Jump to content

miltosoft

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miltosoft

  1. καλησπέρα παιδιά... το δικό μου IDEOS X5 το Σάββατο το άφησα στη WIND για να πάει στο σέρβις, μόλις 20ημερών και είχα πρόβλημα η οθόνη αφής ακριβώς κάτω από την μπάρα κατάστασης του android και για περίπου 1,5cm ύψος και σε πλάτος πέρα για πέρα σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρχικά σταμάτησε το δεξί κομάτι και σταδιακά προχωρούσε προς τα αριστερά μέχρι που κατάντησε σπαστικά αηδιαστικό... τί μπορεί να έφταιξε? ήταν σε άριστη κατάσταση, γενίκα ήμουν ευχαριστημένος... μήπως είναι πολύ fail κατάσταση αυτά τα touch κινητά? (μιλάω για όλα όμως, όπως και το Χ10 της S.E. που είχα, πάλι κάτι αντιστοιχο με είχε βγάλει)
  2. Χαιρετώ το φόρουμ, εχω μια ερώτηση για το ideos x5, γνωρίζει κανείς τους κωδικούς για τα κρυφά μενού? ψάχνω αν υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω τον EVRC-B codec καθώς απότι διαβάζω σε περιπτώσεις διαφόρων άλλων android phones έχει δώσει αισθητή διαφορά στο μεγάλο θέμα της ποιότητας ήχου των κλήσεων... Απότι μου περιγράφουν συνομιλητές μου, άλλες φορές ακούγομαι από μακριά, και άλλες ακούγεται ένα βούισμα που μάλλον σε μικροφωνισμό μου κάνει. Πηγή του προβλήματος ενδέχεται να είναι και το δεύτερο μικρόφωνο το οποίο δε λειτουργεί πάντα όπως θα έπρεπε. Πρόσφατα εντόπισα το συνδυασμό *#*#2846579#*#* και κάτω από το μενού background setting έπαιξα με μια ρύθμιση που απενεργοποιεί (στη θεωρία) το δεύτερο μικρόφωνο (dual mic setting)... στην πράξη όμως απότι κατάλαβα αυτή τη ρύθμιση απλά δε λειτουργεί ώς noise cancelling, λειτουργούν σαν δύο διαφορετικά μικρόφωνα που "ακούν" το ίδιο, ακόμα χειρότερα δλδ εν'ολίγοις ψάχνω να δώ αν μπορούμε να επέμβουμε σε τέτοιου είδους ρυθμίσεις... (π.χ. sto droid x με ένα συγκεκριμένο συνδυασμό ανοίγει το programming menu και κάνει θαύματα)
  3. μόλις γύρισα σπίτι με ένα καινούριο κ750 μιας και το παλιό αντικαταστήθηκε (επιτέλους).... βλέπω το λογισμικό οτι είναι έκδοση R1DB001 λέει τπτ? Είχε κανείς πρόβλημα με αυτή τη βερσιόν?
  4. Λοιπόν, οι τεχνικοί της S.E. υποστηρίζουν ότι με ένα update διρθώνεται το παραπάνω problem αλλα λόγω του ότι η συσκευή ήταν μόλις 10ημερών εγκρίνανε χορήγηση καινούριας συσκευής. Οπότε από βδομάδα με καινούριο τηλεφωνάκι.... ευχομαι μόνο μην αρχίσει τα χαζά του πάλι...:cool:
  5. το κινητό μου ότι μπαταρία και να έβαλα κράτησε από 6 μέχρι 10 ώρες max. η συνδεση μέσω usb.... δοκιμάστηκε άπειρες φορές... ακόμη και σε υπολογιστές που δεν είχαν ξανά περασμένο το software και τους οδηγους της SE... η συνδεση δεν μπορεί να επιτευχθεί με κανένα τρόπο... δεν μπορεί να σου βγάζει πρόβλημα σε όλους τους υπολογιστές... και κάθε φορά που συνδέεις το κινητό.... σήμερα το έδωσα απο κει που το πήρα (δίκτυο καταστημάτων "αλοδαπός"... για να μην κάνουμε και διαφημηση... ) για αποστολή στην S.E. αλλά παράληλα εκανα αίτημα αντικατάστασης... απότι έψαξα σε διαδικτυο υπήρχαν παρόμοια κρούσματα... αν και πολύ λίγα... έχω την εντύπωση ότι το λογισμικό κρασάρισε.... δεν εξηγήται αλλιώς... εφόσον εντοπιστεί το πρόβλημα θα ενημερώσω...
  6. μπααα το δοκίμασα και αυτό.... τώρα που προσπάθησα να συνδέσω με το καλώδιο και να αναβαθμίσω... βλέπω ότι τα windows δεν αναγνωρίζουν τη συσκευή μου.... "usb device malfunctioning" ενώ πριν λίγες μέρες βάζοντας το καλώδιο στο κινητό και συνδέοντας το στο πισι μου άνοιγε τα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου του κινητού και τις κάρτας μνήμης.... από σήμερα παρουσιάζει πρόβλημα... δοκιμάστηκε σε 3 πισι.... και σε πολλές μα πάρα πολλές usb θύρες.... υπάρχει καμιά περίπτωση να ζητήσω άμεση αντικατάσταση??? καθότι μόλις 10 ημερών.... έλεος... πρέπει να τα έπαιξε γενικώς...
  7. καταρχήν να πω ότι ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι αγορασμένος πριν 4 μέρες και έχει πιστοποίηση για το συγκεκριμένο κινητό ... και ναι το κινητό φόρτιζε μέχρι το 100% και κρατούσε περίπου 3 μέρες... τώρα μπορείς να παρατηρείς πτώση του δείκτη της μπαταρίας ανα 10 λεπτο... το κινητό φορτίζεται κανονικά με το δικό του φορτιστή... μόνο μια φορά χρησιμοποιήθηκε ο φορτιστής αυτοκινήτου... πως όμως μπορεί τις πρώτες 8-9 φορτίσεις να λειτουργεί κανονικά??? και μετα να βγάζει πρόβλημα? μπορεί κάποιος να αναφέρει ποια εκδοση λογισμικού χρησιμοποιεί και δεν του παρουσιάζει προβλήματα?
  8. καταρχήν χαιρετώ την όμορφη παρέα του φόρουμ... καθοτι νεο μέλος... έχω πάρει εδώ και δύο βδομάδες μέσω σύνδεσης ένα Κ750i (ευτυχώς εντελώς δωρεάν:D ) και από χτες που παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό (για εμένα) προβλημα... η μπαταρία μετά την πλήρη φόρτισή της πέφτει στο 56% μέσα στο πρώτο 15-20λεπτο από την ώρα που αποσυνδέω το φορτιστή... με το ζόρι βγάζει ένα 12ωρο και έτσι δεν μπορώ να βασιστώ στο κινητό αυτό... υπάρχει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής αυτοκινήτου...? (δεν είναι γνήσιος S.E. αλλά χρησιμοποιώ αυτή την μάρκα φορτιστών από το 99 χωρίς πρόβλημα...) αρχίζω να νοσταλγώ το παλιό μου t39:cry: :cry: :cry:
×
×
  • Create New...