο το κατω μέρος που είναι ο δέκτης του wifi.
  2. Στην πράξη αν βρει δίκτυο συνδέεται και έχει ικανοποιητική ταχύτητα τις περισσότερες φορές η οποία βελτιώνεται όταν κρατάω το κινητό σε landscape κ όχι κατακόρυφα... Τι να πω...
  3. Γεια σας παίδες και από εμένα. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου smartphone εδω και 2 μέρες και δυστυχώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. Το wifi δεν έχει καλό σήμα σε ανησυχητικό βαθμό...Διπλα στο router ειναι full και 3 μετρα πιο μακρια πιανει ουτε καν μια γραμμη...Το τσεκαρα με 3 διαφορετικα router και κανει τα ίδια... Εγκατεστησα και wifi analyser και οντως το σημα των δικτυων που πιανει ειναι σε ολα το πολυ 1 γραμμη ( ουτε καν γραμμη για την ακριβεια η κουκιδιτσα που εχει ως ελαχιστο σημα). Αντιμετωπίζει κανεις κατι παρομοιο? Η μήπως ξέρει κανεις τι παιζει???
  4. Παίδες μήπως μπορεί κάποιος να μου κάνει invite στον greek-tracker μπας και κατεβάσουμε κανα lost? To mail είναι antochjs@gmail.com.Thanks !!!
×
×
  • Create New...