-
Δημοσιεύσεις
203 -
Εγγραφή
-
Αξιολογήσεις
0%
Content Type
Προφιλ
Περιοχές Συζητήσεων
Κατάστημα
Αγγελίες
Calendar
Everything posted by HRISA76
-
Εχω το Huwaei Fit και δεν λειτουργεί σωστά. Εχουν και άλλοι το ίδιο θέμα γιατι το έψαξα.
-
Λοιπόν, πρώτη εντύπωση. Δείχνει λίγο πιο μικρά τα εικονίδια, παρόλο που το έχω στην μέγιστη σκάλα. (Γεράματα) Κατα τ άλλα, μια χαρά. Υπάρχει θέμα με τις ειδοποιήσεις σε smart watch λογω restrictions του Android 15. Σε smartwatch Huawei εμφανίζει Sensitive notification content hidden σε ότι ειδοποίηση παίρνω απο τα email. Αυτό λύνεται ως εξής: (Το έκανα και πλέον μου τις εμφανίζει, εκτός από του Outlook που συνεχίζει και βγάζει το ίδιο μήνυμα - τελικα συνεχιζει να το εμφανιζει στα μισα εμαιλ) On your Android device, open the Settings app. Tap Apps. Tap the app that you want to turn on a restricted setting for. Tip: If you can't find it, first tap See all apps or App info. Tap More and then Allow restricted settings.
-
Public Release ειναι αυτή απ όσο ξέρω. Ήταν να την πάρουμε τον προηγούμενο μήνα.
-
Καλημερα, καλη χρονια. Κι εμενα το ιδιο.
-
Περιμένουμε το 2 και τελικά βγηκε η 1.0.22.0.UNREUXM
-
Μέσα στον μήνα έχουν πει. Αντε να καθυστερήσει μέχρι αρχές του επόμενου.
-
Βγηκε η 1.0.21.0.UNREUXM
-
Θυμαμαι οτι ειναι αναλογα την χωρα. Εγω εχω ευρωπαικη εκδοση και εχει. Ας παρει στο καταστημα να το δουν. Το γραφει πανω στο κουτι αν θυμαμαι καλα.
-
Ναι εχεις δικιο. Το δικο μου ειναι eu
-
Ευχαριστώ πολυ. Το είχα βρει αυτό προτού μου το γράψεις. ΔΕν έχει καμία σχέση με το ραδιο που είχε. Εχει διαφημίσεις και θέλει ιντερνετ για να λειτουργήσει.
-
Μετά το τελευταίο Update χάθηκε το ράδιο και δεν μπορω να βρω πως μπορώ να το κατεβάσω ξανά.
-
Ναι θεωρείται και είναι γρήγορη φόρτιση.
-
κανε back up στομ λογαριασμο σου του google και όταν θα βαλεις το email στη νεα συσκευη θα σε ρωτησει αν θες να κανεις restore
-
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Τώρα το είδα οτι έχω Ευρωπαικό. Ναι Ιουλίου έχω κι εγώ.
-
Εγώ έχω το 1.0.16.00. Πως είναι δυνατόν?
-
Βγήκε το HyperOS 1.0.16.00
-
Εκανα λάθος παραγγελία και αντί για το pro πήρα το απλό12GB/256GB . Δε νομίζω ότι είναι και κανένα τραγικό λάθος. γιατι οι διαφορές είναι λίγες. Τo απλό έχει 3,5 jack το οποίο το χρησιμοποιώ, οπότε γλίτωσα τα λεφτά για καλώδιο. Η διαφορά στον επεξεργαστή (αν θυμάμαι καλά) ειναι σημαντική αλλά δεν ειναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που με "πόνεσε" αλλά το ήξερα όταν επέλεξα pock είναι η έλλειψη ραδιοφωνου. Έχω δεύτερο κινητό γι αυτό, αλλά ήθελα να έχω την δυνατότητα και για ράδιο χωρίς να έχω δεδομένα γιατι εκεί υπάρχουν και διαφημίσεις ή δεν υπάρχει καλό σήμα κτλ. Ερχομαι από Note 11pro 5G. To οποίο δεν ήταν κακό, αλλά δεν ξέρω, δεν το "αγάπησα" ποτέ. Το πήρα το Σαββατο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένη. Πέρασε απευθείας το τελευταίο os. Του έκανα και μία επαναφορά μετά. Είναι σαφώς πιο γρήγορο και αρκετά πιο ελαφρύ. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την φωτογραφική του, αλλά θυμάμαι ότι το προηγούμενο απο το 11, το poco M3 εβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από το 11. (Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, μιας και θυμάμαι ότι το 11 είχε καλύτερα χαρακτηριστικά.
-
Οταν είναι για κλήσεις ειναι οκ, μόνο στο ράδιο το κάνει οπότε δεν ασχολούμαι πια γιατι ακούω απο ένα μοτορολα που έχω.
-
Δεν είναι θέμα ακουστικών. Εχω δοκιμάσει 7 διαφορετικά τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε 4 διαφορετικά κινητά, 3 xiaomi και ένα motorola. Μόνο στο 11 pro εχω πρόβλημα.
-
Εγω πάντως με το ραδιο του 11 προ έχω πρόβλημα εξαρχής. Οπότε ακούω απο το μοτορολα μου.
-
α συγγνωμη μισο. μονο εδω υπαρχει αλλα ειναι πια παλιο μοντελο https://www.skroutz.gr/s/38258148/Xiaomi-Redmi-Note-11-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Graphite-Grey.html