Jump to content

Picard77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Picard77

  1. Αυτο δεν είναι αδυναμια, χαζομάρα ειναι...σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να μενεις μαζι του αφου ηξερες πως το εκανε συνεχεια. Οσο για το θεμα απιστιας, δεν υπαρχει "ας το κανει μια φορα και θα τον/την συγχωρεσω". Αυτο που μας διαχωριζει απο το ζωικο βασιλειο ειναι οτι σκεφτομαστε και ενεργουμε με βαση τη λογικη και οτι δεν λειτουργουμε με τις όρμες μας μονο (θελω να πιστευω). Προσωπικα δεν θα μπορουσα να δω ποτε μου με ιδιο ματι τη κοπελα μου που επελεξε να αγγιξει αλλον και να αφησει αλλον οχι απλα μονο να την αγγιξει αλλα να προχωρησει στα ενδοτερα. Δεν υπαρχει στιγμη αδυναμιας αλλα στιγμη μαλ*κιας. Δεν νομιζω παντως να υπαρχει αντρας που θα εμπαινε στη λογικη του "εφοσον με απατάει, σιγα μην αφησω να μου τη παρει αλλος", αφου δεν μιλαμε για καποιο προσωπικο αντικειμενο.
  2. Συγχαρητηρια για τη λογικη "μια του και μια μου". Να υποθεσω πως δεν μπηκες ποτε στη λογικη να το συζητησεις μαζι του, να δειτε τι έφταιξε, κτλ κτλ (τι καθομαι και λεω τωρα;;) Οσο για την ερωτηση εαν υπαρχουν πιστοι συντροφοι...να υποθεσω πως στο παρελθον σε εχουν απατησουν όλοι οι συντροφοι σου;
  3. Αν ειναι καθαροαιμη γυναικα, δηλαδη απαρτιζεται απο ολα τα καλα-κακα (γκρινια, ναζια, πονηράδα, κτλ) θα τη δεχτει. Αλλα θα κανει το κλασικο λαθος που κανει καθε αντρας και πεφτει στη παγιδα.O Poseidon δηλωνει ερωτευμενος, αυτη καποια στιγμη ισως συνειδητοποιησει πως δεν επραξε σωστα και ο Poseidon δεν θα εχει και ιδιαιτερη δυσκολια να τη δεχτει. Οι γυναικες ειναι η χειροτερη ιωση ολων, απλα σου εκμηδενιζουν το ανοσοποιητικο συστημα και δεν εχεις καμια αμυνα.
  4. Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω (αν λαβω υποψην πως η κοπελα σου εχει μαλλον ιδια ηλικια με εσενα) να εχεις στην ακρη του κεφαλιου σου πως υπαρχει το ενδεχομενο να εχει ενθουσιαστει με καποιο αλλο άτομο γιαυτο και σου ζητησε να χωρισετε. Γιατι εαν σου λεει ξεκαθαρα πως δεν ειναι ερωτευμενη μαζι σου, σου πεταει πως σε αγαπαει (για να σε γλυκανει λιγακι) αλλα στη τελικη σου ζητάει να χωρίσετε..ειναι ώρα να συνεχισεις με τη ζωη σου...μην στεναχωριέσαι, μην πτοεισαι και συνεχισε. θα βρεις κατι καλύτερο.
  5. Δημητριακα + quaker + μπανανα. Και μετα απο 3 ωρες παλι τρωω κατι σε φρουτο.
  6. Δεν θα ηταν καλυτερα ομως να τη βλεπαμε με υποτιτλους; :cool:
  7. Αν δεν νιωθει οπως εσυ, απλα φευγεις. Οσο και να ποναει. Ειναι ματαιο και δεν βγαζει πουθενα να εισαι με καποιο ατομο που δεν νοιωθει πια για εσενα. Απο τα λεγομενα σου νομιζω πως ησουν και εισαι ερωτευμενος μαζι της. Ειναι κριμα να αγαπας να νοιαζεσαι για καποιον και να νιωθεις ερωτευμενος αλλα να μην νιωθει το ιδιο. Το οτι σε αγαπαει δεν σημαινει κατι. Και εγω αγαπαω στο σκυλο μου, το θειο μου, τα αδερφια μου κτλ. Αλλα πιστεψε με δεν νιωθω με τιποτα ερωτευμενος με το σκυλο μου και ουτε μπορω. Καποιες φορες η φθορα ερχεται πολυ πιο γρηγορα απο οσο θελουμε. Εισαι μικρος ακομα, πιστεψε με θα βρεις κατι που θα σου αρμοζει και θα νιωθει οτι νιωθεις.
×
×
  • Create New...