Jump to content

giannisgr1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannisgr1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

giannisgr1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε μου εχεις κοιταξει καθολου τα notifications αν σου ενεργοποιουν την οθονη? Περα απο μηνυματα viber ολα τα αλλα οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο σου αναβει η οθονη??
  2. Καλησπερα σε ολους!! Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχει περασει κανενας το official lollipop 5.0.2?? Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως το λεγομενο ambient display (δηλαδη οταν ειναι κλειδωμενο να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος) δεν μου λειτουργει σε ολες τις εφαρμογες. Εξηγω: Στις ρυθμισεις κου εχω ενοργοποιημενο για ολες τος εφαρμογες να αναβει η οθονη αλλα παραδοξως σε αλλες αναβει σε αλλες δεν αναβει. Π.χ. στα μηνυματα αναβει η οθονη κανονινα, στο viber επισης ενω σε αλλες εφαρμογες οπως outlook, quizdom, facebook messeneger δεν αναβει η οθονη αλλα οταν παταω το κουμπι για να αναψρι υπαρχουν στη lockscreen κανονικα. Ειναι φυσιολογικο του tiuchwiz? Ειναι καποιο προβλημα του λογισμικου ή των εφαρμογων? Το εχετε παρατηρησει και εσεις? Ευχαριστω.
  3. Οοοκ ευχαριστω πολυ. Και κατι ακομα που λογικα θα εχετε καταληξει μετα απο καποιο καιρο... Συμφωνα με τα benchmarks το μοντελο με το exynos εμφανιζει καλυτερες αποδοσεις στο τομεα του cpu αλλα στα νουμερα υστερει στο τομεα του gpu. Εχετε παρατηρησει μηπως κολληματα σε βαρια παιχνιδια? Ειναι και καπως λογικο λογω των τοσων pixel που απεικονιζει.
  4. Ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος αν παρω το N910C θα δουλευει το 4g στην Ελλαδα κανονικα ή μπορει να εχω μονο 3g???
  5. Μόλις εγκατέστησα το 3.0 beta 4 σύμφωνα με τις οδηγίες του topic αλλά έχω ήδη αντιμετωπίσει δυο προβλήματα (έχω το 2G) 1ον) δεν μπορώ να εγκαταστησω το ipcc της wind αφου όταν το itunes παει να το εγκαταστήσει στο iPhone μου βγάζει ένα μήνυμα "the iPhone could not be updated. An unexpected error has occurred error (κατι που δεν το θυμάμαι) δοκίμασα να αλλάξω USB port, πολλές επανεκινησεις τόσο στο iphone οσο και στο pc αλλα τίποτα. 2ον) το YouTube έπαψε να λειτουργεί αφού δεν συνδέεται καν στην υπηρεσία Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...