Jump to content

freewind

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About freewind

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

freewind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλοι μου, ξέρει κανείς απο πού κατεβάζω την 4.4 b619; Μήπως εννοείς την 609; Βρίσκω b609 b621 b623 klp. εδώ . Εμείς (για Ελλάδα) προτιμάμε region europe; Italy & russia δεν έχουν ελληνικά; Έχει δοκιμάσει κανείς την 853; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ... κ 1 τελευταίο: το http://www.huaweiblog.de νομίζω είναι ανεπίσημο, έτσι δεν είναι;
  2. Παιδιά εγκατέστησα το πρόγραμμα android windows 7, και το ρύθμισα να ξεκινά όταν ανοίγει το τηλέφωνο. Όμως μου κόλλησε και δείχνει μόνιμα μια οθόνη που γράφει ότι η εφαρμογή τερματίστηκε απότομα και η μόνη επιλογή που έχω είναι να πατήσω το: "αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής", που όμως όταν το πατήσω φεύγει το μήνυμα για 1 δεύτερο και μετά ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να ξεκολλήσω; Ευχαριστώ.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νάσαι καλά ! Θα βάλω το ndrive :yahoo:
  4. Γνωστά αυτά, όμως η ερώτηση μου παραμένει. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS ή όχι; Όταν μια συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS τότε στα χαρακτηριστικά της αναγράφονται και τα δύο ταυτόχρονα (και GPS, και A-GPS, βλ. link πιο πάνω στο 4phones.de), εάν όμως γράφει στα χαρακτηριστικά της μόνο το Assisteed GPS (A-GPS), τότε δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS. Στην περίπτωσή μας, αλλού ανεφέρεται ως GPS (σκέτο) και αλλού ως A-GPS, για αυτό γίνεται το θέμα μας εδώ. Επειδή το τηλέφωνο το έχω στα χέρια μου, εγώ νομίζω ότι δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη, και ότι πρέπει αναγκαστικά να εξαρτάσαι απο τον πάροχο. Ήθελα όμως να το επιβεβαιώσω και με άλλον που να είναι περισσότερο γνώστης απο μένα. Εντύπωση επίσης μου κάνει ότι το γερμανικό site που του έχω εμπιστοσύνη επειδή δεν γράφει ανακρίβειες, αναφέρει ότι η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο gps. Κι αναρωτιέμαι, η παρτίδα για ελλάδα έρχεται κουτσουρεμένη; Αυτό ρωτάω ...
  5. Γιατί βρε παιδιά βρίσκω στο γερμανικό site 4phones.de ότι το κινητάκι έχει ενσωματωμένο Gps ενώ η vodafone Ελλάδος λέει A-Gps; Άλλο η vodafone Γερμανίας και άλλο Ελλάδος ;
  6. Γειά σας φίλοι μου κι απο μένα. Επιπρόσθετα απο αυτά που ζητάει ο φίλος παραπάνω, πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι πράγματι η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο GPS, και όχι μόνο A-GPS; Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να δουλέψω τους χάρτες. Άς μου πεί κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω ώστε να μην χρεώνομαι απο τον πάροχο, και να λειτουργεί η πλοήγηση. (Σημειωτέον ότι έχω βάλει sim cosmote, εάν χρειαστεί όμως μπορώ να δοκιμάσω και με vodafone) Ευχαριστώ :)
  7. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νάσαι καλά! Είναι της κόρης που αναχωρεί για επαρχία & αντικαθιστά το 5800 που είχε και το οποίο έκανε ...μπάνιο ! Για αυτο και δεν είχα χρόνο να το ψάξω για την αγορά, πιστεύω να μην την πάτησα.
  8. Τελικά περάστηκε ομαλά η νέα έκδοση 31.0.005! Δλδ εάν αναβαθμίζεται σημαίνει ότι είναι όλα ΟΚ ; Ευχαριστώ πολύ παιδιά !! :D Να είστε καλά !! Σημ.: Πήρα μια λαχτάρα γιατί το αγόρασα επιτόπου απο ε-σηοπ που μέσα στο μαγαζί κυκλοφορούσαν πολλοί ...μελαμψοί κύριοι :X Τα στοιχεία που με κάνουν να ανησυχώ για την γνησιότητα είναι: 1. Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη, ζήτησα σφραγισμένη και δεν είχαν κανένα προιόν σφραγισμένο. Μου είπαν ότι είναι δική τους εισαγωγή, με διαβεβαίωσαν όμως ότι καλύπτεται απο εγγύηση της nokia. 2. Η κάρτα μνήμης ήταν μέσα στη συσκευή ενώ αντίθετα σε ένα 5800 που είχα αγοράσει απο το πλαισιο στο παρελθον ήταν απέξω. 3. Στο σπίτι διαπίστωσα ότι δεν είχε έντυπο manual εργοστασιακό αλλά ένα φωτοτυπημένο και δεμένο στα ελληνικά. 4. Το συνοδευτικό καλώδιο σύνδεσης είναι πολύ διαφορετικό απο αυτο που εχω για το 5800 και δεν έχει το πλαστικάκι που γράφει nokia.
  9. Mod σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τα στοιχεία που έχω είναι αυτά: Έκδοση λογισμικού: v30.0.009 Ημ/νία έκδοσης λογισμικού: 31-05-10 Προσαρμοσμένη έκδοση: 30.0.009.C02.01 Ημ/νία προσαρ. έκδοσης: 31-05-10 Γλώσσα που έχει οριστεί: 07 Μοντέλο 5530 Τύπος RM-504 Τελευταία ενημέρωση: Καμία ενημέρωση Ενημέρωσα το nokia software updater στο pc και τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία να ενημερώσω το τηλέφωνο. Μου γράφει ότι η έκδοση ενημέρωσης είναι η 31.0.005. Το μέγεθος της ενημέρωσης που κατεβάζει είναι 145,7ΜΒ. Την κάρτα μνήμης την έχω βγάλει απο μέσα. Καλά μέχρι στιγμής;
  10. Παίδες γειά σας! Μια ερώτηση στα γρήγορα: Πώς θα καταλάβω ότι το Νokia 5530 xpress music που αγόρασα σήμερα είναι γνήσιο, και δεν ζητάει μπανάνα; :cry:
  11. Σας χαιρετώ όλους! Θέλω να κάνω μια ερώτηση: Αναβάθμισα στην έκδοση 5.15 χωρίς πρόβλημα, και εγκατέστησα τους ovi maps, μιας και η διαφήμιση στο site της nokia λέει για free navigation forever! Διεπίστωσα όμως ότι όταν ξεκινά η πλοήγηση μου βγάζει μήνυμα ότι χρειάζεται σύνδεση με τον πάροχο για παροχή άδειας ή κάτι τέτοιο σχετικό. Τελικά δεν είναι τζάμπα η πλοήγηση, ή κάτι έχω κάνει λάθος; Ευχαριστώ .
  12. Ναί, αυτό είναι. Ευχαριστούμε!!! :baby::O Για την ακρίβεια είναι: Επιλογές -> Επιλογές απεικόνισης -> Προβολή εικόνων -> Επιλογή εικόνας -> αποθήκευση.
  13. Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα στην μικρή μου κόρη το 5800, και υπάρχει η εξής απορία: Πώς μπορεί να κατεβάσει εικόνες που βρίσκει στο ιντερνετ? (download στο τηλέφωνο). Υπάρχει κάποια επιλογή, ή κάτι πρέπει να πατήσει ενώ κάνει περιήγηση? Η σύνδεση γίνεται μέσω ασύρματου ρούτερ που υπάρχει στο σπίτι. Το παιδί έχει εμπειρία απο το sony erricsson w710i που είχε, όπου σε αυτό επέλεγε την εικόνα, μετά πατούσε το δεξί πλήκτρο και έβγαινε επιλογή για download. Με το 5800 πώς γίνεται κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ πολύ !!!
  14. Ευχαριστώ πολύ, κατατοπιστικότατος !! :bow:
×
×
  • Create New...