Jump to content

m power

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by m power

  1. m power

    iOS 4

    Έχει κανείς δοκιμάσει τη λειρουργία hotspot, που έχουν οι εκδόσεις 4.3.Χ σε δίκτυο vodafone; Με πετάει στη σελίδα της vodafone, όταν συνδεθώ από υπολογιστή στο τηλέφωνο και μάλλον χρειάζεται να πληρώσω για να χρησιμοποιήσω το 3g του κινητού σε PC.:mad:
  2. Κι εγώ το WEP200 έχω και το χρησιμοποιώ με ένα moto K1. Επίσης το έχω συνδέσει με MPX220 , 8910i κτλ. και δεν είχε ποτέ πρόβλημα συμβατότητας. Πολλές φορές όμως μου έχουν πει ότι η φωνή μου ακούγεται κάπως τρισδιάστατη. Έχετε παρατηρήσει παρόμοια φαινόμενα; Υ.Γ. Είναι υπερβολικά ανθεκτικό ,αφού έχει περάσει τα πάνδεινα και δουλεύει μια χαρά. Ακόμα και με την ηλεκτρική σκούπα το έχω ρουφήξει...:oops:
  3. Πάντως αυτοί οι στίχοι που έγραψε ο 99612 είναι από ένα τραγούδι που κυκλοφορεί πολύ τώρα τελευταία στα Χανιά.Τελικά ρε παιδιά,το Hayabusa ίσως είναι μοντέλο ποδηλάτου και το πατάτε όλοι...:lol:
  4. Ενδιαφέρομαι για πολύ ισχυρά και ποιοτικά ηχεία για Η/Υ κι έχω καταλήξει ανάμεσα στα creative gigaworks S-750 και logitech Z-5500.Το δωμάτιο είναι γύρω στα 12 τ.μ.Αν είναι πολύ δυνατά,τα βάζω και στο σαλόνι(33 τ.μ.).Είναι καλύτερα από τα έτοιμα(ενισχυτής,DVD,ηχεία) συστήματα 5.1?Ποιό απ'τα 2 να διαλέξω?Ακούω απόψεις ή εμπειρίες.....
×
×
  • Create New...