Jump to content

gregsoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregsoul

  1. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου απάντηση. Λόγω της ασχετοσύνης μου επέτρεψε μου να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ απλά, να συγχρονίσω τις επαφές μου με το PC και αφού κάνω hard reset να ξανακάνω την ίδια διαδικασία για να τις ξαναπεράσω στο τηλέφωνο. Θα έχω απώλειες; Τι με συμβουλεύεις; Σε ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
  2. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου απάντηση. Λόγω της ασχετοσύνης μου επέτρεψε μου να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ απλά, να συγχρονίσω τις επαφές μου με το PC και αφού κάνω hard reset να ξανακάνω την ίδια διαδικασία για να τις ξαναπεράσω στο τηλέφωνο. Θα έχω απώλειες; Τι με συμβουλεύεις; Σε ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
  3. Φίλε Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ για τον γεγονός ότι μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις. Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, δε μου τα εμφανίζει καν. Εκεί όπoυ θα έπρεπε να φαίνεται το QWERTY πληκτρολόγιο φαίνεται απλά ένα μέρος της προηγούμενης οθόνης (θα ανεβάσω σύντομα ένα σχετικό screenshot, για να κατανοήσετε τι ακριβώς εννοώ). Backup χρειάζομαι μόνο από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο, καθώς ό,τιδήποτε άλλο χρειάζομαι είναι στην κάρτα μνήμης. Οι προσωπικές ρυθμίσεις που έχω κάνει δεν είναι και τίποτε σπουδαίο και μπορώ να τις ξανακάνω μέσα σε 5'. Πως με συμβουλεύεις να το προχωρήσω λοιπόν από εδώ και πέρα?
  4. Απευθύνω μέγιστη έκκληση στους ειδικούς του forum. Προτού σας παραθέσω το πρόβλημα, να επισημάνω εδώ ότι είμαι τελείως άσχετος με WM και χειριζόμουν τη συσκευή σιτς βασικές της λειτουργίες χωρίς προσωπικές "επεμβάσεις". Σήμερα είχα μία κλήση και αφού τελείωσε, πήγα να αποθηκεύσω τον αριθμό στον τηλ. κατάλογο. Την ώρα της διαδικασίας το τηλέφωνο κόλλησε. Έμεινα έκπληκτος γιατί ήταν η πρώτη φορά που μου το έκανε αυτό. Στον πανικό μου δοκίμασα να το απενεργοποιήσω, αλλά μάταια. Τότε έκανα την απεγνωσμένη κίνηση να βγάλω τη μπαταρία, ώστε να απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο και να το επανεκκινήσω. Μετά την επανεκκίνηση το QWERTY πληκτρολόγιο είχε απλά χαθεί. Δε μπορώ να συντάξω ούτε μηνύματα, αλλά ούτε να κάνω δουλειά σε Excel, Word, τηλεφωνικό κατάλογο κτλ. Από τις επιλογές πληκτρολογίου μπορώ να ενεργοποιήσω μόνο το κανονικό πληκτρολόγιο, κι αυτό χωρίς να έχω τη δυνατότητα να αλλάξω σε ελληνικά. Δεν έχω ούτε phone keypad, ούτε compact QWERTY. Αν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει βήμα-βήμα τι να κάνω για να το επαναφέρω, θα του ήμουν αιώνια ευγνώμων και τον κερνάω ότι τραβάει η ψυχή του. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά, μόνο και μόνο που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το πρόβλημά μου!!!
  5. Φίλες και φίλοι του forum, καταρχάς να ευχηθώ σε όλες και όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και ο,τιδήποτε επιθυμεί ο καθένας από εσάς. Είμαι κι εγώ εδώ και 15 ημέρες ένας πανευτυχής κάτοχος του εκπληκτικού HTC HD. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης, ειδικά από τη στιγμή που είναι το πρώτο WM κινητό που χρησιμοποιώ. Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σχετικά με την επιλογή bluetooth ακουστικών. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να έχω αναγνώριση κλήσεων και χειρισμό του music player από τα bluetooth ακουστικά μου. Βέβαια προβληματίζομαι κατά πόσο τα ακουστικά είναι συμβατά με την εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων στην οθόνη τους. Για παράδειγμα, για τα I.TECH CLIP D-RADIO BLUETOOTH HEADSET (http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060), αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της εταιρείας ότι υποστηρίζουν μόνο αγγλικούς χαρακτήρες για την εμφάνιση ονομάτων από το phonebook της συσκευής στην οθόνη των ακουστικών. Μετά από μία σχετικά εκτεταμένη έρευνα αγοράς που έκανα έχω καταλήξει σε δύο: Το Motorola Bluetooth Radio Headset S705 (http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=152) και το Nokia BH-902 (http://www.nokia.com.gr/A4904155). Το πρώτο το επέλεξα για μουσική και το δεύτερο για μεγαλύτερη ευελιξία όταν είμαι στη δουλειά. Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος κάποιο από τα συγκεκριμένα bluetooth ακουστικά? Ή έστω ξέρει εάν είναι συμβατά με το HTC HD και έαν εμφανίζουν στην οθόνη τους ελληνικούς χαρακτήρες? Κάθε βοήθεια, συμβυλή ή πρόταση για κάποιο bluetooth ακουστικό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, μόνο και μόνο που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το μεγαλούτσικο post μου. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους :D
  6. Χίλια ευχαριστώ για την πληροφόρηση φίλε Κώστα. Έλεγα να πάω για το Mio, αλλά όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο προς το Artemis κλείνω. Άντε να δούμε. Thanks και πάλι!
  7. Ερώτηση προς τους κατόχους του Artemis: Led λαμπάκια, όπως πχ. στο Mio A701, έχει η συσκευή? Γιατί σε όσες φωτογραφίες είδα δεν παρατήρησα την ύπαρξη LED. Please inform. THANK YOU!
  8. Την καλημέρα μου σε όλους τους συναδέλφους tech-freaks. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην κοινότητα, την οποία παρακολουθώ από τον καιρό του unwired.gr, χωρίς όμως ποτέ να πάρω το θάρρος να συμμετέχω, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω έλλειψης γνώσεων :fool: . Δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν συσκευές κάθε τρεις και λίγο (μόνο στο χρόνο πάνω εκμεταλλευόμενος την επιδότηση της ΤΙΜ) και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν κάποιος φίλος μπορούσε να με συμβουλέψει με ποια συσκευή να κάνω επιτέλους το άλμα από τα smartphones (όχι και τόσο smart :fool: για μένα) στα ppc phones. Με γοητεύει ιδιαίτερα η δυνατότητα GPS που έχουν το Mio και το Artemis, αλλά παρόλου που έχω παρακολουθήσει τα threads για τις δύο συσκευές με θρησκευτική ευλάβεια, δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα :confused: ποια από τις δύο κερδίζει στα σημεία (γιατί knock-out :chair: σίγουρα δεν υπάρχει). Οπότε αν κάποιος από σας έχει τύχει να χρησιμοποιήσει και τις δύο συσκευές και να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου έλεγε την άποψή του :help: σε ποιά από τις δύο να επενδύσω τα αγαπημένα μου ευρουλάκια. Ευχαριστώντας ιδιαίτερα εκ των προτέρων όποιον/όποιους θυσιάσουν λίγα λεπτά του χρόνου τους για το μικρό αυτό συγκριτικό, κλείνω με την υπόσχεση να προσπαθήσω κι εγώ να γίνω όσο το δυνατόν πιο ενεργό μέλος των forum, στο σημείο που θα μου το επιτρέψουν ο ελεύθερος μου χρόνος και οι γνώσεις μου. THANK YOU VERY MUCH GUYS:!:
×
×
  • Create New...