Jump to content

valadis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by valadis

  1. Ακολούθησα την διαδικασία που αναγράφει ο iStewie (ευχαριστώ πολύ) και πλέον έχω 8.1 (8.10.14157.200) με μια μικρή παραλλαγή. Το κινητό δουλευει σε DBT και όχι σε ΑΤΟ. 24 ώρες το κινητο είναι σταθερότατο, ούτε μια επανεκκίνηση, ούτε lagάρισμα, τίποτα. Η διαδικασία: Το κινητό είχε την 8.0.10517.150 και άλλαξα το csc απο DBT σε ΑΤΟ. Άρχισε να κατεβάζει την αναβάθμιση (δεν μπόρεσα να δω ποια είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν για τα 8 και όχι για τα 8.1) αλλά το κινητό έκανε συνεχόμενες επανεκκινήσεις ανα ένα λεπτό. Σε κάποια στιγμή, ενω το κινητό έκανε τις επανεκκινήσεις του, βλέπω ότι έχει πάρει την αναβάθμιση αλλά δεν μπορεί να την τρέξει, λόγω επανεκκινήσεων. Αλλάζω το csc απο ATO σε DBT πάλι και το κινητό δουλεύει άψογα. Κάνω πάλι "ενημέρωση τηλεφώνου" και μου κατεβάζει την 8.1 Οπότε πλέον έχω την 8.1 με csc DBT.
  2. valadis

    Lenovo A830

    Καλησπέρα και απο εμένα. Μια πολύ βασική ερώτηση πριν το παραγγείλω. Το 3G παίζει καλά σε δεδομένα; Είμαι στην Vodafone.
  3. Αν το έχουν κάνει αυτό, τέλος τα Goody's απο εμένα. Κάθε επιχείρηση που απολύει ή μεταφέρει (συνεπώς απολύει) τις δραστηριότητες της εκτός συνόρων έχει επίπτωση σε όλοκληρη την ελληνική αγορά, συνεπώς σε όλους μας.
  4. Καλημέρα και απο εμένα. Μόλις είδα το thread θυμήθηκα και εγώ το Μαρακι που περνάει δύσκολα και αναζητεί κόσμο να πιει καφεδακια. Ακούγονται πολλά για χρεώσεις, δεν απάντησα ποτέ αλλά βρήκα το μήνυμα υπήρχε ξεχασμένο μέσα στο κινητό και μου είχε έρθει απο το 6942058603.
  5. Λίγο offtopic σαν εταιρεία, αλλα θα ήθελα να έχω την Bang & Olufsen. Όπου και θα ξαναδημιουργουσα το κομμάτι των κινητών τηλεφώνων χωρίς συνεργασίες αλλα καθαρά ανεξάρτητο. Και, φυσικά θα έφτιαχνα λογισμικό (boOS) να είναι πλήρως συμβατό με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που έχει η εταιρεία.
×
×
  • Create New...